...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

OKT
04

Pályázatra vár? Segítünk Önnek!


Kezdjük a legfontosabbal: sajnos jelenleg nincsen a lakossági felhasználók számára elérhető pályázati lehetőség. Országszerte sok család vár az állami támogatásra, mellyel kedvezőbb feltételek mellett tennék komfortosabbá, energiahatékonyabbá otthonukat, illetve rövidebb idő alatt térül meg a megújuló energia hasznosító beruházás.

Szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki kizárólag állami támogatás igénybevételével vágna bele az energetikai korszerűsítésbe!

Mit válasszak?

Szerencsés, ha nem a pályázat bejelentése után veszi fel a kapcsolatot a hozzánk hasonló megújuló energiás cégekkel, hanem időben, megfelelő körültekintéssel, szakember bevonásával dönti el, milyen termékre is van szüksége. A Wagner Solar Hungária Kft. ingyenes tanácsadással áll az érdeklődők rendelkezésére. Ha telefonon kérne segítséget, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! Munkatársaink felmérik egyedi igényeit, otthona lehetőségeit, és megkeresik a legoptimálisabb megújuló energia megoldást, melyet a beüzemelésig ránk bízhat, így egy kulcsrakész rendszer tulajdonosa lehet.

Mekkora támogatásra számíthatok?

Az elmúlt 11 év tapasztalatai alapján az elnyerhető támogatás összege a beruházás maximum 40-60 százaléka, lakásonként 800 000 Ft és 1,5 millió Ft között alakul. A pályázati kiírás pontosan leírja, hogy milyen termékekre igényelhető pályázati pénz, így Önnek már csak egy szakemberre van szüksége, aki leveszi a válláról a pályázatírás terhét. Cégünk csak a 2012-es napkollektoros pályázatnál több mint 100 pályázat benyújtásában segédkezett, tehát nyugodt szívvel ránk bízhatja az adminisztrációt. Fontos kiemelni, hogy a pályázónak a megvalósítás helyszínéül szolgáló ingatlan – tulajdoni lapon szereplő – valamelyik tulajdonosának (társasház esetén: közös képviselőjének) kell lennie.

 

Társasházban lakom. Így is pályázhatok majd?

A lakossági pályázatok rendszerint a családi házban élőknek jelentenek segítséget, de általában társasházak is nyújthatnak be pályázatot. A pályázati kiírás pontosan meghatározza, kik pályázhatnak, ettől eltérni nem lehet.

Hogyan jutok a támogatási összeghez?

Az állami támogatás minden esetben vissza nem térítendő, utófinanszírozású. Ez azt jelenti, hogy a pályázat benyújtásakor Önnek rendelkeznie kell a megpályázott rendszer és annak munkadíjának teljes összegével. Az állam a pályázat befogadását és elbírálását követően a rendszer telepítése (ún. készre jelentése) után utalja el az Ön által megadott bankszámlaszámra az elnyert támogatás összegét. A pályázat benyújtása és az állami támogatás megérkezése között akár 3-6 hónap is eltelhet, ezért ennyi időre tudnia kell nélkülözni a kivitelezés teljes költségét.

 

Hogyan tudok felkészülni a pályázat kiírására?

A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül lehet benyújtani. Ha még nincsen ügyfélkapus regisztrációja, ide kattintva tudhat meg többet az igényléssel kapcsolatban!

A pályázathoz jellemzően az alábbi dokumentumokra van szükség:

- Egy 1 hónapnál nem régebbi tulajdoni lap (nem hiteles, illetve elektronikus nyilvántartásból nyomtatott elegendő)

- Bankszámla igazolás (a pályázó bankszámlájának azonosítására, lehet a szerződés vagy a banktól kért igazolás, vagy bankszámla kivonat)

- 3 db – a beadást megelőző 3 hónapra szóló bármelyik (azonos típusú) – közüzemi számla, mely a lakottságot igazolja (víz-, villany-, gázszámla)

További szükséges dokumentumok, melyeket - szükség szerint - mi biztosítunk Önnek a pályázathoz:

- 2 db, a meglévő és a tervezett állapotra szóló energiatanúsítvány, amely tartalmazza a tanúsító megnevezését, jogosultsági számát és aláírását

- Gépészeti kapcsolási rajz a gépésztervező aláírásával és jogosultságának feltüntetésével

- Az Ön egyedi igényeinek megfelelő, teljes körű tervezői és kivitelezői árajánlat 

- Kivitelezői előszerződés, mely a támogatói döntést követően lép hatályba

 

 

Ügyfeleink részére a teljes pályázati dokumentáció összeállítását vállaljuk!

 

 

Nem akar lemaradni a következő pályázatról? Iratkozzon fel pályázati értesítőnkre!

 

Név:

Email:

Telefonszám:

Település:


Milyen termék(ek) érdekelné(k)? (Több kategória is választható.)
- napkollektor
- napelem
- hőszivattyú
- faelgázosító kazán
- pellet kazán
- pellet kandalló
- faapríték kazán
- hővisszanyerős szellőztető

KÜLDÉS (gomb)Napfényes üdvözlettel,
Wagner Solar Hungária Kft. csapata 


 Ui: A pályázati értesítőre feliratkozók a legelsők között értesülhetnek a támogatásról, így megnő az esélyük, hogy  sikeres pályázatot nyújtsanak be. Legyen Ön is közöttük!

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás