...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

JAN
21

Új KEOP pályázat (KEOP-2012-4.10.0/A)


Az Új Széchenyi Terv keretében 2013. január 18-án megjelent a „Helyi hő és hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal ” című (KEOP-2012-4.10.0/A kódszámú) pályázati kiírás.

Jelen pályázati felhívás kiemelt célkitűzése ösztönözni a decentralizált, környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedését. (FELFÜGGESZTVE!)

FELFÜGGESZTVE!

Magyarország a felhasznált energia több mint 75%-át importálja. Az Új Széchenyi Terv keretében kisebb közösségek, vállalkozások, önkormányzatok, civil szervezetek is változtathatnak a helyzeten.

A kisebb bekerülési költségű (1-50 millió forint támogatásban részesülő), az épületek energia-felhasználásához és/vagy termelési technológiákhoz kapcsolódó, a megújuló energiaforrás-hasznosító technológiákat magukban foglaló projektek gyorsan juthatnak támogatáshoz. Lehetőség nyílik például napkollektorok, napelemek, biomassza kazánok telepítésére is. A pályázat lényegesen egyszerűsíti a pályázói feladatokat, követelményeket: mintadokumentációt használ, így rövidíti a döntési eljárást is.

A KEOP-2012-4.10.0/A pályázati felhívás kiemelt célkitűzése – összhangban a hazai és EU stratégiával – ösztönözni a decentralizált, környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedését; és vissza nem térítendő támogatás formájában támogatni a következő technológiáknak az épületek energia-felhasználásához és/vagy gazdasági-termelési technológiákhoz kapcsolódó kiépítését:
- napkollektoros rendszerek
- napelemes rendszerek
- szilárd biomassza (apríték, pellet, faelgázosító) kazánok.

Kizárólag a kisebb összegű (1-50 millió forint támogatási igényű) és előbbiekben említett megújuló energia alapú beruházások támogathatóak. A beérkezett pályázatok egyfordulós, könnyített elbírálású („automatikus”) eljárás keretében kerülnek kiválasztásra.

Támogatás mértéke
Mikro-, kis- és középvállalkozások esetében: 50-60% (régiótól függően)

Támogatás összege
A jelen pályázati felhívás keretében azon pályázatok nyújthatók be, melyekben a támogatási igény minimum 1 millió Ft, maximum összege pedig 50 millió Ft.

Letölthető dokumentumok:
- Pályázati felhívás (2013-01-18)
- Pályázati adatlap útmutató (2013-01-18)
- Pályázati adatlap (2013-01-18)
- Segédletek

(Forrás: www.nfu.hu)


Pályázna cége az állami támogatásra? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@wagnersolar.hu címen!
Várjuk mielőbbi jelentkezését! (FELFÜGGESZTVE!)

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás