...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

Cikkek száma

152550

Lapozás

1234...23

Idén cégünk is részt vesz a Kenderházépítő Workshop és Ökoépítészeti Kiállítás és Vásáron, ami Magyarország első és legnagyobb Ökoépítészeti Roadshow-jának első állomása.

A Roadshow keretein belül az Ország különböző pontjain, folyamatosan összehangolva kerülnek megrendezésre Ökoépítészeti rendezvények, bemutatók, a Kenderházépítés, Szalmaház építés, Vályogházak - vályogvakolatok témában.

A kiállítás 2020. február 1-én kerül megrendezésre Pilisszántón a Kék- Ház Rendezvényközpontban. Az érdeklődők számos előadás közül válogathatnak, köztük a napenergia berendezések, megújuló energia megoldások témában is, amiről kollégánk Beleznai Orsolya tart majd tájékoztatást.

 

A programról és az előadásokról részletes tájékoztatás az alábbi linken olvasható:

http://mindenamikender.hu/roadshow

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy érintett valamelyik témában a kuponkódunkkal -20%-os kedvezménnyel veheti meg belépő jegyét.

Kuponkód: wagner

A kupont az alábbi linkre kattintva lehet beváltani:

http://mindenamikender.hu/roadshow/jegyvasarlas


2019. december 20-tól 2020. január 05-ig Dunakeszi bemutatótermünk és nagykereskedésünk, illetve fiók irodáink zárva tartanak.

Az árajánlatkéréseket és leveleket januári első munkanapjaiban kezdjük el feldolgozni. Megértésüket köszönjük!

 

2020. január 06-tól a megszokott nyitva tartásunkkal várjuk kedves ügyfeleinket és az érdeklődőket!

 

Kellemes ünnepeket kívánunk! 

A Wagner Solar Hungária Kft. csapata


Az "Elektromos gépjármű beszerzésének támogatása (GZR-D-Ö-2018)" című pályázati programban cégünk támogatást nyert elektromos jármű vásárlására.

Támogatást nyertünk elektromos járművásárlásra

 

Az  IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. által lebonyolításra kerülő pályázat keretein belül 1,5 millió Ft-os támogatással kapnak lehetőséget jogi és magánszemélyek új elektromos autó vásárlására.

 

A pályázatot a Wagner Solar Hungária Kft. is elnyerte és egy új Nissan Leaf elektromos jármű tulajdonosa lett 2019-ben.  Célunk, hogy ily módon is környezettudatosabbak legyünk.

 

Cégünk minőségpolitikai alapkövei közé tartozik, hogy a környezeti szempontokat is figyelembe véve, csökkentsük ökológiai lábnyomunkat.  Dunakeszi irodaházunkban is az általunk forgalmazott megújuló energiaforrásokat hasznosító termékeket telepítettük. Az épület fűtését talajkollektoros és levegős hőszivattyúval oldjuk meg, a melegvíz-ellátást levegő-víz hőszivattyúval és napkollektoros és napelemes rendszerrel biztosítjuk, kiegészítő fűtésként pellet kazánt és pellet kandallót építettünk be. Ezzel is példát mutatva az élhetőbb zöld jövőért.

nissan leaf

 

Mindemellett folyamatos erőfeszítéseket teszünk, hogy oktassuk, informáljuk a lakosságot, hogy ők milyen módon élhetnek környezettudatosabban mindennapjaikban.

 

A jövőben folytatjuk utunkat, hogy minél több háztartást tegyünk zöldebbé!

19 DEC
09

A Halas Rádió a Wagner Solar Hungária Kft.-vel készített interjút. A téma: Zöld energiát mindenkinek! Kollégáink, Házi Ádám és Demeter László a napelemes, napkollektoros és hőszivattyús rendszerekről beszélgettek Csányi Ágnessel.

Zöld energiát mindenkinek!

 

Napelem, napkollektor és hőszivattyú témakörben adtak kollégáink interjút! A fél órás beszélgetésben többek között szó esett a különböző technológiák alkalmazási lehetősségeiről, az előnyökről, hátrányokról, és a finanszírozási megoldásokról is.

Halgassák szeretettel!

 

 

További részletek az interjúról!


Nagy örömünkre egy újabb felkérést kaptunk, hogy előadást tartsunk. 2019 november 29-én a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen találkozhatnak velünk. Beleznai Nándor napelem és napkollektor témakörben beszél majd a tapasztalatainkról konkrét példákon keresztül.

 

Az eseményre a 2019-es Épületgépész Nap - Magánépítkezői Fórum keretin belül kerül sor.

Központi téma: Harmóniában a vízzel

Időpont: 2019.11.29 10-12 óra

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrálok

Az előadások fókuszpontjában a környezettudatosság, energiahatékonyság és víztakarékosság áll majd.

Előadások:

 • Tiszta ivóvíz
 • Melegvíz hatékonyan
 • Esővíz / szennyvíz
 • Kútvíz
 • Takarékosság / Higiénia
 • Napelem / Napkollektor

További információk az eseményről: https://www.epitemahazam.hu/kozosseg/maganepitkezok-foruma-epuletgepesz-nap-2019/

Látogasson el az előadásokra!

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen.


„Passzold vissza Tesó!” - használt mobiltelefon visszagyűjtő kampányhoz csatlakoztunk!

Cégünk egy környezetvédelmi kampányhoz csatlakozott, melynek célja, hogy a régi, nem használt mobiltelefonokat összegyűjtsék és a benne található különböző fémeket újra hasznosítsák.

 

Miről szól ez a kampány, ki szervezi?

A KÖVET Egyesület mobiltelefon átvevő kampánya a Jane Goodall Intézet, az Afrikáért Alapítvány és a Védegylet közös „Passzold Vissza Tesó!” című kampányához kapcsolódik. A célja, hogy a magyar háztartásokban használt, de használaton kívülre került mobiltelefonokat visszagyűjtsék, minél nagyobb mennyiségben. A használt készülékek kincset rejtenek, többek között 17 féle fémet lehet visszanyerni belőlük, például aranyat, ezüstöt, palládiumot, rezet. A mobiltelefonok előállításához szükséges nyersanyagok, például a koltán bányászata Afrikában veszélyeztetett fajok (pl. gorillák, bonobók és csimpánzok) élőhelyét, fennmaradását és a helyi közösségek érdekeit fenyegetik. Ezt a folyamatot szeretnék megfékezni, ha ugyanis a használt mobiltelefonokban található fémek újra hasznosítása nagyobb mennyiségben valósul meg, akkor az előállításukhoz szükséges ércek bányászata várhatóan csökkenni fog.

mobilgyűjtés 

 

Hol lehet leadni a használt mobiltelefonokat, tableteket?

A Wagner Solar Hungária Kft. is regisztrált gyűjtőpont,

így Dunakeszi irodánkban a Fóti út 92-ben, bárki leadhatja fölöslegessé vált készülékeit.

Az összegyűlt eszközöket postai úton eljuttatjuk a begyűjtő szervezethez.

Amennyiben nem jutna el hozzánk, országos szinten számos gyűjtőpontot találhat, amelyekről az alábbi linken is tájékozódhat.

 

További információkat a „Passzold vissza Tesó!”   kampányról itt olvashat!

 


Cégünk jótékonysági adományozásban vett részt, melynek keretein belül a Dunakeszi Mentőállomás számos új életmentő eszköz birtokosa lett.

A projekt az Országos Egyesület a Mosolyért alapítvány közreműködésével jöhetett létre, akik országszerte segítséget nyújtanak az egészségügyi intézményeknek és mentőállomásoknak.

A Dunakeszi Mentőállomás egy kisebb állomáspont, ahol mindösszesen 2 mentőautó áll rendelkezésre az esetek helyszínre érkezéséhez. Az optimális 30 fős csapatlétszám helyett csak 12 fő dolgozik az állomáson. Így különösen nagy segítség nekik minden kisebb támogatás is.

 

A program keretein belül a következő eszközök kerültek megvásárlásra:

 • vákuum matracok
 • water jel eszközök
 • húzó sínek
 • medence övek
 • pulzoximéterek

 

Az eszközök különböző sérülések, mint törések, égési sérülések, láb-és csípő sérülések megfelelő és gyors ellátására szolgálnak.

 

 

 

 


Az elektromos autók egy egyszerű, 10-16 amperes fali aljzatról (konnektorról) is feltölthetők a gépjármű mellé járó eredeti, gyári töltővel (EVSE). Amikor a napi ingázással elhasznált energiát kell visszatölteni az autó akkumulátorába, ez a legpraktikusabb megoldás, ugyanis a villámtöltők gyakori használata csökkenti leginkább az akkumulátorok élettartamát.

Az elektromos autók szakszerű és biztonságos töltése érdekében ugyanakkor nem szükséges minden alkalommal egy töltőoszlop mellé parkolni, hiszen a „tankolás” már otthon is egyszerűen megoldható egy könnyen telepíthető, felhasználóbarát otthoni bel- vagy kültéri környezetben egyaránt alkalmazható fali-, esetleg oszlop töltőegységről.

Mi a különbség a magáncélú és a közhasználatú elektromos autótöltők között?

Az alapvetően magáncélú, vagyis otthoni felhasználású, hagyományos lassú töltők esetében 1 vagy 3 fázisról, a régebbi e-autók akkumulátorai 16 Amperrel, míg a legújabb, felső kategóriás járműveké 40 Amperrel is tölthetők.

Így azokról a teljesen lemerült autók akkumulátoruknak méretétől valamint beépített inverterük kapacitásától függően többnyire 8-12 óra alatt tölthetők fel 80-100%-os töltöttségi szintre.

A gyorstöltők a háztartási gépjárműtöltés nagyobb teljesítményű, kényelmesebb és praktikusabb változatai. Azonban ezek telepítése előtt mindenképp érdemes áttanulmányozni a megvásárolt tisztán elektromos (BEV) vagy plugin hibrid (PHEV) gépjármű inverterének technikai adatait, hiszen hiába tud netán 2 vagy 3 fázison is 32 Ampert biztosítani az otthoni töltő, ha az autó csak 1 fázison tudja ugyanezt a töltést felvenni.

Az elektromos, vagy hibrid autó otthoni töltése nem csak gyorsabb, de gazdaságosabb is lehet

A töltés folyamata ugyanis egyes rendszereknél már akár okostelefonról, vagy egy egyszerű táblagépről is nyomon követhető, menedzselhető és a kapott mérési eredmények tükrében igény és tetszés szerint szabályozható.

Az okos rendszerek ráadásul - rendszerkommunikációs képességeiknek köszönhetően - az egyéb innovatív, intelligens hálózatba történő bekötésre, valamint az OCPP, XML alapú szoftverekkel való integrálásra is kiválóan alkalmasak.

A SolarEdge elektromos jármű töltő egyfázisú invertere a SolarEdge felügyeleti platform segítségével lehetőséget biztosít a teljes rendszer mobilalkalmazáson keresztüli, távoli üzemeltetésére. A beépített modulszintű felügyeleti rendszerrel a gépjármű töltését, annak be- és kikapcsolását is ütemezni, vezérelni lehet.
A csöndes és környezetbarát napelemes rendszerekhez csatlakoztatva az elektromos autó tulajdonosai nem csak pénzt (energiát) takaríthatnak meg, de akár e-járművük töltési sebességét is megnövelhetik, ugyanis a napelemes rendszerhez tartozó inverter, autótöltő is egyben.

Egy autó feltöltési sebessége elsősorban az autó saját inverterétől függ

A SolarEdge elektromos jármű töltő egyfázisú invertere (egy normál Type 2, azaz 2-es típusú EV töltőhöz képest) ugyanakkor 2,5-szer gyorsabban töltést tehet lehetővé. A modulszintű felügyeleti rendszer és SolarEdge elektromos jármű töltő együtt gazdaságosabbá teszi a hálózati fogyasztást, valamint optimalizálja a napelemek teljesítményét, így az elektromos autó töltéséhez, valamint a töltés teljesítménynöveléséhez nem lesz szükség az épületben külön teljesítmény bővítésre, sem plusz amperek megvásárlására az áramszolgáltatótól.

A fejlett biztonsági és életvédelmi funkciókkal is rendelkező, 2in1 elektromos jármű töltő és napelemes átalakító otthoni telepítése ráadásul nem bonyolultabb a hagyományos napelemes rendszerek kiépítésénél és telepítésénél, így akkor is bölcsebb megoldás ezt a platformot választani, ha az elektromos autó vásárlás még csak a távlati tervek között szerepel.

 

2019. november 11-től 2020. január 15-ig lehet pályázni a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című felhívásra.

Megjelent a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című felhívás.

A Felhívás kódszáma: GINOP-4.1.4-19

A felhívás hozzájárul a megújuló energiaforrások felhasználására irányuló beruházások megvalósításához vissza nem térítendő támogatás formájában.

Az előző pályázathoz (GINOP-4.1.3-19) képest kiszélesítették a támogatást igénybe vehető vállalkozások, valamint a támogatható tevékenységek körét.

A támogatás célja:

 • a primer energiafelhasználás csökkentése
 • a megújuló energiaforrás-felhasználás növelése
 • az üvegházhatást okozó gázkibocsátás csökkentése

A támogatási programra rendelkezésre álló keretösszege 20,2 milliárd Ft, amelyre 2019. november 11-től 2020. január 15-ig lehet pályázni.

Fontos tudnivalók:

 • A vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 3 millió Ft, maximum 100 millió Ft, mértéke maximum az összes elszámolható költség 55%-a
 • Támogatási előleg: 25%, de legfeljebb 25 millió Ft
 • Napelemes rendszer elszámolható költsége nem haladhatja meg:
  15 kWp – 50 kWp névleges teljesítményig a 337.000 Ft/kWp értéket,
  50kWp névleges teljesítmény felett pedig a 300.000 Ft/kWp értéket
  (a felette lévő költség önerőből fedezhető)
 • Kizárólag napelemes rendszer telepítésére irányuló kérelem esetében nem elvárás az épület energiahatékonysági besorolásának javítása.
 • A napelemes rendszer kizárólag a fejlesztéssel érintett épület tetőszerkezetén kerülhet elhelyezésre
 • A termelési adatokhoz való távoli hozzáférést és távfelügyeletet biztosítani kell
 • A megvalósítás helyszíne a támogatást igénylő bejegyzett magyarországi székhelye, telephelye vagy fióktelepe lehet.
 • A saját tulajdonú ingatlanok mellett a résztulajdonban lévő, illetve bérelt ingatlanokra is igényelhető a támogatás, amennyiben az ingatlan hasznosítása nem lakás/lakhatás célú.
 • Az igénylő telephelyenként, illetve fióktelepenként 1-1 támogatási kérelmet nyújthat be, azaz egy támogatást igénylő egyszerre több támogatási kérelmet is benyújthat.
 • Olyan épület(ek) korszerűsítéséhez igényelhető a támogatás, melyek a támogatási kérelem benyújtását megelőző 1 év időtartamban használatban álltak, a használatot pedig ugyanerre az időszakra fűtési célú energiaszámláival, és/vagy áramszámláival igazolni kell

Mire lehet pályázni?

    Megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységek:

 • Napkollektoros rendszer telepítése
 • Brikett, pellet, faapríték, faelgázosító kazánrendszer kiépítése
 • Napelemes rendszer telepítése
 • Hőszivattyús rendszerek telepítése

    Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek:

 • Az épületek hőtechnikai adottságainak javítása
 • Épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítése

Kik pályázhatnak

 • mikro-, kis és középvállalkozások
  • rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel
  • Minimum 1 (teljes munkaidős) főt foglalkoztattak a lezárt, teljes üzleti évben
 • gazdálkodási forma szerint: egyéni vállalkozó, szövetkezet, Kft., Rt., Kkt., Bt., nonprofit társaságok és külföldi vállalkozás magyarországi fióktelepe
 • jogi forma szerint: kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok
 • nemtámogathatók a Közép-magyarországi régió területén megvalósuló projektek

Kik nem pályázhatnak?

 • Közép-Magyarországi régióban megvalósuló projektek,
 • Korábban napelemes fejlesztést megvalósított ugyanazon épületen,
 • A pályázat benyújtását megelőző 3 évből nem rendelkezik 1 évet lefedő fűtési célú energiaszámlával.

 

A tájékoztatás nem teljes körű! Kérjük, hogy a pályázati feltételekről olvassa el a hivatalos tájékoztatást, ami itt található: megnézem

Amennyiben megfelel a pályázat feltételeinek, illetve napelemes rendszer, vagy hőszivattyús rendszer telepítését tervezi javasoljuk töltse ki adatrögzítő lapunkat.

A kérdőív kitöltését követően munkatársaink szakmai tanácsadás és árajánlat elkészítése céljából felveszik Önnel a kapcsolatot.


Ismerje meg a legújabb megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezéseket, látogasson el az Önhöz legközelebbi bemutatótermünkbe és kérje őszi kedvezményes ajánlatunkat!


Helyszínek:

 • 2120 Dunakeszi, Fóti út 92.
 • 6000 Kecskemét, Füzes utca 16.
 • 4030 Debrecen, Monostorpályi út 32.
 • 9024 Győr, Közép utca 16. (West Gate Business Center, 1. emelet)

Tudja meg, miként csökkentheti rezsiköltségeit megújuló energia megoldások segítségével! Ne maradjon le őszi kedvezményeinkről!


Miért érdemes eljönni hozzánk?


    •  Szakértő kollégáinktól megtudhatja, hogy miként csökkentheti energiaköltségeit megújuló energiaforrások hasznosításával.
    •  Eláruljuk, hogy miért jó befektetés a napelem vagy a hőszivattyús fűtés-hűtés .
    •  Megismerheti, hogy milyen finanszírozási lehetőségek támogatják befektetését.
    •  Ingyenes, egyénre szabott szakmai tanácsadást nyújtunk és segítünk megtalálni az Ön számára leghatékonyabb energiaforrást.
    •  Felmérjük igényeit és azonnali árajánlatot készítünk.
    •  Ingyenes energetikai tanácsadást biztosítunk.
    •  Dunakeszin megtekintheti működés közben a megújuló energiával működő bemutatótermünket.
       Megismerkedhet azokkal az energiahatékony módszerekkel, melyeket mi már több éve sikeresen használunk.


Az Energiahatékonysági nyílt hét programjai:


Ingyenes, egyéni szakmai konzultációk: 2019. október 7– 11.
Ingyenes konzultációs lehetőséggel és szakmai tanácsadással várunk minden érdeklődőt hétfőtől – csütörtökig 9:00-17:00 óra között és pénteken 8:00-14:30-ig mind a négy bemutatótermünkben.


Interaktív előadások megújuló energia témakörben: 2019. október 12. szombat
CSAK A DUNAKESZI BEMUTATÓTERMÜNKBEN

Bevezetjük Önt a megújuló energia világába! Vegyen részt előadásainkon és szerezzen naprakész információkat a legmodernebb megújuló energia megoldásokról és azok finanszírozási lehetőségeiről. 


09:00 – 09:45 Napelemekről általában - Hogyan hasznosíthatja a nap energiáját napelemes rendszerrel?
10:00 – 10:45 Energiahatékonyság - Hogyan hozhatja ki napeleméből a maximális teljesítményt?
                      Tudjon meg többet az okos napelemes rendszerekről
11:00 – 11:45 Hőszivattyús rendszer – avagy fűtési költségeit is csökkentheti!
                      Hogyan kombináljuk fűtési rendszerünket napelemes rendszerrel?
12:00 – 12:45 Milyen finanszírozási lehetőségek vehetők igénybe a megvalósításhoz?

A nagy érdeklődésnek köszönhetően a szombati előadásainkra a férőhelyek elfogytak, további jelentkezéseket ezekre nem tudunk fogadni.

Azonban szakértő munkatársaink szívesen válaszolnak kérdéseikre, személyes konzultációra továbbra is lehetőség van
hétfőtől – csütörtökig 9:00-17:00 óra között és pénteken 8:00-14:30-ig

Debreceni fiókunk szombaton zárva tart!

Kecskeméti és Győri fiókunk a szombati napon csak a már egyeztetett időpontokban tart nyitva!

Keresse kollégiáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére!


A személyes konzultáción való részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát feltétlenül jelezze nekünk! 

 


2019-ben is a korábbi évek példáját követve kikértük ügyfeleink véleményét. Arra voltunk kíváncsiak, hogy megrendelőink mennyire elégedettek a megvásárolt termékekkel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Az online kérdőív kitöltését követően elemeztük a válaszokat és egy statisztikát is megosztunk az eredményekről. Célunk, hogy évről évre javítsunk szolgáltatásink színvonalán, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek munkákkal. Nagy örömünkre, sokan voltak ebben segítségünkre.

 

A visszajelzések eredménye

Kérdéseinkre a válaszadók egy 1-6-os skálán fejezhették ki véleményüket, ahol az 1-essel elégedetlenségüket jelezték, míg a 6-ossal a teljesen elégedettségüket. Az ábrán jól látható, hogy az egyes tárgyköröket átlagosan hogyan ítélték meg ügyfeleink. Osztályozták a teljes folyamatot a kapcsolatfelvételtől egészen a kivitelezésig, a telepített rendszer megfelelőségét, hatékonyságát, a kivitelezési munkák minőségét, a határidők betartását, munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét, valamint ajánlatunk, szerződésünk és az átadott dokumentációk tartalmát is. A legtöbb kérdésben ügyfeleink elégedettsége nem sokkal maradt el a maximálistól, és a többiben sem értékeltek 5-nél rosszabbra.

Természetesen nagyon örülünk ennek az eredménynek, ugyanakkor látjuk, hogy még fejlődhetünk és a jövőben erre is törekszünk.

Miért a mi cégünkre esett a választása ügyfeleinknek? 

A válaszadók erre a kérdésre leggyakrabban a következő kifejezéseket használták:
Jó referenciák, ár-érték arány, megbízhatóság, korrekt, pontos, minőségi, rugalmas, gyors, segítőkész.

Idézünk néhány kedves ügyfelünk véleményét, hogy miért minket választottak és mennyire voltak elégedettek

 • T.: „Gyors, pontos, korrekt csapat! Minőségi munkát végeztek! 1 év elteltével maximálisan beváltotta a rendszer az ígért kapacitást!”
 • P.: „Megbízható cég, minőségi anyagokkal és nagy szakértelemmel dolgoznak. Mindenkinek bátran ajánlom őket, aki napelem telepítésben gondolkozik.”
 • A.: „Megbízható cég, értik a szakmájukat.”
 • B.: „Minden szempontból elégedett vagyok a végeredménnyel és ez minimális energiaráfordítást igényelt. Az ügyintézés rugalmas a kivitelezés professzionális.”
 • P.: „Már az első ajánlat emberi hangú volt - ami nekem nagyon fontos, ez az "apróság" sokat nyomott a latban, hogy a Wagner Solart válasszuk -, a személyes első találkozáskor is szolgálatkész, szakmailag magas színvonalon álló kollégával beszéltünk, minden kérdésre azonnal, szakszerű választ kaptunk. Profi csapatot ismertünk meg, azóta is minden kérdésünkre gyorsan, pontosan válaszoltak.”
 • E.: „Egy éve múlt, hogy működésbe helyezték a napelemes rendszerünket. Minden tekintetben megfelelt annak, amit a termékről való tájékoztatóban velünk megosztottak, sőt az áramtermelésben jelentősen túl is teljesített az elvárhatónál. Egy prémium terméket kaptunk elérhető áron. A Wagner Solar csapata mind szakmai, mind emberi vonatkozásban magas színvonalon végzi a munkáját. Számomra nagyon sokat jelentett az a segítőkészség és profizmus, ahogyan a pályázat megírásában pótolhatatlan szerepet vállaltak akkor amikor, és ott ahol szükség volt rá a közös cél érdekében. Akkor én is a Wagner Solar csapattagjának éreztem magam! Nagyon köszönjük!”
 • J.: „Megbízható cég, jó minőségű rendszert telepít, munkatársai korrektek, udvariasak, gyorsan és jó minőségben dolgoznak, az ár elfogadható.”

 

Köszönjük válaszaikat és azon igyekszünk, hogy az idei évben még jobb eredményeket érjünk el.

 

Amennyiben Önnek is segítségére lehetünk tervei megvalósításában, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 27 548-440-es telefonszámon, vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen.


A SolarEdge felvásárolja a Kokam akkumulátor és energiatároló gyárat és az olasz S.M.R.E. Spa céget, amellyel belép az e-mobilitás piacára.

A SolarEdge, az intelligens energia-technológia globális vezetője 2018 őszén bejelentette, hogy végleges megállapodásokat kötött, és ezzel jelentős részesedést szerzett a dél-kóreai Kokam lítium-ion cellákat gyártó cégben, valamint ez év januárjában megvásárolta az olasz S.M.R.E. Spa vállalat részvényeinek 51%-át.

Hogy milyen jelentős lépéseket tett ezzel a SolarEdge, megtudhatja cikkünkből, melyet itt olvashat.


Már elindult az előjelentkezés az alap- és szervizképzésre a Wagner Solar Hungária Kft.-nél!
A SolarEdge egyedüli közvetlen gyártói forgalmazójaként Magyarorországon, idén második alkalommal szervezzük meg nagy sikerű képzésünket szeptember 18-án és 19-én.

 

SolarEdge alap-és szervizképzés

  

Alapképzés időpontja: 2019. szeptember 18. 9-16 óra

 

Az alapképzésre azokat a cégeket várjuk, akik most ismerkednek ezzel a technológiával vagy már szereltek SolarEdge invertert, de kérdéseik vannak vagy problémákba ütköztek. 


Ha még nem találkozott ezzel a technológiával, akkor mindenképpen nézze meg ezt a videót!

 

Az alapképzés témakörei: 

 • SolarEdge rövid bemutatkozása
 • SolarEdge technológia bemutatása
 • Inverterek és optimalizálók
 • Kiegészítő termékek
 • Példák kis-, közepes-, és nagyobb méretű rendszerekhez
 • Távfelügyeleti rendszer megismerése
 • Biztonsági megoldások
 • Telepítés és beüzemelés
 • Szerviz lehetőségek és tanácsok
 • Kérdések és válaszok

 

Helyszín: Vitta Hotel Superior (1047 Budapest, Váci út 27-29.)

Megközelíthetőséghttp://vittahotelbudapest.com/elerhetoseg 


Részvétel díja: bruttó 15.000 Ft/fő

A díj tartalmazza a háromfogásos ebédet, illetve a nap folyamán a kávé/tea/üdítő/víz fogyasztását is. 

A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezési határidő: 2019. szeptember 9. 

 

Fizetési határidő: 2019. szeptember 11. 12 óra

A részvételi díj befizetése előre utalással történik, melyet a 10402018-49515452-56551016 bankszámlaszámra várunk.

A megjegyzés mezőbe kérjük írja be, hogy „SolarEdge képzés”. 

A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni.

 
Kérjük, hogy minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal együtt a partner@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Szervizképzés időpont: 2019. szeptember 19. 9-16 óra

 

A szervizképzésen való részvétel feltétele az alapképzés elvégzése. Erre a napra azokat a jelentkezőket várjuk, akik már több SolarEdge invertert telepítettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek.

A szervizképzés témakörei:

 • Tervezés
 • Telepítés
 • Beüzemelés
 • Hibakeresés
 • Szervíz

A tanfolyamra laptopot mindenképpen hozzon magával, mert a tervezés elsajátításához szükség lesz rá.

A képzés elvégzése után a résztvevő kiszámlázhatja a garanciális javítás költségét a gyártónak.

 

Helyszín: Vitta Hotel Superior (1047 Budapest, Váci út 27-29.)

Megközelíthetőséghttp://vittahotelbudapest.com/elerhetoseg 


Részvétel díja: bruttó 30.000 Ft/fő, melyből 15.000 Ft levásárolható 2019. december 20-ig. (Minimális vásárlási érték: bruttó 300.000 Ft, SolarEdge termékek vásárlása esetén).

A részvételi díj tartalmazza a háromfogásos ebédet, illetve a nap folyamán a kávé/tea/üdítő/víz fogyasztását is. 

A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezési határidő: 2019. szeptember 9.

 

Fizetési határidő: 2019. szeptember 11. 12 óra

A részvételi díj befizetése előre utalással történik, melyet a 10402018-49515452-56551016 bankszámlaszámra várunk.

A megjegyzés mezőbe kérjük írja be, hogy „SolarEdge képzés”. 

A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni.

 

Kérjük, hogy minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal együtt a partner@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön. 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!


Cégünk nyerte a Generali Biztosító Zrt. napelemes beruházásának megvalósítását.

A Generali Biztosító Zrt. is csatlakozott a közelmúltban azon magyarországi cégek egyre népesebb táborához, amelyek elkötelezettek az iránt, hogy tevékenységüket minél kisebb környezeti lábnyommal végezzék.

Büszkék vagyunk arra, hogy ezen törekvésük megvalósítását cégünkre bízta.

Három helyszínen építettünk ki napelemes rendszereket:

 • a Generali Váci úti központi irodaházára,
 • a Dokumentumkezelő Központra és
 • a pécsi Generali Akadémia és Szabadidő Központ épületére.

A három épületen kiépített napelemes rendszerek összteljesítménye 130,085 kWp, az éves várható termelés pedig közel 150 MWh.

✅ Három helyszín

✅ 26 munkanap, 208 munkaóra

✅ összesen 406 db Hyundai napelem

✅ #SolarEdge inverterek

✅ Schletter tartószerkezetek

✅ 17 tonna beépített anyag

Ezekkel a napelem rendszerekkel éves szinten 61 tonna szén-dioxid kibocsájtást lehet megtakarítani, a rendszerek teljes élettartamára (30 év) nézve pedig összesen 1830 tonnát.

Generali Székház Budapest Váci út

Generali Dokumentumkezelő Központ Budapest Királyok útja

Generali Akadémia és Szabadidő Központ Pécs

 

A teljes beruházásról készítettünk egy összefoglaló videót. A megtekintéshez kattintson a képre!

Köszönjük a bizalmat!

 


Pénzt és időt takaríthatnak meg az elektromos jármű tulajdonosok az új SolarEdge 2in1 elektromos autó töltő egyfázisú inverterével

A SolarEdge új invertere napelemes átalakító és elektromos jármű töltő egyben, amellyel egyedülálló a világon. Azok számára is jó megoldás, akik még csak tervezik az elektromos autó vásárlását, hiszen többek között egyik nagy előnye, hogy telepítése olcsóbb, mint a hagyományos rendszer kiépítése.

Ezen kívül még több olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel pénzt és időt takaríthatunk meg. A részleteket megtudhatja cikkünkből ide kattintva: megnézem.

 

Cikkek száma

152550

Lapozás

1234...23

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás