...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


A Wagner Solar Hungária Kft. várja a megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldások iránt érdeklődőket április 11-15. között Magyarország legnagyobb építőipari szakkiállításán.

 

Szakértői segítséget nyújtunk napelemes, hőszivattyús, elektromos fűtési és egyéb gépészeti rendszerek megvalósításában. 

Akik ellátogatnak standunkra, többek között megismerhetik a legújabb napelemes technológiát és a SolarEdge inverter előnyeit. Építkezők és felújítók egyaránt választ kaphatnak kérdéseikre, hiszen komplett energetikai tanácsadást tudunk adni, sőt államilag támogatott hitelfinanszírozásban akár teljes körű ügyintézést is nyújtunk!

Keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját a Hungexpo "A" pavilonjában (201B2) és érdeklődjön speciális, csak a kiállítás idejére szóló kedvezményeinkről!

Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

Időpont: 2018. április 11-15.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

 


Európa legnagyobb napelemes kiállítására, az Intersolarra látogatott ki a Wagner Solar egy kis csapata idén június elején. A 3 napos rendezvényen rengeteg újdonságot láttunk, információkat gyűjtöttünk és tárgyaltunk külföldi gyártóinkkal.

Intersolar 2017

Az alábbi képes beszámolóval azok is betekintést nyerhetnek a legkorszerűbb napelemes technológia világába, akik nem voltak jelen a kiállításon. Az Intersolar kifejezetten a napelemes témakörre fókuszál. 7 pavilonba tematizálva a gyártók bemutatták különböző napelemeiket, invertereiket, tartószerkezeteiket, akkumulátoraikat. Ezen felül sok egyedi és különleges megoldással is találkozhattunk, mint például a napelem tisztítására alkalmas eszközök, mérőműszerek és napelemes kandeláberek.

Wagner csapat intersolar 2017

Utunkat az egyik legfontosabb német partnerünknél kezdtük, a SolarWattnál. Meghallgattunk egy előadást a tetőbe integrálható napelemeikről, amely az elmúlt időszakban nagymértékű fejlesztésen ment keresztül. A tárgyalást követően megnéztük legújabb fejlesztésű akkumulátorukat, a MyReserve rendszert, amely modulárisan bővíthető és idén ismételten elnyerték vele az Intersolar díjat.

Solarwatt napemegyártó standja                       SolarWatt Myreserve

A kiállításon központi szerepet játszottak az energiatárolók, amelyek a napelemes rendszer által megtermelt energia tárolására alkalmasak. Németországban a visszavásárolt energiamennyiség korlátozása miatt majdnemhogy elengedhetetlen, hogy a napelemes rendszer mellé egy ilyen eszközt is elhelyezzenek a lakosok. Egyesek technológiában fejlesztenek, mások inkább a dizájnra fókuszálnak.

Az akkumulátorok mellett több elektromos autót is közelebbről megnézhettünk. Az alábbi képen például a Tesla legújabb modellje látható. Érdekessége, hogy a motorháztetőt felemelve egy csomagtartót találunk. 

wagnersolar_intersolar_energiatároló                   Tesla autó

A napelemek terén is nagy változásokat tapasztaltunk. Ma már nem csak azzal tűnnek ki a cégek, hogy egyre nagyobb Wattos napelemeket gyártanak, hanem a színekkel és a formákkal is előszeretettel játszanak. Persze ez árban igencsak megdobja a beruházás költségeit, így csak különleges igények esetén ajánljuk ezeket a megoldásokat. Az átlátszó napelemekkel már majdnem az összes cég előrukkolt, de ez már számunkra se újdonság, hiszen bemutatótermünkbe is megtekinthető élőben.

Íme néhány példa az egyedi formákra és színekre:

hajlított napelem 2

háromszögű napelem

színes napelem                    fa mintázatú napelem

És persze az invertereket se hagyhatjuk említés nélkül. Ami nagy változás a korábbiakhoz képest, hogy több gyártó is a SolarEdge technológiáját próbálja másolni. számtalan standon találkoztunk optimalizálókkal, ami azt bizonyítja, hogy a napelemes piac már egyértelműen a napelemenkénti optimalizálás irányába mozdult el. Ezek viszont mindig másolatok maradnak, árban lehet, hogy olcsóbbak, de minőségben ne várjunk tőlük túl sokat.

A SolarEdge technológia évtizedekkel előtte jár az ázsiai koppintásoknak. Idén is több újdonsággal álltak elő. Elkészült például a 100 kW-os inverter. De terveztek egy egyszerűsített invertert is kisebb rendszerekhez, így ár-érték arányban ez egy kiváló megoldásnak ígérkezik.

SolarEdge inverter intersolar

SolarEdge stand intersolar

Megmutatjuk, hogy milyen is a már Magyarországon is engedélyes listán lévő HD Wave inverter belső része:

HD wave inverter belseje                     SolarEdge 100 kW inverter

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a kiállítás főtámogatói között a Wagner Solar Hungária Kft. 2 gyártója is (SolarEdge és SolarWatt) szerepet vállalt, ezzel is megerősítve bennünk, hogy megfelelő és piacvezető termékeket képviselünk a magyar piacon.

Intersolar 2017

Bízunk benne, hogy sikerült egy átfogó képet adnunk az Intersolarról. Nekünk mindenképpen hasznosnak bizonyult.

Résztvevők: Csanád, H. Ádám, P. Ádám és Orsi


Családi vállalkozásként nálunk mindig az ügyfél az első, célunk, hogy a legjobb terméket és szolgáltatást adjuk számukra. Éppen ezért fontosnak tartjuk a személyes találkozásokat és a közvetlen, jó kapcsolatot. Idén első alakalommal meghívást kaptunk a K&H megújulás éjszakájára, amire örömmel igent mondtunk. Várjuk szeretettel az érdeklődőket május 19-én.

K&H megújulás éjszakája

 

A rendhagyó eseményen a K&H csoport vár minden családot sok szeretettel. A rendezvényen hazai, családi tulajdonban lévő vállalkozások mutatkoznak be - egy kicsit másként, köztük a Wagner Solar Hungária Kft. is.

Időpont: 2017. május 19 (péntek) 17:30-22:00 óráig

Helyszín: K&H Csoport székháza

A rendezvényre látogatók megismerhetik és kipróbálhatják a kiállító cégek szolgáltatásait, érdekes történeteket, háttér-információkat és „kulisszatitkokat” is megtudhatnak, akár közvetlenül a tulajdonosoktól! Ezen kívül ajándékokkal, játékokkal, nyereményekkel is készülnek a cégek.

Amivel mi készülünk:

 

 • bevezetjük Önt az okos napelem rendszer rejtelmeibe
 • tesztelünk a helyszínen 2 napelemet és megmutatjuk a különböző technológiák különbségeit
 • a helyszínen azonnali energetikai tanácsadást nyújtunk
 • megosztjuk 15 éves tapasztalatunkat és érdekes történeteinket

Ízelítő a további programokból:

 

 • Próbálja ki! Elektromos skateboard, e-roller, e-monowheel
 • Nissan elektromos autó és új modellek tesztvezetés. A tesztvezetésre a helyszínen a Nissan standjánál lehet jelentkezni.
 • Drón-simogató
 • családi piknik-hangulat a Duna parton
 • játékok kicsiknek és nagyoknak

 

Regisztrálni ide kattintva tud.  

Kiállítók listája itt található.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen.  


Idén a Wagner Solar Hungária Kft. is részt vesz az Érdi Nyitnikéken. Az arénában lévő standunkon várjuk azokat, akik megismerkednének az okos napelemes technológia rejtelmeivel. Kollégáink egész nap válaszolnak a felmerülő kérdésekre és a finanszírozási lehetőségekről is tájékoztatást adunk.

Érdi Nyitnikék 2017

 

Mire számíthatnak azok, akik ellátogatnak a rendezvényre

 

 • zenés, táncos szórakoztató produkciók,
 • Ezüst Golyó Kupa,
 • sportbemutatók,
 • vetélkedők,
 • kézműves foglalkozás,
 • fórumok,
 • előadások
 • nyereménysorsolás

 

 

A belépés díjtalan!

Napközben több ajándékot is kisorsolnak a szervezők.

 

Időpont: 2017 április 21-23

 • Pénteken 12-20-ig
 • Szombaton 10-18-ig
 • Vasárnap 10-18-ig

 

Cím: Érd, Velencei út 39-41

 

Részletes program:

 

 Érdi nyitnikék 2017

 

Érdi Nyitnikék 2017 program

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Kérdése van? Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon!      

 


Nagy sikert aratott a múlt heti Construma kiállítás. Több ezer ember látogatott el Magyarország legnagyobb építőipari szakkiállítására. Az öt napos rendezvényen látogatók százai fordultak mag a Wagner Solar standján is az A pavilonban.

Construma 2017

 

Akik ellátogattak standunkra, megismerhették a legújabb napelemes technológiát és a SolarEdge inverter rejtelmeit. Építkezők és felújítók egyaránt választ kaptak kérdéseikre, hiszen komplett energetikai tanácsadást adtunk.

 

Idén is, mint a korábbi években a napelem volt a központi téma, de sokan érdeklődtek a napkollektor, a hőszivattyú iránt is. Sajnálattal tapasztalatuk, hogy az építkezők többsége még mindig nincs tudatában annak, hogy milyen fontossággal bír egy hővisszanyerő szellőztetőgép telepítése egy újépítésű ingatlan esetén.

 

Bízunk benne, hogy hasznos információkkal távozott mindenki a standunkról.

 

De beszéljenek helyettünk a képek

 

Construma 2017

 

Construma 2017

 

Construma2017


Idén is, akárcsak a korábbi években, kint leszünk a Gardenexpó kiállításon. Aki építkezik vagy felújít és csak hétvégén ér rá, azt várjuk szeretettel standunkon egy személyes konzultációra!

Gardenexpo

 

Számunkra már hagyomány, hogy részt veszünk a Sportarénában megrendezésre kerülő Gardenexpon. A kert és életmód kiállításon különlegességekkel és kedvezményekkel várjuk a látogatókat.  

 

A 28/B standon megtudhatja, hogy hogyan csökkentheti 0-ra a villanyszámlát. Energetikai tanácsadással és a legkorszerűbb technológiával várjuk a látogatókat. Az okos napelem rendszer kulisszatitkait osztjuk meg érdeklődőinkkel, amely középpontjában a SolarEdge inverter áll. Közvetlen gyártói partnerként élen járunk ennek az inverternek a technológiájában és telepítésében.

 

Átlátszó napelem - áramtermelés és terasz árnyékolás a legmodernebb módon

 

Az idei évben egy újdonsággal is készülünk. Azoknak, akik a teraszra szeretnének napelemet telepíteni, egy különleges üveg-üveg technológiával készült átlátszó napelemet mutatunk be, amelyet Németországban, a SolarWatt gyárt.

 

Napelem teszt

 

A szemléltetés és a még jobb átláthatóság kedvéért egy élő napelem teszttel is készülünk.


 Gardenexpo 2017 március 24-25-26

 

Tegye fel kérdéseit a szakértőknek, akik várják Önt és családját a 28/B standon.

 

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2., 28/B stand

 

Időpont: 2017. március 24-25-26. 

 

Nyitva:

Minden nap 10-18 óráig

 

További részletek a kiállítókról, programokról és a jegyvásárlásról: www.gardenexpo.hu

 


Idén még több helyen, még színesebb programokkal várjuk az érdeklődőinket!

Találkozzunk februárban a Hungexpón, a BoatShow kiállításon!

BoatShow 2017

 

Időpont: február 23-26

 

Helyszín: Hungexpo, G pavilon 104E stand

 

BoatShow Budapest 2017

 

A vizek és hajók szerelmeseit szigetüzemű napelemes megoldásainkkal várjuk, így ott is áramot biztosítunk, ahol eddig nem volt elérhető!

 

Az építkezőket vagy felújítókat pedig energetikai tanácsadással, alternatív fűtési, hűtési, áramtermelési megoldásokkal és kedvezményekkel várjuk!

 

A standunkra látogatóknak eláruljuk azt is, hogy miként csökkenthető egy családi ház energiaszámlája megújuló energiaforrások hasznosításával. Segítséget nyújtunk abban, hogy mire érdemes odafigyelni a napelemes, napkollektoros vagy hőszivattyús rendszer vásárlása előtt. 

 

Eláruljuk az okos napelemes rendszerek csínját-bínját és azt is, hogy mivel tudnak többet, mint hagyományos társaik. Ebben nagy tapasztalatunk van, hiszen Magyarországon a legtöbb okos napelemes rendszert mi telepítettük.

 

BoatShow kedvezményeink:

 

 • 5% kedvezmény szigetüzemű napelemes rendszereinkből
 • Panasonic AQUAREA hőszivattyú és Smart Cloud vásárlása esetén ajándékba adunk egy 40”-os Panasonic TV-t

 

 

Látogassa meg standunkat és beszélgessünk személyesen!

A belépők áráról itt tájékozódhat.  

 

Mi ott leszünk!

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! 

 


2016. október 1., Hungaroring

Október 1-én több helyszínen is találkozhat velünk! Míg Dunakeszi bemutatótermünkben nyílt hétvégét tartunk, addig az autó szerelmesei a Volkswagen-találkozón kérhetnek energetikai tanácsadást kollégáinktól.

Ott leszünk a Volkswagen-találkozón is

 

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő márkatalálkozón idén mi is részt veszünk egy napelemes autóbeállóval. Kollégáink minden érdeklődőt beavatnak a napelemes rendszerek rejtelmeibe.

 

A szervezők egész nap színes programokkal várják a látogatókat. A nők és gyerekek is megtalálják majd a kedvükre való szórakozási lehetőségeket.

 

További részletek a Volkswagen-találkozóról!

 

Nézze meg élőben napelemes autóbeállónkat!

 

napelemes autóbeálló

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre.


Nálunk már hagyomány, hogy részt veszünk a Fenntarthatósági Napon, amelyet 9-ik alkalommal kerül megszervezésre. A környezeti tudatformáló program mottója: Mentés. Másként.

Fenntarthatósági Nap 2016

 

Időpont: Szeptember 24 (szombat)

Helyszín: Deák Ferenc tér, Akvárium klub

 

A belépés díjtalan!

  

12 és 20 óra között előadások és színes standok várják a látogatókat. Kedvünkre válogathatunk a környezeti, gazdasági és társadalmi szekciók között. Ezt követően pedig egy fergeteges buli várható!

 

Tekintse meg a részletes programot!

 

Azok, akik ellátogatnak a Wagner Solar Hungária Kft. standjára, megtudhatják, hogy miként csökkenthető egy családi ház energiaszámlája megújuló energiaforrások hasznosításával. Munkatársaink idén is várnak minden érdeklődőt és választ adnak a felmerülő kérdésekre. Segítséget nyújtunk abban, hogy mire érdemes odafigyelni a napelemes, napkollektoros vagy hőszivattyús rendszer vásárlása előtt. Tudjon meg többet az okos napelemes rendszerekről és arról, hogy mivel tudnak többet, mint hagyományos társaik. Sőt, egy újdonságot is bemutatunk, az átlátszó napelemet.


Standunkon feltölthetők lesznek a lemerült telefonok, hiszen napelemes mobiltöltő-állomásunknál a Nap ingyenesen és korlátlanul elérhető energiáját hasznosító mobil- töltővel várjuk a látogatókat.

 

Látogassa meg standunkat és beszélgessük személyesen az okos napelemes rendszerekről!

 

Mi ott leszünk!

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 


Április 6-10. között ismét várja látogatóit a CONSTRUMA, Magyarország legnagyobb építőipari szakkiállítása. Az idei évben sok újdonsággal és meglepetéssel várjuk az érdeklődőket. Magánszemélyek és cégek kérdéseire egyaránt megadjuk a válaszokat.

Keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját a Hungexpo "A" pavilonjában, a 210 C standon!

Látogassa meg standunkat a Construmán! Az idei évben is több témakört érint a CONSTRUMA. Építkezés, megújuló energiaforrások, otthon design és a kerti témakörben is választ kaphatnak az érdeklődők. A kiállítás fókuszában az otthonteremtés témaköre áll. A Közép-Kelet-Európa második legjelentősebb építőipari szakkiállításaként jegyzett rendezvény április 6-10. között, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban fogadja a szakmát és a nagyközönséget. 


Az MVM Partnerrel közösen felépített standunkon a legújabb napelemes technológiát visszük el a látogatóknak. Bemutatunk egy napelemes autóbeállót, elektromos töltővel és egy meglepetés elektromos autóval is készülünk.

 

Kíváncsi, hogy milyen autót állítunk ki a standunkon? Látogasson el az "A" pavilonban a 210 C standra!

 

Érdeklődőink számára egy egyedi Construma kedvezménnyel is készülünk.


Ha nyugodtabb körülmények között szeretne tájékoztatást kapni, szeretettel várjuk dunakeszi bemutatótermünkben!


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!
Az idei évben a kiállításokon a hangsúly, ezért azok az érdeklődők, akik személyesen szeretnének velünk találkozni a tatai Rotáció Expo után, ezen a hétvégén a Gardenexpon és a Tuning Show-n is meglátogathatnak.

Gardenexpo

 

Számunkra már hagyomány, hogy részt veszünk a Sportarénában megrendezésre kerülő Gardenexpon. Az idei év különleges, hiszen 10. alkalommal nyitja meg kapuit a kert és életmód kiállítás.  

 

27/A standunkon megtudhatja, hogy hogyan csökkentheti 0-ra a villanyszámlát. Energetikai tanácsadással és a legkorszerűbb technológiával várjuk a látogatókat. A SolarEdge inverter kulisszatitkait osztjuk meg napelemes érdeklődőinkkel, hiszen közvetlen gyártói partnerként élen járunk ennek az inverternek a technológiájában és telepítésében.

 

Medencefűtő hőszivattyú

 

Az idei évben egy újdonsággal is készülünk. Azoknak, akik költséghatékony módon kívánják fűteni beltéri vagy kültéri medencéjüket, egy medencefűtő hőszivattyút mutatunk be.  Ár-érték arányban garantáltan a legjobb megoldás és még környezetkímélő is. A medencefűtő hőszivattyúval a 2-3 hónap helyett akár 5-6 hónapra meghosszabbítható a medence használata.

 

Tegye fel kérdéseit a szakértőknek, akik várják Önt és családját a 27 A standon.

 

 

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2., 27 A stand

Időpont: 2016. március 18-19-20. 

Nyitva:

Minden nap 10-18 óráig

 

További részletek a kiállítókról, programokról és a jegyvásárlásról: www.gardenexpo.hu

 

Autó, motor és Tuning Show

 

Az idei évben első alkalommal részt veszünk a Tuning Show-n. Ezen a kiállításon az autók és motorok szerelmeseit várjuk. És aki igazán szereti a járművet, az arra is gondol, hogy tető legyen fölötte. Egy napelemes autóbeállóval várjuk az érdeklődőket, így egyszerre óvhatja a gépkocsit és termelheti otthona áramellátáshoz szükséges energiamennyiséget. Aki elektromos autóval rendelkezik, annak duplán megéri!

 

http://www.amts.hu/

 

Az A pavilon 84-es standján energatikai tanácsadással és sok hasznos információkkal várjuk az érdeklődőket!

 

Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest Albertirsai út 10., A pavilon - 84-es stand

Időpont: 2016. március 18-19-20. 

Nyitva:
Március 18-19.: 09-19:00 
Március 20.: 09-18:00

 

További részletek a kiállítókról, programokról és a jegyvásárlásról: http://www.amts.hu/

 

Találkozzunk hétvégén!


Az idei évben is részt veszünk a Tatán megrendezésre kerülő Rotáció Expón. A rendezvény egy mezőgazdasági, kertészeti és erdészeti gépkiállítás és vásár, melyen a napelemes és hőszivattyús technológiával is megismerkedhet.

Munkatársaink válaszolnak kérdéseire és energiatakarékossági tanácsokkal látják el a kiállításra látogatókat.

Rotáció Expó - Tata

 

Időpont: 2016. március 11-12. (péntek-szombat) 


Nyitva tartás:

 • Pénteken 10:00-17:00 
 • Szombaton 09:00-17:00

 

 

Helyszín: Tatai Olimpiai Edzőtábor csarnoka (2890, Tata, Baji út 21.)

A belépés díjtalan.

 

A kiállítás témakörei:

 

 • Mezőgazdasági gépek, traktorok
 • Mezőgazdasági eszközök, adapterek és technológiák
 • Erdészeti gépek + Stihl gyakorlati bemutató
 • Kertészeti gépek, rendkívüli akciók
 • Parképítés és fenntartás
 • Napkollektorok, szolártechnika
 • Szerszámgépek és kézi szerszámok
 • Haszongépjárművek, személygépkocsik
 • Rakodógépek, targoncák
 • Építőipari anyagok, belsőépítészet
 • Kapálógépek és adaptereik

 

 

Látogassa meg standunkat!

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Idén ismételten részt veszünk a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Fenntarthatósági Napon. A környezeti tudatformáló program idei témája: Te meddig vagy? Találkozzunk szeptember 26-án szombaton!

Fenntarthatósági Nap 2015

 

Szombaton 12 és 20 óra között előadásokkal, a kiállítók pedig színes programokkal várják a rendezvényre ellátogatókat. Aki bírja energiával, az este egy fergeteges bulival zárhatja a szeptember utolsó szombatját. 

 

Tekintse meg a részletes programot.


Idén egy kinti és egy benti standdal is várjuk a látogatókat. Azok, akik ellátogatnak a Wagner Solar Hungária Kft. standjára, megtudhatják, hogy miként csökkenthető egy családi ház energiaszámlája megújuló energiaforrások hasznosításával. Munkatársaink várnak minden érdeklődőt és választ adnak a felmerülő kérdésekre. Segítséget nyújtunk abban, hogy mire érdemes odafigyelni a napelemes, napkollektoros vagy hőszivattyús rendszer vásárlása előtt. 


Benti standunkon az aktuálisan fizetett villanyszámla alapján mindenki megtervezheti majd saját napelemes rendszerét. A honlapunkon megtalálható online kalkulátorunk segítségével a helyszínen bárki kiszámíthatja hány napelem modul tudja megtermelni a szükséges energiát, mekkora tetőfelületre van szükség a telepítéshez, és hány kilogramm szén-dioxid megtakarítást érhet el a rendszer megvalósítója. Sőt, a 13+1 kérdésből álló teszt kitöltésével érdekes információkat tudhat meg a megújuló energiaforrásokról.


Kinti standunkon feltölthetők lesznek a lemerült telefonok, hiszen napelemes mobiltöltő-állomásunknál a Nap ingyenesen és korlátlanul elérhető energiáját hasznosító mobil- töltővel várjuk a látogatókat. A szombati Fenntarthatósági Nap látogatói standunknál azt is kipróbálhatják, hogy milyen napelemes asztalon pingpongozni. Évek óta nagy sikert arat a rendhagyó ötlet, melyet felnőttek és gyerekek egyaránt nagy előszeretettel tesztelnek.


A rendezvény részletes programját facebookon is megnézheti.

 

Találkozzunk szeptember 26-án a Millenáris Parkban!

 

Standjainkat megtalálhatja az alábbi térképeken.

8. Fenntarthatósági Nap térkép

 

 

8. Fenntarthatósági Nap térkép

 

Kérdése van? Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon!       


Szeptember 19-20-án velünk is találkozhat a „Törökbálinti Ősz” vásáron és kiállításon. A PMKIK Magyar - Szlovák üzleti és Tájékoztató Központjában több mint, 100 kiállító várja a látogatókat.

Törökbálinti Ősz

 

Idén a Wagner Solar Hungária Kft. is részt vesz ezen a kiállításon. Kültéri standunkon várjuk azokat, akik ingyenesen szeretnék tölteni mobiltelefonjaikat vagy megismerkednének a napelemes technológia rejtelmeivel. Kollégáink egész nap válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 

Mire számíthatnak azok, akik ellátogatnak a rendezvényre?

 

Lesznek:

 

 • szórakoztató produkciók,
 • főzőverseny,
 • Ezüst Golyó Kupa,
 • sportbemtatók,
 • vetélkedők,
 • kézműves foglalkozás,
 • fórumok,
 • előadások
 • egészségügyi szűrés

 

 

A belépés díjtalan!

 

Napközben több ajándékot is kisorsolnak a szervezők.

 

Időpont: 2015 szeptember 19-20 (10-18 óráig)

Cím: Törökbálint, Kazinczy Ferenc utca 124/B

 

Részletes program:

 

Törökbálinti Ősz kiállítás és vásár

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Kérdése van? Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon!      


Idén 22. alkalommal rendezik meg Tatán a Víz, Zene, Virág fesztivált, melyen mi is részt veszünk. Míg a szervezők 200 programmal várják a látogatókat, addig mi napelemes mobiltöltőkkel készülünk. Senkinek se hagyjuk lemerülni a telefonját! Ingyenesen töltheti bárki, aki csak szeretné.

Víz, zene, virág fesztivál

 

Napelemes mobiltöltő állomás

 

Önnek milyen gyorsan merül le mobiltelefonja? Ha okos telefont használ, vélhetőleg estig se bírja ki. Főleg ha képeket készít, internetezik és telefonál is rajta. A kellemetlenség viszont akkor kezdődik, ha a fesztiváli forgatagban elveszíti családját vagy barátait, és amikor a telefonjáért kap, hogy felhívja őket, rádöbben, hogy lemerült. :(

 

Na ettől nem kell tartania az idei Víz, Zene, Virág fesztivál alatt, ugyanis bármikor feltöltődhet nálunk.

 

A mobiltöltőket 2 helyszínen találhatja meg, az információs pontok közelében.

 

Mobiltöltés közben energiatakarékossági tippekkel és hasznos információkkal várjuk a látogatókat.

 

Napelemes mobiltöltő

 

Igazi 21. századi fesztiválra számíthatnak a látogatók, hiszen ingyenes wifi, mobiltölés és egy egyedi applikáció is várja a helyszínre látogatókat.

 

Amit érdemes hozni:

 

 • Mobiltelefon és a töltő.

 

 

Felhasználási feltételek:

 

 • A mobiltelefonok őrzésére nincs módunk, így mindenki a saját telefonját töltheti, és ott kell maradni a helyszínen
 • Padokat biztosítunk, így kényelmesebb a várakozás
 • Szakembereinknek válaszokat adnak energetikai kérdésekben

 

 

Várjuk Önt is június utolsó hétvégéjén, Tatán!

 

További részletek a fesztiválról:

 

http://vizzenevirag.hu/


Március 20-21- 22. -én ismét várjuk standunkon a GardenExpora látogatókat. A Papp László Budapest Sportarénában, a 27/C standon, kollégáink energiahatékonysági tippekkel és napelemes pingpongasztallal várják az érdeklődőket.

Látogassa meg az Orchidea kiállítást, kösse össze a mozgást, a szórakozást és a tájékozódást! Standunkon kipróbálhatja, milyen napelemes asztalon pingpongozni. Nézze meg közelebbről a napelemet, lazítson egy kicsit, próbálja ki, majd tegye fel kérdéseit szakértőinknek.


Kilencedik alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállítása, hogy ötleteket adjon a kertek szerelmeseinek. A látogatók megismerkedhetnek az idei trendekkel és kedvükre válogathatnak a  termékek közül: kerti bútorok, gépek és szerszámok, megújuló energiát hasznosító termékek, grillek, kültéri burkolatok, árnyékolástechnika, öntözéstechnika, medencék, szaunák, stb.


Látogassa meg az orchidea kiállítást, vegyen részt a rendezvényeken, vetélkedőkön, majd szórakozva tájékozódjon standunknál az energiatudatos életmódról. Egyre többet hallhatunk az energiatakarékosság fontosságáról, mégis kevés ember tudja igazán, miként változtathatjuk otthonunkat energiahatékony háztartássá.


Azok, akik ellátogatnak a Wagner Solar Hungária Kft. standjára, (27/C) megtudhatják, hogy miként csökkenthető egy családi ház energiaszámlája egyszerű praktikákkal, és megújuló energiaforrások hasznosításával. Munkatársaink segítséget nyújtanak abban, hogy mire érdemes odafigyelni a napelemes, napkollektoros vagy hőszivattyús rendszer vásárlása előtt. 
Amennyiben lakásfelújítás, korszerűsítés vagy éppen házvásárlás előtt áll, megtudhatja, hogy miként csökkentheti költségeit megújuló energia megoldások segítségével!


Ha 0 forintos villanyszámlára vágyik, az aktuálisan fizetett villanyszámla alapján mindenki megtervezheti saját napelemes rendszerét. A honlapunkon megtalálható online kalkulátorunk segítségével a helyszínen bárki kiszámíthatja hány napelem modul tudja megtermelni a szükséges energiát.


A GardenExpon kedvezményekkel és egyedi ajánlatokkal várjuk Önt!


Napelemes rendszerhez ajándék engedélyeztetés


Amennyiben Ön a GardenExpon meglátogat és ezt követően, megvásárol tőlünk egy napelemes rendszert, mi ajándékba adjuk Önnek az engedélyeztetést, így Ön bruttó 88.900 Ft-ot spórolhat.


Ingyenes beüzemelés hőszivattyús rendszer vásárlása esetén


Hőszivattyú vásárlása esetén ingyenesen beüzemeljük rendszerét, így bruttó 127.000 Ft-ot spórolhat. Nincs más dolga, mint vásárolni a GardenExpo-t követő időszakban, 2015. április 30-ig.


Ingyen beüzemelés napkollektoros rendszerhez


A GardEnexpo-s ügyfeleinket ingyenes beüzemeléssel ajándékozzuk meg napkollektoros rendszer vásárlása esetén. Gyors döntésével Ön bruttó 38.000 Ft-ot spórolhat, amennyiben használati melegvíz előállításra vásárolja rendszerét. Fűtésrásegetítéses rendszer esetén bruttó 63.000 Ft-al jutalmazzuk.


Az akció a GardenExpon résztvevő érdeklődőinkre vonatkozik, akik április 30.-ig vásárolnak.


Várjuk Önt a Wagner Solar Hungária Kft. standján (27/C) március 20-22-ig!


A Gardenexpo részletes programja itt olvasható: http://www.gardenexpo.hu/ 

 


Idén 23.-ik alaklommal kerül megszervezésre a Rotáció Expó. A rendezvényen cégünk munkatársaival is találkozhat. A nemzetközi mezőgazdasági, kertészeti és erdészeti gépkiállításon és vásáron megismerheti a legújabb hőszivattyús, napelemes technológiákat is. Töltsön egy kellemes napot a kiállításon, kérje munkatársaink tanácsát és energiahatékonysági tippjeit!

Részletek a Rotáció Expóról

 

Időpont: 2015. március 06-07. (péntek-szombat) 


Nyitva tartás:

 

 • Pénteken 10.00-18.00 
 • Szombaton 09:00-17:00

 

 

Helyszín: Tatai Olimpiai Edzőtábor csarnoka (2890, Tata, Baji út 21.)

 

A belépés díjtalan.

 

A kiállítás témakörei:

 

 

 • Mezőgazdasági gépek, traktorok
 • Mezőgazdasági eszközök, adapterek és technológiák
 • Erdészeti gépek + Stihl gyakorlati bemutató
 • Kertészeti gépek, rendkívüli akciók
 • Parképítés és fenntartás
 • Napkollektorok, szolártechnika
 • Szerszámgépek és kézi szerszámok
 • Haszongépjárművek, személygépkocsik
 • Rakodógépek, targoncák
 • Építőipari anyagok, belsőépítészet
 • Kapálógépek és adaptereik

 

 

Látogassa meg standunkat!

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! 

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 


2014 október 02.-án Debrecenben leszünk, kiállítóként, az “Épületgépészeti és megújuló energiák szakkiállításon”. A rendezvény 40 kiállítóval és egész napos programokkal várja az érdeklődőket.

A látogatók megismerkedhetnek a cégünk által forgalmazott megújuló energiaforrások teljes palettájával, a napelemekkel, napkollektorokkal, hőszivattyúkkal, biomassza tüzeléssel.

Találkozzunk Debrecenben október 02-án!

 

Keresse a Wagner Solar Hungária Kft standját!

 

Nézze meg testközelből a SOLON napelemeket, Panasonic és Gorenje hőszivattyúkat és forduljon kérdéseivel munkatársainkhoz!

 

10:30-tól 16:30-ig szakmai előadásokon is részt vehetnek a rendezvényre látogatók. 14:30-kor Beleznai Nándor, cégünk ügyvezetője tartja előadását „Napelemek” témakörben. A nap folyamán  épületgépészetről, a megújuló energia hasznosításról,  passzív házakról és aktuális pályázati lehetőségekről hallhatnak az érdeklődők.

 

A rendezvényre ellátogatók között a szervezők ajándékokat sorsolnak ki, míg a kiállítók kedvezményes ajánlatokkal várják a vásárlókat.

 

A kiállításra való belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Látogassa meg standunkat október 02.-án, Debrecenben, a SZUSZ Parkban.

Solar-D

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 


Várjuk Önt is szeptember 27-én a Millenáris Parkban a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Fenntarthatósági Napon.

A Wagner Solar Hungária Kft idén is részt vesz kiállítóként ezen a napon, melynek célja a környezeti tudatformálás. Az idei téma: függések, függelmi viszonyok az életünkben.

 

Fenntarthatósági Nap 2014

 

Szombaton 12 és 20 óra között előadásokkal, a kiállítók pedig színes programokkal várják a rendezvényre ellátogatókat. Aki bírja energiával, az este egy fergeteges bulival zárhatja a szeptember utolsó szombatját.

 

Tekintse meg a részletes programot.

 

Azok, akik ellátogatnak a Wagner Solar Hungária Kft. standjára, megtudhatják, hogy miként csökkenthető egy családi ház energiaszámlája megújuló energiaforrások hasznosításával. Munkatársaink várnak minden érdeklődőt és választ adnak a felmerülő kérdésekre. Segítséget nyújtunk abban, hogy mire érdemes odafigyelni a napelemes, napkollektoros vagy hőszivattyús rendszer vásárlása előtt.

Standunkon az aktuálisan fizetett villanyszámla alapján mindenki megtervezheti majd saját napelemes rendszerét. A honlapunkon megtalálható online kalkulátorunk segítségével a helyszínen bárki kiszámíthatja hány napelem modul tudja megtermelni a szükséges energiát, mekkora tetőfelületre van szükség a telepítéshez, és hány kilogramm szén-dioxid megtakarítást érhet el a rendszer megvalósítója.


Akinek a rendezvény forgatagában lemerül a telefonja, napelemes mobiltöltő-állomásunknál kipróbálhatja a Nap ingyenesen és korlátlanul elérhető energiáját hasznosító mobil- és tablet-töltőinket. Sőt, a 13+1 kérdésből álló teszt kitöltésével érdekes információkat tudhat meg a megújuló energiaforrásokról.

A szombati Fenntarthatósági Nap látogatói standunknál azt is kipróbálhatja, hogy milyen napelemes asztalon pingpongozni. A tavalyi visszajelzések alapján nagy sikert aratott a rendhagyó ötlet, melyet felnőttek és gyerekek egyaránt nagy előszeretettel teszteltek.

A rendezvény részletes programját facebookon is megnézheti.

 

Találkozzunk szeptember 27-én a Millenáris Parkban!

 

Standunkat megtalálhatja a Teátrumban.

 

Fenntarthatósági nap 7

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 


A nagysikerű Corvinus Díszkert Szakkiállítás és Vásár április 25-én, pénteken nyitja meg kapuit a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Arborétumában! A nagy hagyományoknak örvendő rendezvény szervezői idén is számos újdonsággal és meglepetéssel várják a vendégeket a tavasz legszínesebb kertészeti kiállításán és vásárán!

A Wagner Solar Hungária Kft. kiállítóként is részt vesz a rendezvényen!

Találkozzunk a Corvinus Díszkert kiállításon!


A kertészeti termékek mellett idén nagy hangsúlyt kapnak az élelmiszeripar képviselői. A rendezvényen megjelennek a magyar borászatok, pálinka- és sörfőzdék képviselői mellett a hazai sajtok, mézek és egyéb finomságok előállítói is. A kiállításon a borászok borkóstolóval is készülnek, hogy ezzel is színesítsék a fesztivál programkínálatát.


Kérdezze munkatársainkat!A Wagner Solar Hungária Kft. standját a Villányi úti bejárattól balra találja meg. Nézze meg testközelből a kiállított Wagner & Co. napkollektort, illetve a SOLON napelemeket, és forduljon kérdéseivel munkatársainkhoz!

Tovább a Corvinus Díszkert weboldalára
Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?


Iratkozzon fel hírlevelünkre!Április 2-6. között ismét várja látogatóit a CONSTRUMA, Magyarország legnagyobb építőipari szakkiállítása. Az előző évekhez hasonlóan cégünk kiállítóként vesz részt a rendezvényen, hogy válaszolhasson az érdeklődők kérdéseire.

Keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját a Hungexpo "D" pavilonjában!

Látogassa meg standunkat a Construmán!

 

A tavaly óta új koncepció alapján szervezett kiállítás csokor - a CONSTRUMA, a RENEO, az OTTHONDesign és a CONSTRUMA KERT - fókuszában az idén a felújítás témaköre áll. A Közép-Kelet-Európa második legjelentősebb építőipari szakkiállításaként jegyzett rendezvény április 2-6. között, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban fogadja a szakmát és a nagyközönséget.

Ha kilátogat a rendezvényre, keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját a "D" pavilonban (203D)!
Ha nyugodtabb körülmények között szeretne tájékoztatást kapni, szeretettel várjuk dunakeszi bemutatótermünkben!Construma térkép


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

">
">

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Március 21. és 23. között a Papp László Budapest Sportarénában ismét megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállítása, a GardenEXPO.

Idén sem maradnak segítség nélkül azok, akik energiahatékony háztartást szeretnének kialakítani: kiállítóként ingyenes tanácsadással segítjük az érdeklődőket.

GardenExpo: ismét találkozhatunk

 
 
 1. alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállítása, hogy ihleteket adjon a kertek szerelmeseinek. Kerti bútorok, gépek és szerszámok, grillek, kültéri burkolatok, árnyékolástechnika, kültéri világítás, öntözéstechnika, medencék, szaunák…

 

A GardenExpo 2014. március 21-22-23-án  különlegesen  izgalmas programokkal és kertépítő versennyel kiegészülve várja visszatérő és új vendégeit a Papp László Budapest Sportarénában. Idén először társrendezvényként Magyarország legújabb orchidea kiállítása és vására, az azonos jeggyel látogatható Orchidea Ünnep is bemutatkozik.

Keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját (31/a) a GardenExpo-n! Munkatársaink minden kérdésre válaszolnak.


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!


 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 Szeptember 28-án a Millenárison megrendezett Fenntarthatósági Napon első alkalommal mutatkozhattunk be kiállítóként.

A meghívást a Magyar Telekom Csoport által alapított DELFIN-Díj mellé kaptuk. Az elismerést a "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában nyerte el cégünk.

Olvassa el rövid összefoglalónkat!

Fenntarthatósági Nap 2013


">A Fenntarthatósági Nap látogatói közül is sokan kíváncsiak voltak rá, miként csökkenthető egy családi ház energiaszámlája megújuló energiaforrások hasznosításával - munkatársaink minden felmerülő kérdésre válaszoltak. Abban is igyekeztünk segítséget nyújtani, hogy mire figyeljenek a napelemes, napkollektoros rendszer vásárlása előtt állók.

Standunkon az aktuálisan fizetett villanyszámla alapján mindenki megtervezhette saját napelemes rendszerét: online kalkulátorunk segítségével bárki kiszámíthatta, hány napelem modul tudja megtermelni a szükséges energiát, mekkora tetőfelületre van szükség a telepítéshez, és hány kilogramm szén-dioxid megtakarítást érhet el a rendszer megvalósítója. A kalkulátort hamarosan weboldalunk látogatói számára is elérhetővé tesszük.

Akinek a rendezvény forgatagában lemerült a telefonja, napelemes mobiltöltő-állomásunknál kipróbálhatta a Nap ingyenesen és korlátlanul elérhető energiáját hasznosító mobil- és tablet-töltőinket. Sőt, a 13+1 kérdésből álló teszt kitöltésével egy 30.000 Ft értékű napelemes mobiltöltőt nyert meg egyik látogatónk. A helyszínen 18 órakor megtartott sorsoláson végül a szerencse Suskó Tamásnak kedvezett, így hamarosan neki postázzuk majd el a napelemes mobiltöltőt.

Napelemes pingpongasztal a Wagner Solar Hungária Kft. standjánál

">
A szombati Fenntarthatósági Nap látogatói standunknál azt is kipróbálhatták, milyen napelemes asztalon pingpongozni. A helyszíni visszajelzések alapján sikerült kellemes perceket szereznünk a rendhagyó ötlettel!

A rendezvényen készült fotókat Facebook-oldalunkon is megnézheti.

">

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Immár hagyománnyá vált, hogy augusztus egyik nagyon meleg napján benépesül Gyömrőn a Tőzeges tó melletti tér. Rotyog a lecsó, kézművesek árulják portékájukat, gyerekek szaladgálnak...

Cégünk idén kiállítóként vesz részt a IV. Gyömrői Lecsófőző- és Hagyományőrző Fesztiválon, augusztus 31-én.

 

Lecsó és megújuló energia Gyömrőn

 
 

Töltsön egy kellemes napot Gyömrőn a Tőzeges tó partján, és a keresse fel a Wagner Solar Hungária Kft. standját!A rendezvény programja:
09.45 Weöres Sándor Általános Iskola és Művészeti Iskola néptánccsoportjának bemutatója
10.00 Ünnepélyes megnyitó
10.15 Néptáncbemutató
10.30-13.00 Lecsófőző verseny
10.30 Paprikajancsi, vásári bábjáték (Bartha Tóni bábszínháza)
11.30 Bűvész show
12.00 Némedi Varga Tímea operett műsora
12.30 Kék Bab ír-skót folk-rock ír sztepp tánc bemutatóval
13.30 Kalapos Folk Band zenés-táncos műsora
14.30 Gólyalábas komédia
15.00-17.00 IV. Gyömrői Parasztolimpia
17.00 Állati jó bemutató, Budakeszi Vadaspark utazó állatainak bemutatója
18.00 Pék Zsuzsi és a tekerős, dudás öröm csapat esti táncháza
19.15 Retroleum Zenekar fergeteges utcabál
20.15 Tűzzsonglőr bemutató
20.30 Retroleum Zenekar kifulladásig

Az egész nap folyamán:
- Parasztudvar, ahol hagyományőrző kézművesek és művészek tartanak bemutatókat. Lesz itt látványkovácsolás, kézműves kirakodó vásár, népzene, néptánc. A gyerekek fabatkákat kereshetnek a parasztudvarban, melyeket értékes ajándékokra cserélhetnek.
- Hagyományőrző bemutatók, íjászkodás a nap folyamán, jurtaállítás a Szent László Hagyományőrző Egyesület közreműködésével.
- Borászok utcája a Monori Pincefalu együttműködésében, házi csapolt sör és pálinka különlegességek! Sajtok, lekvárok, különleges mézek, kemencében sütött langalló - és még nagyon sok ínyencség, mi szem-szájnak ingere.

Látogatóknak a belépés díjtalan.


Keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját a Gyömrői Lecsófesztiválon, ahol munkatársaink ingyenes tanácsadással állnak rendelkezésére!

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Július 20-án ismét megrendezik a Dabasi Lecsófesztivált. A Dabasi Vásártéren a lecsófőzés mellett párhuzamosan több szabadidős programmal várják a rendezvényre az érdeklődőket a szervezők.

Idén először cégünk kiállítóként lesz jelen a fesztiválon.

 

Találkozzunk a Dabasi Lecsófesztiválon!

 

A rendezvény programja:

 

 • 8 órától: regisztráció
 • 10 órakor: megnyitó, tűzgyújtás - Lecsófőzés saját alapanyagból - Folyamatos zsűrizés
 • Térzene - Presso Band
 • Motor szépségverseny
 • Hagyományőrző népdalkórusok
 • Rock Shock együttes
 • Közös zene, tánc, ének
 • Íjászat, Airsoft
 • Kerékpáros ügyességi verseny
 • Kézművesek vására, gyerekeknek kézműves foglalkozások
 • Lovaglás, sétakocsikázás, hagyományőrző ügyességi játékok
 • Ingyenes ugrálóvár, körhinta
 • 15 óra eredményhirdetés
 • Tombola

Látogatóknak a belépés díjtalan!

Keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját a Dabasi Lecsófesztiválon, ahol munkatársaink ingyenes tanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére!

Találkozzunk július 20-án, szombaton a Dabasi Vásártéren!

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 


2013. június első hétvégéjén a Dunakeszi Repülőtéren immáron harmadik alkalommal rendezik meg a „Legendák a levegőben” Repülőnapot.

Cégünk tanácsadói mellett - az űrhajózás magyar legendája, Farkas Bertalan is részt vesz a látványos rendezvényen, ahol több világ- és Európa-bajnok is repülni fog, az ejtőernyőzés ászai pedig ugrani.

Dunakeszi repülőnap: ott leszünk

 

Ingyenes tanácsadás a rendezvényen


A korábbi évtizedek kiváló repülőgépei is felemelkednek, és a földön is számtalan program várja majd a látogatókat június 1-2. között a Dunakeszi Repülőtéren. A Wagner Solar Hungária Kft. standjánál ingyenes tanácsadással várjuk a megújuló energiaforrások hasznosítása iránt érdeklődőket.

Találkozzunk június 1.-jén és 2.-án a Dunakeszi Reptéren, a Wagner Solar Hungária Kft. standjánál!
A rendezvényt a várható rossz időjárás miatt a szervezők elhalasztották!


Nézze meg a rendezvény beharangozó videóját!


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A nagysikerű Corvinus Díszkert Szakkiállítás és Vásár idén is megnyitja kapuit a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Arborétumában! A nagy hagyományoknak örvendő, népszerű programokon és látnivalókon kívül idén is számos újdonsággal és meglepetéssel várja a vendégeket a tavasz legszínesebb kertészeti kiállításán és vásárán!

A Wagner Solar Hungária Kft. kiállítóként is részt vesz a rendezvényen!

Találkozzunk a Corvinus Díszkert kiállításon!

 
 

A Kiállítás hagyományait megőrizve a látogatók idén is személyesen találkozhatnak a különböző kertészeti és élelmiszeripari szakterületek képviselőivel, szakembereivel. A hasznos információkon és szaktanácsokon kívül vásárolhatnak kertjeikbe palántákat, virághagymákat, díszfákat, díszcserjéket és évelő növényeket a faiskolai árudák és kertészetek sokszínű kínálatából. A szebbnél szebb növények és kertészeti kiegészítők forgatagából kiérve, az ”A” épület alatt kialakított ”Ízek és Nedűk Vásárán” ízletes és egészséges kézműves élelmiszerek és hazai pincészetek borai közül válogathatnak, mindemellett mesteremberek kínálják egyedi kézműves portékáikat. A tavaszi virágdíszben pompázó 5 hektáros Budai Arborétumban és az egyetem épületeiben kiállítások, bemutatók láthatók, valamint ismeretterjesztő előadások várják a látogatókat. A Wagner Solar Hungária Kft. standját a K1 szektorban, a Villányi úti bejárattól balra találja meg. Kérdezze munkatársainkat, nézze meg testközelből a kiállított Wagner&Co. napkollektort, illetve BOSCH és Yingli napelemeket!Corvinus Díszkert térkép

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Április 10-14. között ismét várja látogatóit a CONSTRUMA, Magyarország legnagyobb építőipari szakkiállítása. Az előző évekhez hasonlóan cégünk kiállítóként vesz részt a rendezvényen, hogy válaszolhasson az érdeklődők kérdéseire.

Keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját a Hungexpo "D" pavilonjában!

Látogassa meg standunkat a Construmán!2013. április 10-14. között egy új koncepció mentén felépített építőipari – épületgépészeti - településfejlesztési kiállítási csokor várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A csokor már öt kiállítást ölel magába: a HUNGAROTHERM (épületgépészet) és a CONSTRUMA (építőipar) megszokott párosa mellett a RENEO (megújuló energiák) URB:ICON (településfejlesztés) és OTTHONDesign (lakberendezés, design) kiállításokkal kiegészülve.


2013: FÓKUSZBAN A FENNTARTHATÓ „ZÖLD” ÉPÍTŐANYAGOK
A hatékony energiafelhasználású építkezés, a megújuló energiaforrások mind szélesebb körű alkalmazása már nem csak a jövő víziója, hanem jelenünk meghatározója lett. Éppen ezért a CONSTRUMA kiállítóinak jelentős hányada is ennek szellemében hozza el termékeit, szolgáltatásait, és a kapcsolódó szakmai programok közül több is foglalkozik majd a fenntartható építéssel.


Ha kilátogat a rendezvényre, keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját a "D" pavilonban (302 A2)!
Ha nyugodtabb körülmények között szeretne tájékoztatást kapni, szeretettel várjuk dunakeszi bemutatótermünkben!

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Március 22. és 24. között a Papp László Budapest Sportarénában ismét megnyitotta kapuit Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállítása, a GardenEXPO. A szervezők elsődleges célja az volt, hogy ihletet adjanak a kertek szerelmeseinek, így a látogatók kerti bútorok, gépek és szerszámok, grillek, kültéri burkolatok, árnyékolás- és öntözéstechnikai termékek, medencék, szaunák gazdag kínálatából választhattak.

A GardenEXPO-n is találkozhattunk

 
 

Idén sem maradtak segítség nélkül azok, akik megújuló energia hasznosításával szeretnék háztartásuk rezsiköltségeit csökkenteni: cégünk standjánál az érdeklődők igénybe vehették ingyenes tanácsadási szolgáltatásunkat.A rendezvény 3 napja alatt közel 200 család egyedi energetikai problémájára igyekeztünk költségcsökkentő megoldást találni. A standon elérhető prospektusok, katalógusok is segítséget nyújtanak a döntéshozatalban.Lemaradt a kiállításról, de szeretne választ kapni kérdéseire? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 


A Farner Expo kiállítás évek óta a debreceni régió leglátogatottabb szakmai kiállítások közé tartozik. Az elmúlt nyolc évben átlagosan 40 000 érdeklődő látogatott ki a négy napos rendezvényre.

Idén debreceni márkaképviseletünk, a Hajdú Energia Kft. képviseli cégünk termékkínálatát.

A Farmer Expón is képviseltetjük magunkat

 

XXI. FARMER-EXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás
Idõpont: 2012. augusztus 17-20. (péntek-hétfõ)
Nyitva tartás: naponta 9.00-18.00
Helyszín: Debreceni Egyetem Agrártudományi Centruma (Debrecen, Böszörményi u. 138.)

 

Látogassa meg a Farmer Expón a Hajdú Energia Kft.standját (A56)!

 

Tovább a Hajdú Energia Kft. weboldalára!

 

Tovább a Farmer Expo weboldalára!

 

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 


Az Intersolar Europe a világ legnagyobb napenergia témájú szakkiállítása. Az idén június 13. és 15. között Münchenben megtartott rendezvényen 16 csarnokban 1 909 kiállító mutatta be innovációit a 160 különböző országból érkező 66 000 látogatónak.

Idén cégünk munkatársai is ellátogattak a müncheni rendezvényre.

Intersolar Europe 2012, München

 
 

A szakmai kiállítások az újdonságok megismerése mellett remek lehetőséget jelentenek a kapcsolatépítésre is. Munkatársaink elsősorban azokkal a napelem- és inverter-gyártókkal vették fel a kapcsolatot Münchenben, melyek termékeit a Wagner Solar Hungária Kft. - akár évek óta - forgalmazza (BOSCH, Schott Solar, LG, Panasonic, REC, Fronius, SMA, Steca).


A tárgyalások során minden partnerünknél kiemelten kezeltük a szakmai továbbképzések témáját. A jövőben is mindent megteszünk, hogy naprakész termék- és piaci információkkal segíthessünk Magyarországon a napkollektoros és napelemes rendszerek iránt érdeklődőknek.


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!


 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A törökbálinti MAXCity Lakberendezési Áruházban most hétvégén tartandó Design + kiállításon is találkozhat munkatársainkkal, és felteheti kérdéseit.

Keresse standunkat az áruház 2. emeletén!

Design + Wagner SolarIdén második alkalommal kerül megrendezésre a Design+ kiállítás és vásár a MAXCity Lakberendezési Áruház területén. E rendhagyó és a maga nemében páratlan rendezvény ötvözi a különböző lakberendezési és egyéb hasonló tematikájú rendezvények, expók elemeit, és ezeken túlmutatva újat, mást ad a közönségnek, valami +-t: Magyarország első 30.000 m2 alapterületen kialakított design kiállítását. 


Látogassa meg a Wagner Solar Hungária Kft. standját a törökbálinti MAXCity Lakberendezési Áriház 2. emeletén! Munkatársaink - a nyitva tartástól eltérően - péntektől vasárnapig 10:00 és 17:00 között állnak rendelkezésére.


Tudjon meg többet a kiállításról!


Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás széles választékban vonultatja fel a környezetkímélő, energiatakarékos, alternatív energiahasznosító termékeket, eljárásokat. Az alternatív energiák kiállítása, az ENEO betétkiállítás a Hungexpo D pavilonjában kapott helyet.

Keresse fel a Wagner Solar Hungária Kft. standját, és kérdezzen szakértőinktől!

Construma: középpontben az energiatudatosság

 

A 2012-ben tizedik születésnapját ünneplő Wagner Solar Hungária Kft. idén is részt vesz kiállítóként a CONSTRUMA Építőipari Szakkiállításon. Standunkat a D pavilonban találja meg, ahol munkatársaink szívesen válaszolnak a napkollektoros, napelemes, hőszivattyús rendszerekkel, pályázati lehetőségekkel kapcsolatos kérdéseire. Standunkon a német Wagner & Co napkollektor és BOSCH napelem mellett az osztrák hőszivattyúgyártó vállalat, az OCHSNER innovatív termékeit is alaposabban szemügyre veheti.

 

Ne döntsön elhamarkodottan!

Mi abban hiszünk, hogy nagy értékű beruházások (pl. napelemes, hőszivattyús rendszer) esetén nem szabad átgondolatlanul dönteni. Ezért más cégektől eltérően nem a kiállítás idejére biztosítunk kedvezményt, hanem a standunknál regisztrált érdeklődők számára még heteken keresztül. Amennyiben ellátogat a CONSTRUMA Szakkiállításra, keresse fel standunkat a D pavilonban, hogy felmérhessük egyedi igényeit! 

 

Nincs ideje kilátogatni a CONSTRUMA Szakkiállításra? Szeretettel várjuk minden hétköznap dunakeszi bemutatótermünkben!

 

 

Ha kérdése lenne, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 
 
 

Kiskőrösi márkaképviseletünk, az Akker-Plus Kft. meghívására az Agrár Expo látogatói munkatársainknak is feltehetik kérdéseiket a megújuló energiaforrások hasznosításával kapcsolatban. A rendezvényt március utolsó hétvégéjén rendezik meg a Bács-Kiskun megyei városban.

Agrár Expo Kiskörösön

 
 

Hamarosan nyitja kapuit a III. Duna-Tisza közi Agrár Expo, melyet a Kiskőrösi Városi Sportcsarnokban rendeznek meg március 31-én és április 1-én. Keresse az Akker-Plus Kft. standját, ahol közelebbről megismerheti a napkollektorok, napelemek és hőszivattyúk működési elvét és a megújuló energia hasznosításával járó komfortot és biztonságérzetet!


Tudjon meg többet a rendezvényről!


 

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

2012. március 23-25-ig hatodik alkalommal rendezik meg a Greenexpo kiállítást a Papp László Budapest Sportarénában. Magyarország egyetlen lakosságnak szóló zöld életmód kiállításán cégünk munkatársaival is találkozhat, és minden kérdésére válaszolunk.

Gardenexpo: ismét találkozhatunk

 

A Greenexpo a mindennapokban megvalósítható környezetvédelem, energiatakarékosság és újrahasznosítás témakörében fellelhető termékeket, megoldásokat mutatja be. Ökologikus építészet, energiatakarékosság, passzívház rendszerek és  környezettudatos életmódprogramok egyaránt megjelennek a rendezvényen, amely idén először integráltan, a Gardenexpo kerti életmód kiállítás kiemelt tematikájaként kerül megrendezésre.

 

A Wagner Solar Hungária Kft. standját a színpad közelében (28/C) találja meg.

 

Természetesen amennyiben Önnek úgy kényelmesebb, hétfőtől péntekig munkatársaink dunakeszi bemutatótermünkben is várják Önt tanácsadással. 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás