...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


A BMW Wallbox elektromos autók töltőinek hivatalos telepítését és beüzemelését a Wagner Solar Hungária Kft. végzi.

Egy újabb elismerés számunkra, hogy a BMW magyarországi képviselete bennünket kért fel arra, hogy az elektromos autóikhoz tartozó töltőket telepítsük a vásárlók otthonaiban. A feladat profilba vág, hiszen már több mint 15 éve foglalkozunk megújuló energiaforrásokkal és a megnövekedett napelemes telepítéseink mellett azt tapasztaljuk, hogy egyre több család dönt úgy, hogy elektromos autót is vásárol a napelemes rendszer mellé. Ilyen esetekben a rendszer méretét úgy optimalizáljuk, hogy az elektromos áram termelés elengedő legyen az autó töltéséhez is.

 

Amennyiben már megvan az autó és a hozzá tartozó töltő berendezés, akár egyszerre tudjuk telepíteni a napelemes rendszert és az elektromos töltőt, így a munkálatok egy nap alatt elvégezhetőek.

 

Ha már megvásárolta elektromos BMW gépjárművét és a Wallbox töltőt is, a telepítéssel kapcsolatosan, kérjük, keressen minket az ibmw@wagnersolar.hu e-mail címen vagy a +36 27 548 440-es telefonszámon és küldünk Önnek egy részletes tájékoztatót a telepítés és beüzemelés menetéről, illetve annak díjáról.

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás