...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


A Piac & Profit magazin decemberi számában az Üzleti Etikai Díjról is szó esett. Az elismerésben cégünk is részesült a tavalyi évben. Tudjon meg többet Ön is az etikus cégek működéséről!

Az üzleti életben az etikus magatartás a jövő!

 

"Idén tizenötödik alkalommal osztották ki az Üzleti Etikai Díjat. A korábbiakhoz képest dupla annyi kiváló pályázat érkezett a felhívásra, ezért az alapítók úgy döntöttek, négy kategóriában összesen nyolc cég kapja meg az etikus cégek rangos elismerését. Olyan vállaltok, amelyek gazdasági tevékenysége nem káros az egyénre, a társadalomra, sem a természeti környezetre. Tehát mindhárom területen a jól-lét növekedéséhez járulnak hozzá. " Olvashatjuk a Piac & Profit decemberi számában. 

A cikkben többek között szó esik arról, hogy mitől válik egy cég etikussá, milyen céllal alapították meg a díjat 2000-ben és magukról a díjazottakról is olvashatunk.

Cégünkről az alábbi sorokat írta a cikk szerzője:

 

"Kisvállalat: Wagner Solar Hungária Kft.

 

A családi vállalkozás főtevékenységeként megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezéseket forgalmaz és kivitelez. A cég legfontosabb alapértékei: energiatudatos, etikus, elérhető, emberközpontú, innovatív, lokális, minőségi, szakértő és zöld. A fenntarthatóság illik a cég alaptevékenységéhez, ráadásul szívügyük is a tulajdonosoknak, akik célja, hogy jó példával járjanak elöl, és korrekt, megbízható, felelősségteljes és lelkiismeretes munkavégzésükkel hozzájáruljanak a társadalom tudatos energiafelhasználásra való neveléshez. kiemelten figyelnek munkavállalóikra, köztük a hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő kollégáikra, a pályakezdőkre és a határon túlról áttelepültek beilleszkedésére. A vezetőségnek fontos a pénzügyi stabilitás és a likviditás megőrzése is, mert ez garantálja a vállalat hitelességét, a partnere, az ügyfelek és a munkavállalók bizalmát. A beszállító partnerek felé nincs lejárt tartozásuk. Irodaházukba megújuló energiaforrásokat hasznosító termékeket, berendezéseket telepítettek. Olyan mérhető adatokat tesznek hozzáférhetővé az érdeklődők számára, amelyek hozzájárulnak a klímaváltozás megfékezéséhez szükséges szemléletváltáshoz. A megújulókat lakossági fórumokon is népszerűsítik.

 

Alapítva: 2002

 

Foglalkoztatottak száma: 14 fő

 

Beleznai Nándor ügyvezető igazgató: „Küldetésünknek tekintjük, hogy elsősorban Pest megyében, de az egész országban is népszerűsítsük a megújuló energiaforrások hasznosítását” "

 

A teljes cikket megtalálja a Piac&Profit magazinban

 
Az etikusság a kiút
 
 
Az etikusság a kiút cikk 2.
 
 
Forrás: Piac & Profit XIX. évfolyam 2014/12. december - 2015/1. január 34-36 oldal
 
 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 
Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás