...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


A "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában cégünk 2013-ban elnyerte a Magyar Telekom Csoport által alapított DELFIN-Díjat. Ezzel olyan vállalkozásokat ismernek el, melyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

A díj elnyerése kapcsán az Ozone Network TV "Egyenlítő" című műsorának stúdióvendége volt Beleznai Nándor, cégünk ügyvezetője.

Fenntarthatóság és energiatudatosság"A 'Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás' kategóriában a Wagner Solar Hungária Kft. hozhatta el a fődíjat. A Wagner Solar Hungária Kft. küldetésének tekinti, hogy a Pest megyében élők számára népszerűsítse a megújuló energiaforrások hasznosítását és minden érdeklődő számára tájékoztatást nyújtson a különböző technikai megoldások, eszközök alkalmazási lehetőségeiről, előnyeiről és hátrányairól. A cég által életre keltett Wagner Solar Akadémia oktatási tevékenysége, a lakosság fórumokon való aktív részvételük és szaktanácsadásuk illetve az online mérő- és ellenőrző rendszerük egyedülálló Magyarországon." (Idézet a Magyar Telekom hivatalos sajtóközleményéből)

Nézze meg Magyarország első zöld televíziója, az Ozone Network TV "Egyenlítő" című műsorának 2013. szeptember 12-i adását!

11 éve megújulunk
Az elismerést nemcsak a pályázati anyagban bemutatott 2012-es év, de cégünk megalakulása óta eltelt 11 esztendő során végzett szemléletformáló munkánk elismerésének is tekinthetjük. A díj még több lendületet ad a megújuló energiaforrások további népszerűsítéséhez.

A DELFIN-Díj nyertesei meghívást kaptak a Magyar Telekom szeptember 28-i Fenntarthatósági Napjára, ahol díjazottként idén cégünk is bemutathatja a fenntarthatóság terén elért eredményeit.


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás