...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


A Hyundai napelem gyártó új technológiájú napelemeket gyárt, amelyek már a magyar piacon is elérhetőek!
Az új Shingled modulokat a különleges előállítási technológia teszi egyedivé. Ezeket a paneleket forrasztási módszerrel készítik, amelynek köszönhetően kiküszöbölik a cellák közötti rést, ezzel növelve a modulok hatékonyságát.

 

A hagyományos paneleken a szilícium cellák csempés megoldásban vannak elhelyezve. A cellák egymáshoz egy kört alkotva, vezetőképes szalagokkal vagy gyűjtősínek segítségével vannak sorba kötve. Ezek kapcsolatát biztosítva enyhe rést hagynak a cellák között.

Ezzel szemben az új zsindelyes modulokon a cellák szorosan egymás mellé kerülnek, összekötésük a szomszédos darabok alatt futnak, így megszűnik a hagyományos 3-5 mm távolság.

 

A panelek tulajdonságai sztenderd értékekre vannak kalibrálva, így teljes mértékben kompatibilisek a korábbi megoldásokkal és berendezésekkel. Gyártási költsége akár alacsonyabb is lehet így újabb lépést tesz a Hyundai a további ár/teljesítmény arány javításában.

 

Shnigle napelem technológia előnyei:

– kisebb az ohmi veszteség: a modulon belüli körön alacsonyabb az áram, mint a hagyományos szalagos cellacsatlakozás esetén

– alacsonyabb feldolgozási hőmérséklet: csökken a cellára jutó feszültség és a negatív ráhatások

– alacsonyabb működési hőmérséklet a kevesebb áramerősség hatására – ezáltal növekedik a valós energiatermelés

– nagyobb felületkihasználtság: mivel nincs cellatávolságra szükség, így sűrűbben téve ugyan akkora felületen több fér el

– a jobb kihasználás következtében nem csak a teljesítmény nő, de az eredmény is egy sokkal esztétikusabb és homogén összkép

 

A Hyundai új 410W PERC technológiás Shingled napelem modulja bemutató termünkben már megtekinthető. Ez a szürke keretes panel 1m x2m -es és 408 cellából áll.

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az info@wagnersolar.hu címen!

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás