...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „Fűtéskorszerűsítési Alprogram” lehetőséget nyújt, hogy csökkentse energiafogyasztásból eredő kiadásait.

Ha hőszivattyús, napkollektoros rendszerrel vagy pellet kazánnal gondoskodna otthona fűtéséről és használati melegvíz-ellátásáról, szívesen hozzásegítjük az akár 1,5 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatáshoz.

LEZÁRULT

A vissza nem térítendő, utófinanszírozású támogatás kondenzációs kazántechnológiát és megújuló energiát hasznosító fűtési rendszerek beszerzésére és telepítésére fordítható. A támogatásra kizárólag természetes személyek, láncházak, sorházak, ikerházak, családi házak és legfeljebb négylakásos társasházak tulajdonosai nyújthatnak be pályázatot – amennyiben az érintett lakóépület 2006. december 31. előtt jogerős használatba vételi engedéllyel rendelkezett.

 

A pályázaton elnyerhető támogatás a beruházás értékének 40 százaléka, de legfeljebb:

- kondenzációs gázkazán beépítéssel lakásonként 850 ezer forint;

- megújuló energiát hasznosító hőtermelő berendezés (napkollektor, hőszivattyú, pellet kazán, faelgázosító kazán stb.) telepítésével lakásonként 1,5 millió forint.

 

A berendezések beszerzésének és beüzemelésének költségén felül támogathatók a korszerűsítéshez kapcsolódó tervezési, tanúsítási és engedélyeztetési munkálatok költségei is.

 

Pályázatot 2012. augusztus 27-től a keret kimerüléséig lehet benyújtani.


Ismerje meg a pályázat részleteit weboldalunkon!

Ui: Mivel a várható érdeklődéshez képest csekély a keretösszeg (864,4 millió forint), csak azoknak van esélye a támogatás elnyerésére, akik 2012. augusztus 27-től az elsők között nyújtják be pályázatukat! Ne maradjon le róla! Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 
Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás