...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


Az idei év különleges számunkra, hiszen 15 éve álmodta meg új vállalkozását Beleznai Nándor. Tizenöt éve tölti mindennapjait töretlenül a cég fejlesztésével és az egyszemélyes kis vállalkozás egy több mint 20 főt foglalkoztató, jól prosperáló vállalattá nőtte ki magát.

 

Wagner Solar Hungária Kft. története

 

Korábban már írtunk arról, hogyan is született ez a cég, amely az elsők között kezdett foglalkozni Magyarországon a megújuló energiaforrásokkal. A cég története 2002-ben kezdődött, amikor Beleznai Nándor új kihívásokat keresett magának. Kutatta az üzleti lehetőséget, családját és külföldi kapcsolatait is bevonva a tájékozódásba, mert olyan piaci rést keresett, amiben szakmailag is otthon van, és egyedi igényeket is kielégíthet.

Németországban felkutatta és megtanulta a megújuló energiaforrások hasznosításának műszaki hátterét, ez az értékrend és szemlélet a mai napig átszövi mindennapi tevékenységünket. Saját tőkéből elindított egy vállalkozást, amelynek célja az volt, hogy energiatakarékos és alternatív fűtési-hűtési-áramteremlési megoldásokat biztosítson a magyarországi családoknak.

Kezdetben egyedül, egy pince lakásból kialakított irodában építgette a legtöbb embernek még  ismeretlen technológiát alkalmazó, megújuló energiaforrásokkal foglalkozó vállalkozást. Nagyon lassú számítógéppel, telefonnal, fax-szal, és ősrégi nyomtatóval  felszerelve modern, dinamikus vállalkozónak számított. Szórólapok személyes kézbesítésével és a helyi újságban megjelenő hirdetésekkel, a marketing tevékenység is elindult. Nagy öröm volt számára, ha beérkezett néhány ajánlatkérés és eladott majd felszereltek 1-1 napkollektoros rendszert. Sikere titka mégis másban rejlett. Mégpedig abban, hogy minden terméket, amit behozott az országba, előbb maga próbált ki. Első napkollektoros rendszerét saját házára szerelte fel, utána hónapokon keresztül tanulmányozta, módosítgatta, állítgatta, mindaddig, amíg tökéletesen működött. Ugyanezt tette a többi termékkel is, így a családi házukban az évek során folyamatosan megújult a fűtési rendszer, a meleg víz ellátás, az áram ellátás, stb, míg végül a gáz szolgáltatás is fölöslegessé vált, és az áramszolgáltató az éves elszámolás után még nekik fizet a megtermelt áramtöbbletért.

Ezek voltak a kezdetek, a családja mindig támogatta a munkájában, kisiskolás gyerekei minden nap az irodába érkeztek haza, hogy egymással megosszák az aznapi élményeiket. Így nőtt bele a jövő generációja a céges ügyekbe, a fejlődés ritmusába, és a mindennapi nehézségek és sikerek csatájába.

család - wagner solar

Röpültek az évek és az alternatív megoldások egyre inkább kezdtek elterjedni Magyarországon. A modern technológia köztudatban való elterjesztésében Nándor, mint a Wagner Solar Hungária kft vezetője is nagy szerepet vállalt. Magazinokban, újságokban cikkeket jelentetett meg, kiállításokon vett részt és előadásokat tartott. Ennek elismeréseként több díjat és elismerést kapott a cég, amiből csak néhányat említek. A Telecom "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában 2013-ban odaítélte a cégnek a Delfin-Díj-at. 2014-ben az Üzleti Etikai Díjat is elnyertük, ezzel is elismerve odaadó munkánkat.

Delfin-díj wagner solar

Az évek során a családi házak korszerűsítése mellett egyre több cég és intézmény is belevágott az alternatív energiák felhasználásába. A cég rohamos fejlődésnek indult és még a válság se akadályozta meg ebben. A titok a folyamatos megújulásban rejlik, a legmodernebb technológiák felkutatásában, a rendszerek tesztelésében és a csapat odaadó munkájában. Bár a csapat változik, a magja, a család mindig megmarad.

2009-ben a cég új székhelyre költözött, ahol méltó környezetet alakítottunk ki az ügyfél fogadásra és a munkatársaknak. A forgalmazott termékeket nem csak tervezzük és telepítjük ügyfeleinknek, hanem használjuk is 300 négyzetméteres dunakeszi bemutatótermünkben. Az ingatlan gázfogyasztás nélkül üzemel, fűtését, hűtését, áramellátását hőszivattyúval, pellet tüzelésű kazánnal és kandallóval, illetve napelemes rendszerrel üzemeltetjük.

wagner solar bemutatóterem

A régen egy személyes vállalkozásként működő cég ma már több család  megélhetését biztosítja. Munkatársaink között voltak és vannak érett, sokat megért veteránok, és vannak pályakezdők, akikben látjuk a jövőt.  Mindig nagy körültekintéssel választottuk új kollégáinkat, mert mind egy –egy egyéniség, akit a családba kellett fogadnunk. 

Ez a nagyszerű csapat több mint 1500 család számára tette elérhetővé a környezetbarát, alternatív megoldásokat.

Néhány megvalósult projektünk, amelyekre büszkék vagyunk:

áruház napelemes rendszere

földre telepített napelemes rendszer

Tatai gimnázium napelemes rendszere

Telekom napelemes rendszer

üveg-üveg napelem

Büszkén állíthatjuk, hogy a piac egyik meghatározó szereplőivé váltunk. És amire igazán büszkék vagyunk az, hogy mint igazi családi vállalkozás ma már a család minden tagja a céget erősíti tudásával és odaadásával. Mindannyian azon dolgozunk, hogy egy élhetőbb és környezetbarát világot teremtsünk a jövő generációja számára.

Ebben vagyunk mi különlegesek, családi vállalkozásként együtt dolgozunk, és hosszú távon gondolkozunk. 15 évvel ezelőtti ügyfeleink most is megtalálnak és hosszú évek múlva is hozzánk fordulhatnak majd vásárlóink.

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás