...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Szünetel a villanyóra csere a napelemes rendszerek telepítése után. Erről nyilatkozott néhány szolgáltató. Az aktuális információkkal folyamatosan frissítjük cikkünket!

E.ON Energiakereskedelmi Kft.

 

Az E.ON Energiakereskedelmi Kft. is rendkívüli intézkedéseket vezetett be, amely során a háztartási méretű kiserőmű bekapcsolásokat felfüggesztik határozatlan időre.

 

A COVID-19, vagyis a koronavírus járvány kapcsán úgy döntöttek, hogy 2020. március 20-tól felfüggesztik a háztartási méretű kiserőművek bekapcsolását. A felfüggesztés visszavonásig érvényes. A 2020.03.19-et követő dátumokra egyeztetett időpontok lemondásra kerültek és a vészhelyzet megszűnéséig új időpontok egyeztetésére sem kerül sor, csak hibaelhárítás során mennek ki helyszínre.

Legfrissebb bejelentésük szerint meghosszabbítják a jováhagyás lejáratának időtartamát 180 napról 365 napra, vagyis a jóváhagyást követően 365 nap áll rendelkezésre a telepítésre anélkül, hogy lejárna a jóváhagyás.


 

Ügyfélszolgálati irodájuk március 16-tól zárva tart, online, telefonon, e-mailben és applikáción keresztül lehet felvenni velük a kapcsolatot!


NKM Energia Zrt.

Hasonló intézkedéseket vezetett be az NKM Energia Zrt. vagyis a Nemzeti Közművek is! A koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából személyes ügyfélszolgálati irodái további rendelkezésig zárva tartanak. Online ügyfélszolgálatuk, mobilapplikációik, telefonos ügyfélszolgálataik továbbra is teljes kapacitással működnek, így ügyfeleik ezen időszakban is fel tudják venni velük a kapcsolatot!

 

ELMŰ-ÉMÁSZ

Az ELMŰ-ÉMÁSZ is meghozta döntését és a többi energaszolgáltatóhoz hasonlóan ideiglenesen felfüggeszti a háztartási méretű kiserőművek bekapcsolását.

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az info@wagnersolar.hu címen!

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás