...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

ÁPR
16

Fronius szervizpartnerek vagyunk


Cégünk 2012 óta hivatalosan is a Fronius szervizpartnerévé vált, miután munkatársaink tavaly szeptemberben sikeresen elvégezték az osztrák invertergyártó vállalat szervizpartneri képzését.

Röviden bemutatjuk, hogy ez milyen előnyökkel jár az Ön számára.

 

Fronius - napelemes rendszereink lelke
A Fronius a világ egyik legismertebb inverter gyártója, mely 20 éve aktív szereplője a napelemes piacnak. Világszerte több mint 3200 munkatárs dolgozik azon, hogy még jobb termékeket állíthassanak elő. Az elmúlt két évtizedben 7 inverter-generációt fejlesztettek ki és ismertettek meg a világgal, melyek ugyanúgy profin kezelik a háztartási méretű rendszerek és a több megawattos naperőművek kihívásait is.

Optimális beállítások, szakszerű válaszok
A tréningen szerzett elméleti és gyakorlati információk birtokában ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy továbbra is a legoptimálisabb beállításokkal helyezzük üzembe a megvásárolt napelemes rendszereket. Kérdéseikre gyors és szakszerű választ kaphatnak munkatársainktól, illetve az esetlegesen  felmerülő hibajelenségek beazonosításával és elhárításával kapcsolatban is bizalommal fordulhatnak hozzánk.Fronius inverter 


Biztonságos megoldás
Szolgáltatásunkat nem csak azoknak kínáljuk, akik tőlünk vásárolták meg Fronius inverterüket. Amennyiben a napelemes rendszerét telepítő cég bármilyen okból nem képes vállalni a termék szervizelését, cégünk - Fronius partnerként - megoldást kínál.

Tájékoztatás vásárlás előtt
Akkor is várjuk megkeresését, ha leendő napelemes rendszer tulajdonosként szeretne teljes körű tájékoztatást kapni a Fronius inverterek működéséről.

 

Fronius szervizpartneri azonosítónk: 02-1969

 


 

 


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás