...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Ígéretek szerint 2017-ben visszatérítendő támogatást vehet igénybe a lakosság a lakóépületek energetikai korszerűsítésére. Konkrétumok még sajnos nincsenek, de várhatóan a központi régióban és azon kívül is lehet majd pályázni, összesen 200 milliárd forint értékben.

AKTÍV

Energetikai korszerűsítés

 

A lakossági támogatások mellett önkormányzatok, közintézmények és cégek is pályázhatnak, Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkárának bejelentése szerint. A cél, hogy Magyarország 2020-ig a megújuló energia részaránya a teljes energiafelhasználásból elérje a vállalt 14,65 százalakos arányt.

Energetikai korszerűsítés

A támogatástól az NFM azt várja, hogy a 0 százalékos kamatozású, 90 százalékos intenzitású pályázatoknak köszönhetően közel a felére csökkenjenek a rezsiköltségek. Várhatóan a keretösszeg 50.000 ingatlan energetikai korszerűsítésére lesz elegendő. Tervek szerint a támogatás felső határa lakóházaknál 10 millió, míg lakásoknál 7 millió Ft lesz.

 

A szigetelés és a nyílászárócsere mellett nagy hangsúlyt kapnak majd a pályázatban a megújuló energiaforrások, a fűtés-hűtés korszerűsítés is.

 

A pályázatokról a részletes információk a Széchenyi programiroda honlapján lesznek elérhetőek.

 

Segítünk a megvalósításban!

 

Cégünk 2002 óta foglalkozik energetikai korszerűsítéssel, hiszen alternatív megoldásainkat sokszor kombinálva használjuk fel 1-1 épületnél. Legyen szó most épülő ingatlanról vagy meglévő családi házról, mi segítünk megtalálni a legköltségtakarékosabb és legenergiahatékonyabb megoldást.

 

Fő profilunk a gépészet és villamosság, vagyis a napelemes, napkollektoros rendszerek, hőszivattyú, biomassza tüzelés és rekuperátorok tervezése és kivitelezése.

 

Igény esetén a pályázatírásban is segítséget tudunk nyújtani.

 

Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége az alternatív megoldásokról, kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon és kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Forrás: napelem.blog.hu

Forrás: Napi.hu

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás