...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

Cikkek száma

152550

Lapozás

1234...22

2019-ben több újítással is előrukkolt a SolarEdge gyártó. Talán az egyik legnagyobb változás, hogy az inverterek kijelzője megszűnt és mostantól okostelefon segítségével tudják a szakemberek beprogramozni a készülékeket.

Jó hír, hogy a monitoring rendszer már magyar nyelven is elérhető. Ennek beállításának menete: lépjen be a monitoring rendszerébe, a jobb oldalon található lenyíló fülön válassza ki USER SETTINGS- LANGUAGE- HUNGARIAN- majd a SAVE gombbal mentse el.

Arról se feledkezzünk meg, hogy okos telefonunkra külön SolarEdge applikációt tölthetünk le, így sokkal naprakészebben követhetjük a napi termelésünket.

 

SolarEdge gyártó számokban

A SolarEdge a világ egyik legnagyobb inverter gyártója, 26 országban van jelen. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a világszerte összesen 10.6GW eladott rendszer, 34.1 millió eladott inverter, valamint több, mint 920 ezer felügyelt rendszer. 

147 szabadalom fűződik nevéhez, valamint további 200 szabadalmi bejelentés.

A SolarEdge fejlesztéseinek örülhetnek azok a családok, akik kisebb méretű okos napelemes rendszert szeretnének kedvező áron. A nagyobb projektekről se feledkezett meg a gyártó, hiszen kifejlesztette az új synergy technológiát. Nézzük a részleteket!

 

Egyfázisú inverter, kompakt technológiával

A SolarEdge egyik újdonsága a kompakt inverter, amely már Magyarországon is telepíthető. Kifejezetten kis napelemes rendszerekhez fejlesztették ki.

Az új, egyfázisú inverter a továbbfejlesztett teljesítmény optimalizálóval nagy előnye, hogy kicsi, könnyű, beltéri és kültéri telepítésre is alkalmas, korlátozott tetőfelületű házakhoz, kisebb rendszerekhez is alkalmazható. Költséghatékony megoldás, amelyet kifejezetten 4-8 modulos napelemtelepítésekhez terveztek. Így a SolarEdge technológia már kis teljesítményben is elérhető.  Az inverterhez tartozó egyetlen optimalizáló 2640Wp maximum Dc teljesítményt tud kezelni, 4 bemeneti csatlakozással 4 munkaponton maximalizálja az áramtermelésünket. A gyártó a többi inverterhez hasonlóan 12év alap garanciát biztosít ezen készülékekhez is, mely pár 10.000 Ft-ból meghosszabbítható 20 vagy 25 évre.

Nézze meg a kompakt inverter adatlapját!

 

Háromfázisú inverter, Synergy technológiával

 „Az egész jobb, mint a részek együttvéve” (Arisztotelész) a Synergy technológiája sikeresen ötvözi a sztring és a központi inverterek előnyeit. Nagy kapacitású, könnyű és kicsi, könnyen szállítható. Minden inverter tartalmaz egy elsődleges egységet és egy vagy két másodlagos egységet az inverter kapacitásától függően.

Ezen nagy méretű inverterek egy egységet alkotva, több részegységből állnak össze. Ezek egymással összehangolva, mégis ha szükséges különálló inverterként tudnak működni. Tehát, ha egy egység meghibásodik, nem áll le a termelésünk teljes egészében, csak a hibás rész által megtermelt energia esik ki arra a rövid időre amíg a SolarEdge szakemberei orvosolják a problémát.

Nézze meg a Synergy technológiájú inverter adatlapját!

 


Újra alap- és szervizképzés a Wagner Solar Hungária Kft.-nél! A SolarEdge egyedüli magyarországi forgalmazójaként idén első alkalommal szervezzük meg nagy sikerű képzésünket március 27-én és 28-án.

SolarEdge alap-és szervizképzés

 

 

Alapképzés időpont: 2019. március 27. 9-16 óra

 

Az alapképzésre azokat a cégeket várjuk, akik most ismerkednek ezzel a technológiával vagy már szereltek SolarEdge invertert, de kérdéseik vannak vagy problémákba ütköztek. 


Ha még nem találkozott ezzel a technológiával, akkor mindenképpen nézze meg ezt a videót!

 

 

Az alapképzés témakörei: 

 • SolarEdge rövid bemutatkozása
 • SolarEdge technológia bemutatása
 • Inverterek és optimalizálók
 • Kiegészítő termékek
 • Példák kis-, közepes-, és nagyobb méretű rendszerekhez
 • Távfelügyeleti rendszer megismerése
 • Biztonsági megoldások
 • Telepítés és beüzemelés
 • Szerviz lehetőségek és tanácsok
 • Kérdések és válaszok

 

Helyszín: Vitta Hotel Superior (1047 Budapest, Váci út 27-29.)

Megközelíthetőséghttp://vittahotelbudapest.com/elerhetoseg 


Részvétel díja: bruttó 15.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a háromfogasos ebédet, illetve a nap folyamán a kávé/tea/üdítő/víz és szendvicsek fogyasztását is. 

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött! 

Jelentkezési határidő: 2019. március 18. 

 

Fizetési határidő: 2019. március 20. 12 óra

A részvételi díj befizetése előre utalással történik, melyet a 10402018-49515452-56551016 bankszámlaszámra várunk.

A megjegyzés mezőbe kérjük írja be, hogy „SolarEdge képzés”. 

A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni.

 
Kérjük, hogy minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal együtt a partner@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Szervizképzés időpont: 2019. március 28. 9-16 óra

 

A szervizképzésen való részvétel feltétele az alapképzés elvégzése. Erre a napra azokat a jelentkezőket várjuk, akik már több SolarEdge invertert telepítettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek. 

 

Helyszín: Vitta Hotel Superior (1047 Budapest, Váci út 27-29.)

Megközelíthetőséghttp://vittahotelbudapest.com/elerhetoseg 


Részvétel díja: bruttó 30.000 Ft/fő, melyből 15.000 Ft levásárolható 2019. augusztus 15-ig. (Minimális vásárlási érték: bruttó 300.000 Ft, SolarEdge termékek vásárlása esetén).

A részvételi díj tartalmazza a háromfogasos ebédet, illetve a nap folyamán a kávé/tea/üdítő/víz és szendvicsek fogyasztását is. 

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött! 

Jelentkezési határidő: 2019. március 18. 

 

Fizetési határidő: 2019. március 20. 12 óra

A részvételi díj befizetése előre utalással történik, melyet a 10402018-49515452-56551016 bankszámlaszámra várunk.

A megjegyzés mezőbe kérjük írja be, hogy „SolarEdge képzés”. 

A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni.

 

Kérjük, hogy minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal együtt a partner@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön. 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!


Csatlakozzon a Wagner Solar Hungária Kft. csapatához épületgépész értékesítő munkakörbe!

Cégünk megújuló energiaforrást hasznosító termékeket forgalmaz és szerel, az ügyfeleket teljes körűen kiszolgálja, a termék kiválasztástól a beüzemelésig. Hosszú távon stabil, fiatalos, kihívásokkal teli munkakört, tanulási, továbbképzési lehetőséget, jutalékos rendszerű és fix bért kínálunk.

Feladatok:

• Épületgépészeti termékek értékesítése
• Megújuló energiát hasznosító termékek értékesítése 
• Hőszivattyú, napkollektor, kazán kiajánlása hőigény szerint
• Ajánlatok készítése és kapcsolattartás az ügyfelekkel
• Tervrajz olvasás, értelmezés
• Egyszerű hőtechnikai számítások végzése
• Közreműködés felmérések, műszaki bejárásokban
• Kivitelezési dokumentáció kezelése 

Elvárások:

• Épületgépész technikus/kereskedelmi végzettség
• B kategóriás jogosítvány
• Önálló, precíz munkavégzés
• Felelősségtudatosság, hatékonyság
• Terhelhetőség, rugalmasság
• Jó problémamegoldó készség,
• Ügyfél-orientált magatartás, megbízhatóság

Előny:

• Hőszivattyú típusok ismerete
• Épületgépészeti kivitelezésben tapasztalat

Amit kínálunk:

• Nyolc órás, bejelentett munka
• Versenyképes bér
• Hosszú távú munkalehetőség
• Azonnali munkakezdési lehetőség
• Fiatalos munkahelyi légkör
• Továbbképzési lehetőség
• Biztonságos és jó munkakörülmények
• Külföldi továbbképzésen való részvételi lehetőség
• Mobil telefon és céges autó a munkavégzéshez

Munkavégzés helye: Dunakeszi, Fóti út 92.


Várjuk jelentkezését az info@wagnersolar.hu e-mail címre! 


Még kényelmesebben igényelhető kamatmentes hitel energiahatékonyság javítására, többek között napelemes rendszer, napkollektor, hőszivattyús berendezések kivitelezésére!

 

Május 7-től online is beadhatják hitelkérelmüket a nulla százalékos kamat mellett elérhető Lakossági Energiahatékonysági Hitel iránt érdeklődő magánszemélyek, 5 millió Ft-os hitelösszegig.

Az ügyfelek a beruházás tervezésével, átgondolásával párhuzamosan, folyamatosan feltölthetik a már rendelkezésre álló adatokat, azaz nem kell minden információt egy alkalommal megadni. A hiteligényléshez szükséges dokumentumokat az ügyfelek fel tudják tölteni online az MFB weboldalán.

Segítünk megvalósítani álmai napelemes rendszerét! Elkészítjük az igényeinek megfelelő árajánlatunkat és a napelem projekt előkészítési szolgáltatásunk keretében a hiteligénylés menetét is megkönnyítjük.

AMIT A HITELRŐL TUDNI ÉRDEMES:

Saját forrás: minimum 10%

Kamat: 0% / év

Széles körű projekt célok: fűtési rendszerek korszerűsítésére, szigetelésre, nyílászárók cseréjére valamint megújuló energiaforrások, vagyis napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk, vagy korszerű faelgázosító berendezések beépítésére használható fel családi ház, lakóház, lakóépület, szabadon álló ház, sorház, ikerház, hétvégi ház, üdülőház esetén.

Futamidő: maximum 20 év

A KÖLCSÖN ÖSSZEGE:

 • Természetes személy esetén: minimum 500.000 forint, maximum 10 millió forint.
 • Társasház és Lakásszövetkezet esetén: társasházi és lakásszövetkezeti lakásonként minimum 500 000 forint, maximum 7 millió forint.

Ha még könnyebbé szeretné tenni a hiteligénylés menetét, akkor keresse ügyfélszolgálatunkat +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címre!


A Wagner Solar Hungária szakmai támogatást nyújtott a Verebélyi László Szakgimnázium és Szakközépiskola tehetséges diákjainak.

 

A Verebélyi László Szakgimnázium és Szakközépiskola évente megrendezi saját szakmai versenyét, a „Tehetségnap”-ot.

A Wagner Solar Hungária fontosnak tartja a tehetséggondozást, így azzal szerettük volna támogatni a fiatalok képzését, hogy szakértő kollégánk tartott szakmai előadást a megújuló energia alkalmazásáról az erősáramú elektrotechnikus és villanyszerelő tagozat diákjainak.

Kollégánk részletesen bemutatta a napelemes rendszerek, valamint a napelem és az inverter működését.

A Wagner Solar Hungária számára nagy megtiszteltetést jelent a „Tehetségnap”-ra szóló felkérés, hiszen, ahogy a megújuló energia a jövő energiaforrása, úgy vállalatunk is szívesen fektet a jövő szakembereinek képzésébe.

 

A Verebélyi László Szakgimnázium szakmai napján – szakmai felügyeletünk mellett – a diákok invertereket építettek, szorgalmukat és tehetségüket a Wagner Solar Hungária kisebb ajándékkal hálálta meg.

 

Az eseményről az iskola szakmai tanárát, Dr. Magyar László urat kérdeztük:

 

- Milyen céllal szervezték meg a szakmai napot az iskolában?

Hagyomány, hogy évente egy alkalommal "Tehetségnapot" szervezünk, melyen tanulóink megmutathatják tanáraiknak, diák társaiknak, hogy mennyire sajátították el a tanultakat, s miként lehet a tanultakat alkotó módon felhasználni a mindennapi életben. Iskolánk a tehetség gondozásban élen jár, az elmúlt évben elnyertük a Kiválóság Nagykövete címet. A tehetségnap minden alkalommal a szakmaiság jegyében zajlik - iskolánk az erősáramú technikus képzés országosan elismert és híres intézménye. Emellett új profilként rendészeti, közszolgálati ügyintéző képzés is folyik nálunk. A szakmai nap a "Fenntartható fejlődés" gondolatköre mellé volt csoportosítva, olyan technikákat, technológiákat akartunk bemutatni, ami környezetkímélő módon szolgálja a társadalmi-gazdasági igényeket.

 

- A szakmai napon milyen programok voltak, és a diákok mivel készültek?

 • Korszerű fényforrások életciklusa - külső előadók világítástechnika
 • Arduino - diákok építettek egyszerű számítógép vezérelt elektromos áramköröket
 • Inverterek - diákok építettek egyszerű invertert, bemutatták az egyen és váltóáram felhasználását, a fotovoltaikus rendszer lelkét, az invertert mutatták be (ez volt a kapcsolódás az Önök cégéhez)
 • Szakmai versenyekről tájékoztató
 • Sztatikai kísérletek (elektromos tér látványos bemutatása)
 • Katasztrófavédelem előadása
 • Természettudományos Kiselőadások
 • Tornász bemutató
 • Dél-Afrika élővilága
 • FINDER épületvillamossági relék (külső cég villanyszerelési anyagokat mutatott be)

 

- Miért a Wagner Solarra esett a választásuk? 

Nem volt véletlen a választás. Olyan céget kerestem, amely elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett, jelentős szerepet vállal a megújuló energiák elterjesztésében. A választás egyik fontos szempontja volt, hogy a cég ne legyen túlságosan nagyméretű, ahol döntési struktúrák útvesztőjében elveszhet a személyes kapcsolat, vagy túlságosan hosszú és bürokratikus a kapcsolat felvétele. Ugyanakkor olyan céget kerestem, aki jelentős szakmai tapasztalattal és múlttal rendelkezik ahhoz,hogy megalapozott szakmai tudást kaphassanak tőle a diákok. Mindezek a szempontok azt mutatták, hogy az Önök cége nyújthatja a legtöbbet diákjainknak.

  

- Miben tudott segíteni a Wagner Solar Hungária a szakmai nap során?

Valóságos, működő, forgalmazott eszközöket mutattak be, olyan módon tárták elénk a fotovoltaikus rendszer sajátosságait, amely mentes volt az igérgetésektől, a reális valóságot mutatta be minden előnyével, korlátaival, használható modellt kínált a felhasználóknak.

 

- Ha a jövőben is terveznek szakmai napot, akkor milyen témakörben gondolkodnak? Hasonlóképpen számítanának szakmai támogatásra cégektől?

Szeretném tovább vinni a fotovoltaikus rendszerek bemutatását, a hőszivattyúk bemutatását, az napkollektorok bemutatását, elemezném a kombinált rendszerek működését, és nem utolsó sorban a felhasználó oldaláról a lehetséges finanszírozási és megtérülési kérdéseket. A telepítő részéről a konkrét műszaki követelményeket, szakmai fogásokat, szakmai elvárásokat szeretném bemutatni.

Nem titkolt célom, hogy diákjaink részletes ismeretekkel rendelkezzenek erről a villamosipari területről, hiszen egyre fogunk találkozni a fotovoltaikus rendszerekkel, elektromos autók töltésével, töltők otthoni telepítésével és azok áramellátási megoldásaival. De gyakori lesz a társasházak, intézmények és magánlakások fotovoltaikus rendszere, amire fel szeretném készíteni a villanyszerelő, a villamos készülék és berendezés szerelő, az erősáramú technikus hallgatókat.

 


Színvonalas és sokrétű előadás arról, hogy hogyan hasznosíthatjuk okosan a napelemes rendszereket a Wagner Solar Hungária előadásában Budakeszin, a Napenergia-Napokon.

 

2018. április 27-én a Wagner Solar Hungária Kft. képviseletében Beleznai Nándor tart előadást arról, hogy hogyan hasznosíthatjuk okosan a napelemes rendszereket, azok hogyan működnek, valamint milyen változások történtek az elmúlt időszakban ezen a piacon.

Emellett az érdeklődők megismerhetik a sok éves tapasztalattal rendelkező cégünk által nyújtott szolgáltatásokat, amelyeket a tervezétől a kivitelezésig biztosítunk.

Napenergia-Nap Budakeszi: 2018. április 27. 14-18 óra

A rendezvény helyszíne: Erkel Ferenc Művelődési Központ Budakeszi, Fő u. 108.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1523451414628303/

A programra szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Bemutatótermünk április 30. és május 1. között zárva tart.

Kedves Ügyfeleink!
 
Bemutatótermünk április 30. és május 1. között zárva tart.
 
Ajánlatkéréseikre legkorábban május 2-án tudunk válaszolni.
 
 
Kellemes pihenést kívánunk! 
 
A Wagner Solar Hungária Kft. csapata

A Fronius gyártó szakemberei második alkalommal tartanak kétnapos szervizképzést a Wagner Solar Hungária Kft. szervezésében.

 

Információk a képzésről:

Időpont: Május 7-8. (9 órától 17 óráig)

Helyszín: Wagner Solar Hungária irodaház, 2120 Dunakeszi, Fóti út 92.

Jelentkezési határidő 2018. május 2. 12 óra

A képzés díja: 70.000 Ft + Áfa/fő, amely tartalmazza a Fronius tiszteletdíját és az étkezést.

A képzés elvégzése után, amennyiben szervizpartneri szerződést köt a Fronius-szal az alábbiakat biztosítja a gyártó:

 • 45.000 Ft nettó jóváírás, Fronius inverter vásárlása esetén. Az összeg a Wagner Solar Hungária Kft.-nél írható jóvá, 2018. december 31-ig.
 • hozzáférés a SOS.fronius.com oldalhoz (tech. support)
 • hozzáférés és kedvezmény a cserealkatrészek árából
 • a fronius.com weboldalon feltüntetnek, mint hivatalos szerviz partner

A szerződés aláírása nem kötelező!

Az oktatáson való részvétel regisztrációhoz kötött és azt a részvételi díj kifizetése után rögzítjük.

A létszám korlátozott, így egy cégtől csak egy résztvevőt tudunk fogadni!

A regisztrációkat a partner@wagnersolar.hu címre várjuk!

Ha bármilyen kérdése felmerülne a képzéssel kapcsolatban, akkor várjuk hívását a +36 27 548 440-es telefonszámon.


Bemutatótermünk április 21-én zárva tart.

 

Kedves Ügyfeleink!
 
Bemutatótermünk április 21-én zárva tart.
 
Ajánlatkéréseikre legkorábban április 23-án tudunk válaszolni.
 
A Wagner Solar Hungária Kft. csapata

A Wagner Solar Hungária Kft. várja a megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldások iránt érdeklődőket április 11-15. között Magyarország legnagyobb építőipari szakkiállításán.

 

Szakértői segítséget nyújtunk napelemes, hőszivattyús, elektromos fűtési és egyéb gépészeti rendszerek megvalósításában. 

Akik ellátogatnak standunkra, többek között megismerhetik a legújabb napelemes technológiát és a SolarEdge inverter előnyeit. Építkezők és felújítók egyaránt választ kaphatnak kérdéseikre, hiszen komplett energetikai tanácsadást tudunk adni, sőt államilag támogatott hitelfinanszírozásban akár teljes körű ügyintézést is nyújtunk!

Keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját a Hungexpo "A" pavilonjában (201B2) és érdeklődjön speciális, csak a kiállítás idejére szóló kedvezményeinkről!

Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

Időpont: 2018. április 11-15.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

 


A húsvéti ünnepek alatt zárva tartunk.

Kedves Ügyfeleink!
 
Bemutatótermünk március 30. és április 2. között zárva tart.
 
Ajánlatkéréseikre legkorábban április 3-án tudunk válaszolni.
 
Kellemes pihenést kívánunk!
A Wagner Solar Hungária Kft. csapata

Nagyon fontosnak tartjuk ügyfeleink véleményét, így az előző évekhez hasonlóan most is kíváncsiak voltunk arra, hogy mit gondolnak a szolgáltatásunkról, a kivitelezésekkel kapcsolatos tevékenységünkről, összességben rólunk.

Pájer-T. K.: Megbízható, pontos, korrekt cég. A pályázatból megvalósult napelemes rendszernél mindenre odafigyeltek és a segítségemre voltak, a pályázathoz szükséges dokumentáción keresztül egészen a kivitelezés befejezéséig. A gyári hibás inverter kicserélését illetve kártérítést is intéztek a gyártónál számomra, tehát ha hiba van, megtalálhatóak, segítőkészek.

Szabó Gy.: „Első pillanattól az utolsóig maximálisan elégedett voltam mindennel. A Nyílt naptól a kiépítésig több kollégával találkoztam, levelet váltottam, telefonáltam. Mindig mindenki segítőkész volt. A helyszíni felmérés során az ingatlanba bejövő kábel rossz mérete nem lett észrevéve, de szerencsére ez a telepítéskor kiderült és rugalmasan megoldást találtunk rá.”

Simon I.: „A mai Magyarországon kevés a megbízható, tisztességes vállalkozás.”

Szendrei Z.: „Az irodában minden munkatársuk kedves, segítőkész egyszóval mindent megtesznek az ügyfélért. A kivitelezés során profi, gyors, kulturált munkát végeztek. Jó lenne mindenütt ilyen hozzáállást tapasztalni.”

Benkő P.: „Az ajánlattétel illetve a felmérés folyamata meggyőzően alapos volt: minden felmerülő kérdésemre, kérésemre reagáltak. A szerződésbe foglalt határidőket pontosan tartották, a teljesítménybővítés miatt alakult ki egy kis csúszás, de az az én hibámból adódott. A rendszer kivitelezése precíz és tiszta munka volt: szerelésnél még az esztétikai igényeinkre (inverter, szerelvények, vezetékcsatorna elhelyezése) is tekintettel voltak. Több ilyen vállalkozásra lenne szükség Magyarországon!”

Hojsza I.: „Köszönettel tartozom önöknek, a türelmükért és a rugalmasságukért, a pontos precíz gyors munkájukért. Jól és hibamentesen dolgozik a rendszer, az ígéreteknek megfelelően! Köszönöm. Napfényes üdvözlettel!”

Monori Sz.: „A Wagner Solart csak ajánlani tudom minden olyan személynek aki napelemes rendszer telepítésében gondolkozik. A cég dolgozói felkészültek, kedvesek és nagyon türelmesek. Minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolnak. Nálam napelemben első a Wagner Solar!”

Nádudvari G: „Ezt nem lehet 3 szóban leírni. :) A folyamatok az ajánlat adástól a kivitelezésik nyomon követettek, mindenről készül írásos anyag, minőségi kivitelezés, majd tisztességes elszámolás, és hosszútávú garancia, aminek megvan a reális ára is. Itt nem úgy működik, hogy a kőműves-pista, meg a sógorkoma már látott képen szakmunkást, és akkor két sörért összetákol valamit.”

Balogh J.: „Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!”

Faragó J.: „Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.”

Mészár A.: Olimpia Splendid hőszivattyúk jó minőségű, megfelelő árú termékek. Hibátlanul működik, az üzembe helyezés akadálytalanul megtörtént. A tervezés és a komplett gépészeti kivitelezés fázisában teljesen magára hagyják az ügyfelet.

 

Köszönjük minden ügyfelünknek az egész éves együttműködést! Ebben az évben is arra törekszünk, hogy munkánkat folyamatosan magas színvonalon végezzük és növeljünk ügyfeleink elégedettségét.

 

Ha meggyőzőnek találta ügyfeleink véleményét és igénybe venné szolgáltatásunkat, akkor várjuk jelentkezését az info@wagnersolar.hu e-mail címen vagy +36 27 548 440-es telefonszámon!


Március 26-tól a tavaszi-nyári nyitva tartásunk szerint várjuk Önöket Bemutatótermünkben.

 

Lassan beköszönt a jó idő, így mi is alkalmazkodunk. Március 26-ától a tavaszi-nyári nyitva tartás szerint látogatható bemutatótermünk.

Kollégáinkat hétfőtől csütörtökig 8:00 és 17:00 óra között, pénteken 8:00 és 14:30 óra közötti időpontban érhetik el személyesen, telefonon és e-mailben. Az árukiadás pedig hétfőtől-csütörtökig 8:00-16:30-ig, pénteken 8:00-14:00-ig üzemel.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen.


A projektekben az energiahatékonyságot javító, és a megújulóenergia-felhasználás növelését segítő tevékenységek támogathatók.

LEZÁRULT

 

Lehetőség van kis- és középvállalkozásoknak az épületek hőtechnikai adottságainak javítására, hőveszteségének csökkentésére, az épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítésére, a meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítására.

Támogatható továbbá napelemes rendszer telepítése, napkollektoros rendszer telepítése, brikett, faapríték, faelgázosító kazánrendszer kiépítése, illetve hőszivattyús rendszerek alkalmazása fűtésre, hűtésre, használati melegvíz-termelésre, fűtésrásegítésre.

A Felhívás kódszáma: GINOP-4.1.2-18

Támogatás összege: 1,5 millió Ft és 100 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatás

A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 50%-a lehet.

Rendelkezésre álló forrás: A felhívás meghirdetésekor a támogatási programra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 52,5 milliárd Ft.

Támogatható tevékenységek:

Csak energiahatékonyság fokozását, valamely megújuló energiaforrás felhasználásával kombináló projektjavaslatot lehet benyújtani. A Felhívás keretében önállóan támogatható tevékenység nincs, tekintettel arra, hogy komplex beruházásokra kerül sor.

Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek:

I. Az épületek hőtechnikai adottságainak javítása, hőveszteségének csökkentése

II. Épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítése

 • Fűtési- és/vagy használati melegvíz-rendszerek korszerűsítése
 • Központi szellőző-, hűtési rendszerek energiatakarékos korszerűsítése, kialakítása:
 • Meglévő hőelosztó rendszerek korszerűsítése, veszteségeinek csökkentése

III. Meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása

IV. Megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységek:

 • Napkollektoros rendszer telepítése a fejlesztésben érintett épület HMV igényének részbeni, vagy teljes kielégítése céljából, és/vagy fűtésrásegítésre
 • Brikett, pellet, faapríték, faelgázosító kazánrendszer kiépítése a fejlesztésben érintett épület fűtési és HMV igényének részbeni vagy teljes kielégítése céljából
 • Napelemes rendszer telepítése hálózati, vagy autonóm (hálózatra nem kapcsolódó) villamosenergiatermelés céljából, kizárólag a fejlesztésben érintett épület villamosenergia-ellátásához
 • Hőszivattyús rendszerek alkalmazása fűtésre és/vagy hűtésre és/vagy használati melegvíz-termelésre és/vagy fűtésrásegítésre

Pályázat benyújtási határideje:

Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtása 2018. június 28. 12.00 órától 2019. március 27. 12.00 óráig lehetséges.

Ezen időszak alatt a támogatási kérelmek értékelése folyamatosan történik.

A pályázatról bővebbenhttps://www.palyazat.gov.hu/ginop-412-18-megjul-energia-hasznlatval-megvalsul-pletenergetikai-fejlesztsek-tmogatsa

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen.


Bemutatótermünk március 15-én és 16-án zárva tart.

 
Kedves Ügyfeleink!
 
Bemutatótermünk március 15-én és 16-án zárva tart.
 
Ajánlatkéréseikre legkorábban március 19-én tudunk válaszolni.
 
Kellemes pihenést kívánunk!
A Wagner Solar Hungária Kft. csapata

Cikkek száma

152550

Lapozás

1234...22

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás