...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

JÚN
24

Fenntarthatósági díjjal ismerték el munkánkat


A "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában cégünk elnyerte a Magyar Telekom Csoport által alapított DELFIN-Díjat.

Ezzel olyan vállalkozásokat ismernek el, melyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

Ünnepélyes keretek között, június 21-én, a XIV. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésen adták át a Magyar Telekom által alapított DELFIN-Díjat (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért). A díjjal olyan cégeket ismer el a vállalat, akiknek a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségük kimagasló és ezen a területen elért teljesítményük példaértékű. 

A díjakat a Magyar Telekom képviselői a zsűri tagjaival együtt adták át a kategóriák nyerteseinek. A zsűri tagjai voltak: Simon Ernő (gazdasági újságíró), Dr. Pataki György (Budapesti Corvinus Egyetem), Bodó Péter (Tudatos Vásárlók Egyesülete), György Bence (TV2) és Szomolányi Katalin (Magyar Telekom). Az ünnepélyes díjátadó rendezvény házigazdája Novák Péter volt.

A díjat a Wagner Solar Hungária Kft. ügyvezetője, Beleznai Nándor vette át. 


 
 

Idézet a A Magyar Telekom hivatalos
sajtóközleményéből:

"A 'Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás' kategóriában a Wagner Solar Hungária Kft. hozhatta el a fődíjat. A Wagner Solar Hungária Kft. küldetésének tekinti, hogy a Pest megyében élők számára népszerűsítse a megújuló energiaforrások hasznosítását és minden érdeklődő számára tájékoztatást nyújtson a különböző technikai megoldások, eszközök alkalmazási lehetőségeiről, előnyeiről és hátrányairól. A cég által életre keltett Wagner Solar Akadémia oktatási tevékenysége, a lakosság fórumokon való aktív részvételük és szaktanácsadásuk illetve az online mérő- és ellenőrző rendszerük egyedülálló Magyarországon."

A nyertesek a Budapest Music Centerben megtartott díjátadón rövid prezentáció formájában is bemutathatták pályázatukat. (A prezentáció teljes képernyős nézetéhez kérjük, kattintson először a "Start Prezi" feliratra, majd betöltés után a jobb alsó sarokban lévő "Fullscreen" gombra.)

 


11 éve megújulunk
Az elismerést nemcsak a pályázati anyagban bemutatott 2012-es év, de cégünk megalakulása óta eltelt 11 esztendő során végzett szemléletformáló munkánk elismerésének is tekinthetjük. A díj még több lendületet adhat a megújuló energiaforrások további népszerűsítéséhez.

A DELFIN-Díj nyertesei meghívást kaptak a Magyar Telekom Fenntarthatósági Napjára, ahol díjazottként idén cégünk is bemutathatja a fenntarthatóság terén elért eredményeit.


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás