...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Szervizelési Karbantartási munkák
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

Karbantartás / Szerviz


Egy jól működő rendszer feltétele a megfelelő gondoskodás


Kérjük, ne feledkezzen meg róla, hogy a cégünktől vásárolt kiváló minőségű termékeknek, berendezések tartósan optimális működéséhez szükség van karbantartási munkákra és szervizelésre is.

Rendszereinkre elhelyezünk egy matricát, mely tartalmazza elérhetőségeinket, így Ön bármikor fel tudja venni velünk a kapcsolatot.


Összegyűjtöttük Önnek, hogy milyen karbantartásra lesz szüksége rendszerének!


Kérem, válassza ki az Önnek megfelelőt!


Napkollektor


Napkollektor rendszereinkre 10 év gyártói termékgaranciát vállalunk, melynek feltétele a szakembereink által elvégzett 2 éves karbantartási ciklus.


Napelem


A napelem rendszerek karbantartást nem igényelnek, kivéve, ha a panelek jelentősen szennyeződnek. Ilyen esetben kérheti szakembereink segítségét vagy saját kezűleg is megtisztíthatja a felület. Fontos, hogy erős oldószereket ne használjon az üvegfelületen. Mi a tiszta vízzel történő tisztítást javasoljuk.


Hőszivattyú


Levegős hőszivattyús rendszerek esetében a kültéri egységeket bizonyos esetekben évente tisztítani kell.

Egyéb hőszivattyúk esetében a tágulási tartályokat és a hőnyerő oldali fagyálló folyadék minőségét minimum 2 évente szükséges ellenőrizni. Jelentős nyomásesés esetén értesítse szakembereinket, akik szakszerűen javítják rendszerét.

Általában a fűtési, hűtési rendszereket évente karban kell tartani, főképpen a tágulási tartályok, biztonsági szerelvények állapotát szem előtt tartva. Ez mindenféle hőtermelővel rendelkező rendszerre vonatkozik. Zárt rendszereket nem kell utántölteni, ha a nyomás eltűnik, szivárgás van, azt meg kell szüntetni.


Biomassza


Pellet kazánok- és kandallók, faelgázosító kazánok, vegyes tüzelésű kazánok és faapríték kazánon esetén fontos, hogy rendszeresen kitisztítsa készülékét. Amennyiben ezt elhanyagolja jelentős teljesítmény csökkenés várható és megnő a tüzelőanyag felhasználás. A kötelező karbantartási időszak gyártónként eltérő.


Szellőztető rendszer


A hővisszanyerős szellőztetőben található szűrőket 2 havonta érdemes kitisztítani. Elhasználódás esetén ezek cseréje szükséges.


Karbantartással kapcsolatos kérdését, kérését kérjük, a szerviz@wagnersolar.hu e-mail címen jelezze!

Szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás