...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


2019-ben is a korábbi évek példáját követve kikértük ügyfeleink véleményét. Arra voltunk kíváncsiak, hogy megrendelőink mennyire elégedettek a megvásárolt termékekkel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Az online kérdőív kitöltését követően elemeztük a válaszokat és egy statisztikát is megosztunk az eredményekről. Célunk, hogy évről évre javítsunk szolgáltatásink színvonalán, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek munkákkal. Nagy örömünkre, sokan voltak ebben segítségünkre.

 

A visszajelzések eredménye

Kérdéseinkre a válaszadók egy 1-6-os skálán fejezhették ki véleményüket, ahol az 1-essel elégedetlenségüket jelezték, míg a 6-ossal a teljesen elégedettségüket. Az ábrán jól látható, hogy az egyes tárgyköröket átlagosan hogyan ítélték meg ügyfeleink. Osztályozták a teljes folyamatot a kapcsolatfelvételtől egészen a kivitelezésig, a telepített rendszer megfelelőségét, hatékonyságát, a kivitelezési munkák minőségét, a határidők betartását, munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét, valamint ajánlatunk, szerződésünk és az átadott dokumentációk tartalmát is. A legtöbb kérdésben ügyfeleink elégedettsége nem sokkal maradt el a maximálistól, és a többiben sem értékeltek 5-nél rosszabbra.

Természetesen nagyon örülünk ennek az eredménynek, ugyanakkor látjuk, hogy még fejlődhetünk és a jövőben erre is törekszünk.

Miért a mi cégünkre esett a választása ügyfeleinknek? 

A válaszadók erre a kérdésre leggyakrabban a következő kifejezéseket használták:
Jó referenciák, ár-érték arány, megbízhatóság, korrekt, pontos, minőségi, rugalmas, gyors, segítőkész.

Idézünk néhány kedves ügyfelünk véleményét, hogy miért minket választottak és mennyire voltak elégedettek

  • T.: „Gyors, pontos, korrekt csapat! Minőségi munkát végeztek! 1 év elteltével maximálisan beváltotta a rendszer az ígért kapacitást!”
  • P.: „Megbízható cég, minőségi anyagokkal és nagy szakértelemmel dolgoznak. Mindenkinek bátran ajánlom őket, aki napelem telepítésben gondolkozik.”
  • A.: „Megbízható cég, értik a szakmájukat.”
  • B.: „Minden szempontból elégedett vagyok a végeredménnyel és ez minimális energiaráfordítást igényelt. Az ügyintézés rugalmas a kivitelezés professzionális.”
  • P.: „Már az első ajánlat emberi hangú volt - ami nekem nagyon fontos, ez az "apróság" sokat nyomott a latban, hogy a Wagner Solart válasszuk -, a személyes első találkozáskor is szolgálatkész, szakmailag magas színvonalon álló kollégával beszéltünk, minden kérdésre azonnal, szakszerű választ kaptunk. Profi csapatot ismertünk meg, azóta is minden kérdésünkre gyorsan, pontosan válaszoltak.”
  • E.: „Egy éve múlt, hogy működésbe helyezték a napelemes rendszerünket. Minden tekintetben megfelelt annak, amit a termékről való tájékoztatóban velünk megosztottak, sőt az áramtermelésben jelentősen túl is teljesített az elvárhatónál. Egy prémium terméket kaptunk elérhető áron. A Wagner Solar csapata mind szakmai, mind emberi vonatkozásban magas színvonalon végzi a munkáját. Számomra nagyon sokat jelentett az a segítőkészség és profizmus, ahogyan a pályázat megírásában pótolhatatlan szerepet vállaltak akkor amikor, és ott ahol szükség volt rá a közös cél érdekében. Akkor én is a Wagner Solar csapattagjának éreztem magam! Nagyon köszönjük!”
  • J.: „Megbízható cég, jó minőségű rendszert telepít, munkatársai korrektek, udvariasak, gyorsan és jó minőségben dolgoznak, az ár elfogadható.”

 

Köszönjük válaszaikat és azon igyekszünk, hogy az idei évben még jobb eredményeket érjünk el.

 

Amennyiben Önnek is segítségére lehetünk tervei megvalósításában, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 27 548-440-es telefonszámon, vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen.

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás