...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Munkatársaink felkészülten várják a fűtési szezon kezdetét – és a kazáncsere iránt érdeklődőket. Hogy minél több családnak segíthessünk megtalálni az optimális fűtési rendszert, szeptember 21-én (szombat) "Fűtéskorszerűsítési Nyílt Napot" tartunk.

A fűtéskorszerűsítés előtt állók itt megismerhetik, miként csökkenthetik fűtési költségeiket megújuló energia megoldások segítségével.

Fűtéskorszerűsítési Nyílt Nap (szeptember 21)

 

Rezsicsökkentés ide vagy oda, otthonunk fűtési költsége továbbra is sok pénzt emészt fel a családi kasszából. A magas energiaárak ellen mi magunk is felvehetjük a harcot azzal, hogy olyan fűtési rendszert építtetünk ki, melynek olcsóbb a fenntartása. A szeptember 21-i „Fűtéskorszerűsítési Nyílt Napot” elsősorban azok számára ajánljuk, akik a korszerűsítést követően új fűtési rendszerrel szeretnének nekivágni az idei télnek.

 

Lefaragna a fűtési költségekből?

 

A 9 órakor kezdődő rendezvényen Beleznai Nándor, cégünk ügyvezetője köszönti majd a résztvevőket, akik megtudhatják, miként tehetik megújuló energia megoldásokkal (napkollektorral, hőszivattyúval, faelgázosító kazánnal, pellet kazánnal, pellet kandallóval vagy hővisszanyerős szellőztetőrendszerrel) komfortosabbá otthonukat, és költséghatékonyabbá fűtési rendszerüket. Hazánkban is egyre több ember számára fontos a környezet védelme – a bemutatott eszközök használatával nemcsak fűtési költségeinken faraghatunk, de környezetünkért is tehetünk, ezzel csökkentve családunk ökolábnyomát. Az előadásokat követően az érdeklődők díjmentes energetikai felmérésen vehetnek részt, mely segítséget jelenthet az optimális fűtési rendszer megvalósításában. Nézze meg saját szemével!

 

A rendezvény helyszínéül szolgáló Fóti úti irodaházunkban nincsen bekötve a gáz – bemutatótermünkben számos megújuló energiaforrást hasznosító készülék beüzemelt állapotban is megtekinthető. Az épület fűtését-hűtését például talajkollektoros és levegős hőszivattyúval oldjuk meg, a melegvíz-ellátást levegő-víz hőszivattyúval és napkollektoros rendszerrel biztosítjuk, kiegészítő fűtésként pedig pellet kazánt és pellet kandallót építettünk be. Az irodaház energiaellátásához a tavaly telepített 6 kWp teljesítményű hálózatra kapcsolt napelemes rendszer is hozzájárul. Még miért érdemes részt vennie?

 

Cégünk a szeptember 21-i „Fűtéskorszerűsítési Nyílt Napra” ellátogatók számára a kiválasztott rendszerre díjmentes beüzemelést biztosít!

Találkozzunk szeptember 21-én (szombaton) 9:00 órától a Dunakeszi, Fóti út 92. szám alatti bemutatótermünkben!


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 
Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás