...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

ÁPR
18

Madarat tolláról, céget ügyfelei elégedettségéről


Miért érdemes a Wagner Solar Hungária Kft.-t választania, ha megújuló energia megoldást keres? „Szeretjük a rendet, a pontos munkavégzést. Már 2004-től ISO minőségbiztosítási rendszerben dolgozunk.” – olvashatják az érdeklődők érveink között. A tanúsítvány érvényesítésének egyik feltétele, hogy évről évre elégedettségi felmérést végezzünk.

2012 decemberében megkértük több mint 500 ügyfelünket, hogy egy online kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat: értékeljék a telepített rendszereket és cégünk szolgáltatásait.

A kapott eredményeket – cégünk vezetői és természetesen az ügyfelek mellett – talán azok is érdeklődéssel fogadják, akik most tervezik, hogy napkollektoros, napelemes vagy hőszivattyús rendszerrel csökkentik otthonuk, intézményük, vállalkozásuk energiakiadásait.

Az elégedettségi kérdőív első felében (1-10. kérdés) ügyfeleink egy 1-től 6-ig tartó skálán osztályozhatták a telepített eszköz, rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, de arról is véleményt formálhattak, hogy miként értékelik munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét.

Büszkék vagyunk rá, hogy az előző évi 5,2 ponthoz képest most még magasabb: 5,5-ös átlageredményt értünk el a maximális 6-ból az ügyfél-elégedettségi teszten.


 


A felmérés második részében olyan kérdésekre vártuk ügyfeleink válaszait, mint pl. „Ön szerint milyen területen kellene fejlődnünk?”, „Ön milyen szempontok alapján választotta cégünket?” vagy „Hogyan mutatná be cégünket ismerősének, szomszédjának?”.

Néhány idézet az utóbbi kérdésre ügyfeleinktől kapott válaszokból:

„Amellett, hogy magas minőségi német terméket ad el ügyfeleinek, pontos, korrekt szolgáltatást nyújt, akár a pályázat megírása, akár a szerelés tekintetében is, melyet jól képzett precíz szakember gárdájával ér el.”


„A jövőbe mutató technológia kiváló hazai képviselői a jelenben. Szakmai tudás és mérnöki felkészültség ötvöződik a megbízható kiváló, jól képzett, tapasztalt kivitelezőkkel.”


„Műszaki szakértelem és tanácsadás, a termékek érthető bemutatása, lelkiismeretes, pontos munkavégzés, kedves és segítőkész munkatársak (még a más cég által telepített rendszerek meghibásodása esetén is)”


„Segítettek a tervezésben, pályázatírást elintézték, sikertelen pályázat esetén visszaadták volna az előleget. A kivitelezés korrekt volt, rejtett, utólag kiderülő költségek nélkül. Az árban is meg tudtunk egyezni.”


„Rugalmas, korrekt és segítőkész csapat. Ők állították szememben vissza a 'szakma becsületét' egy másik, ugyanezen területen működő cégben történő csalódás (nagyon rossz tapasztalat) után.”


A válaszadók 97%-a úgy nyilatkozott, hogy ajánlotta már cégünket ismerősének, szomszédjának.


Minden harmadik ügyfelünk idén újabb rendszer vásárlását tervezi: 53%-uk napelemes, míg 32%-uk napkollektoros rendszerrel bővítené az otthonában elérhető megújuló energia hasznosító megoldások sorát.


Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548-440-es telefonszámán!


Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás