Az elégedett ügyfél a legjobb reklám

Ügyfélvélemény

2019-ben is a korábbi évek példáját követve kikértük ügyfeleink véleményét.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy megrendelőink mennyire elégedettek a megvásárolt termékekkel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Az online kérdőív kitöltését követően elemeztük a válaszokat és egy statisztikát is megosztunk az eredményekről. Célunk, hogy évről évre javítsunk szolgáltatásink színvonalán, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek munkákkal. Nagy örömünkre, sokan voltak ebben segítségünkre.

A visszajelzések eredménye

Kérdéseinkre a válaszadók egy 1-6-os skálán fejezhették ki véleményüket, ahol az 1-essel elégedetlenségüket jelezték, míg a 6-ossal a teljesen elégedettségüket. A legtöbb kérdésben ügyfeleink elégedettsége nem sokkal maradt el a maximálistól, és a többiben sem értékeltek 5-nél rosszabbra.

Az ábrán jól látható, hogy az egyes tárgyköröket átlagosan hogyan ítélték meg ügyfeleink. Osztályozták a teljes folyamatot a kapcsolatfelvételtől egészen a kivitelezésig, a telepített rendszer megfelelőségét, hatékonyságát, a kivitelezési munkák minőségét, a határidők betartását, munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét, valamint ajánlatunk, szerződésünk és az átadott dokumentációk tartalmát is.

Wagner Solar

B. – 2018 ügyfél

Minden szempontból elégedett vagyok a végeredménnyel és ez minimális energiaráfordítást igényelt. Az ügyintézés rugalmas a kivitelezés professzionális.

P. – 2018 ügyfél

Megbízható cég, minőségi anyagokkal és nagy szakértelemmel dolgoznak. Mindenkinek bátran ajánlom őket, aki napelem telepítésben gondolkozik.

J. – 2018 ügyfél

Megbízható cég, jó minőségű rendszert telepít, munkatársai korrektek, udvariasak, gyorsan és jó minőségben dolgoznak, az ár elfogadható.

B.Balázs , 2015Törökbálint

„Elégedett vagyok a napelemes rendszerrel. Nagyon tetszik a SolarEdge mobilos alkalmazása, ahol meg tudom nézni az aktuális és múltbeli termelési adatokat. Örülök annak is, hogy a becsült éves teljesítményhez képest a rendszer majdnem 10%-val többet termelt.”

A. – 2018 ügyfél

Megbízható cég, értik a szakmájukat.

Balogh J. ügyfél

Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!

Miért a mi cégünkre esett a választása ügyfeleinknek?

A válaszadók erre a kérdésre leggyakrabban a következő kifejezéseket használták:
Jó referenciák, ár-érték arány, megbízhatóság, korrekt, pontos, minőségi, rugalmas, gyors, segítőkész.

Köszönjük válaszaikat és azon igyekszünk, hogy az idei évben még jobb eredményeket érjünk el.

Wagner Solar

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 314 1527 -es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen. Szakértő kollégáink díjmentesen konzultálnak Önnel.

Ajánlatkérés