...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


WAGNER SOLAR HUNGÁRIA Kft. Kis- és nagykereskedelemben, megújuló energiát hasznosító termékeket és a kivitelezéshez kapcsolódó szolgáltatásokat kínál. Külföldi gyártók termékeinek beszállítójaként ,kiválaszthatjuk a legjobbakat és a leghatékonyabbakat.

Épületgépész tervező mérnök

 

Mi tájékoztatjuk és oktatjuk a partnereinket a műszaki paraméterekről és elsők lehetünk a kipróbálásában. Előretekintő, dinamikus csapat vagyunk, folyamatosan növeljük létszámunkat, termékpalettánkat és forgalmunkat.


FŐBB FELADATOK, MUNKÁK:

Új és régi épületek energetikai szükségletének felmérése dokumentálása, tervezése, a megújuló energiaforrásokat hasznosító termékek beépítésével. Hőszivattyú, pellet kazán, és más korszerű fűtő-hűtő berendezések kiválasztása, kivitelezés támogatása. Ajánlatkészítés, tárgyalás, ügyfelek tájékoztatása, értékesítés, projektek végig kísérése. Értékesítő és kivitelező kollégák munkájának támogatása, ügyfelek és partnerek szakmai támogatása. Műszaki dokumentációk, anyaglisták készítése.

 

AZ ÁLLÁSHOZ TARTOZÓ ELVÁRÁSOK:

Épületgépészeti és energetikai ismeretek. Tervezői gyakorlat,tervező és költségvetést készítő programok ismerete. Szakmai tapasztalat. Magas fokú önállóság, precizitás és együttműködési képesség. Hőszivattyúk és más fűtő berendezések, valamint a szükséges szabványok ismerete. Jó kommunikációs és problémamegoldó készség. B kategóriás jogosítvány. Kommunikáció képes angol és/vagy német nyelvtudás, szakmai nyelv ismerete.

 

AZ ÁLLÁS BETÖLTÉSÉHEZ ELŐNYT JELENT:

Megújuló energiaforrások területén szerzett értékesítési tapasztalat. Műszaki vezető képesítés.

 

AMIT KÍNÁLUNK:

Családias hangulatú, dinamikus csapat. Korszerű munkakörnyezet. Hazai és külföldi továbbképzések. Választható fix vagy teljesítmény szerinti fizetés. Egyéb juttatások: éves bónusz,mobiltelefon, szakmai továbbfejlődés. Stabil vállalati háttér, hosszú távú munkalehetőség.

A versenyképes jövedelmet, a technikai feltételeket, a jó munkavégzéshez és fejlődéshez szükséges folyamatos továbbképzést a munkaidőn belül biztosítjuk.

 

EGYÉB INFORMÁCIÓ AZ ÁLLÁSRÓL:

Karrier lehetőség, műszaki vezető pozíció, saját és alvállalkozó munkatársak munkájának irányítása.Pozíció betöltése nemhez, korhoz nem kötött. Legfontosabb a tudás, tapasztalat és a korrektség.

 

ÁLLÁS, MUNKA TERÜLETE(I):

  • Építőipar, Ingatlan
  • Épületgépész
  • Projektmenedzsment
  • Teljes munkaidő
 

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT:

  • 3-5 év szakmai tapasztalat
 

NYELVTUDÁS ELŐNYT JELENT:

  • Angol - Középfok/kommunikációképes szint
  • Német - Középfok/kommunikációképes szint
 

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Dunakeszi, 2120 Fóti út 92.

 

JELENTKEZÉS MÓDJA:

Személyesen a Dunakeszi, Fóti út 92. címen vagy e-mailben az info@wagnersolar.hu címen. 

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás