...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

SZEP
13

Windhager VarioWIN - Praktikus és rugalmas


Akár korszerűsíteni kívánja otthona fűtését, akár a magas gázszámláktól szeretne megszabadulni, a Windhager VarioWIN pellet kazán tökéletes megoldást nyújt Önnek 12 kW-os hőigényig. Segítségével energiatakarékosan és fenntartható módon biztosíthatjuk ingatlanunk fűtését, illetve a háztartás melegvíz-ellátását.

Tudjon meg többet a Windhager VarioWIN pellet kazánról!

1. Kinek ajánjuk?

A Windhager VarioWIN pellet kazánt elsősorban azoknak ajánljuk, akik kis helyigényű, magas komfortfokozatot biztosító, megbízhatóan működő kazánt keresnek. Az általunk kínált pellet kazán az automatizálásnak köszönhetően kényelmes megoldást jelent a jelenleg gázfűtéssel rendelkezőknek is. Bármilyen fűtéstípust kiválthatunk vele, és bármivel kombinálható. Könnyen illeszthető a már meglévő központi fűtési rendszerhez, de napkollektoros rendszerhez is ideális.

 

2. Mire nyújt megoldást?

A Windhager VarioWIN pellet kazán max. 12 kW-os névleges teljesítményre képes, ez - jó szigetelés, átlagos belmagasság (2,8 m) esetén - egy 120-150 négyzetméteres családi ház fűtésére és használati melegvíz-előállítására elegendő. Természetesen ennél kisebb alapterületű, vagy nagyobb, de jobb épületenergetikai tulajdonságokkal rendelkező ingatlanok esetében is ideális megoldást jelent. Takarékosságát az is mutatja, hogy a pellet kazán hőtermelése hozzáilleszthető a tényleges hőenergia-igényhez.

 

3. Mik a legfontosabb előnyök?


Függetlenség: A pellet természetes fűtőanyag, melynek hasznosításával a gáz- és egyéb szolgáltatóktól független fűtési rendszer tulajdonosai lehetünk. A pellet kazánnal teljes egészében kiválthatjuk a gázfűtést: csak rajtunk múlik, hogy kiegészítő, biztonsági megoldásként a gázt továbbra is fenntartjuk-e. A fűtéshez szükséges pelletet számtalan helyen beszerezhetjük – természetesen cégünk is biztosítja ügyfelei részére a megfelelő minőségű fűtőanyagot.

 

Praktikus és kis helyigényű: A Windhager VarioWIN fél négyzetméternél is kisebb helyet foglal (0,44 m2), így a pellet kazán a ház bármely részében könnyen telepíthető. 150 kg-os súlya lehetővé teszi az emeletre vagy pincébe történő elhelyezését is.

 

Hatékony: A Windhager VarioWIN pellet kazán 93%-os hatásfokkal hasznosítja a pelletet, ezzel járulva hozzá a minél nagyobb megtakarításhoz. Hatékony és tiszta égésről gondoskodik az alacsonyabb teljesítménytartományban is.

 

Egyszerű és rugalmas: A pellet kazán betöltése rendkívül egyszerű, nem igényel speciális szaktudást. A leggyakrabban 15 kg-os kiszerelésben kapható pelletet egyszerűen a kazán tárolójába öntjük, így akár több napra előre is bekészíthetjük a fűtőanyagot. Kényelmünket az égéstérből való automatikus hamukihordás is szolgálja.

 

4. Miért jó a pellet?

A pellet 100%-ig természetes alapanyagokból készülő granulátum. Fűrészporból és faforgácsokból préselik össze nagy nyomáson, kötőanyagként a fában megtalálható lignin szolgál. Az égése során mindössze annyi szén-dioxidot bocsát ki, amennyit a fa élete során felvett (szén-dioxid semleges). Amennyiben fontos Önnek a környezetvédelem, a kényelem, a megbízhatóság, a hatékonyság, valamint a pénzére is odafigyel, akkor jól dönt, ha a Windhager VarioWIN pellet kazánt választja!

 

5. Mik a telepítés feltételei?

A Windhager VarioWIN pellet kazánhoz szükséges fűtőanyagot nedvességtől védett helyen kell tárolni. A tapasztalatok szerint egy 120-150 négyzetméteres családi ház fűtéséhez éves szinten kb. 4-5 m3 (2-3 tonna) pellet tárolását szükséges megoldani. Természetesen nem feltétlenül kell egyszerre megrendelni a teljes mennyiséget, lehetőség van arra is, hogy részletekben kérjük a pellet házhoz szállítását. Tippünk: A jó minőségű pelletet tavasztól nyár végéig még alacsonyabb áron szerezheti be! Aktuális pellet-akciónkat itt találja!

 

6. Mekkora megtakarítást érhetünk el vele?

A hazai háztartásokban leggyakrabban használt régi gázkazánok alacsony, max. 60-80 százalékos hatásfokkal működnek. A 93%-os hatásfokú Windhager pellet kazánnal a fűtési költségek 20-30 százalékkal csökkenthetők. Ráadásul a Windhager gyártóként 5 év teljes körű termékgaranciát nyújt!

 

7. Mekkora beruházást igényel?

A Windhager VarioWIN kazánt most 1 225 000 Ft+Áfa (bruttó 1 555 750 Ft) beszerzési áron kínáljuk. 

Ez az összeg a kiváló minőségű Windhager pellet kazán mellett az alábbiakat is tartalmazza:

- az 1,4 méter hosszú automata pelletbehordó csigát,

- a beépített pellet-telítettség érzékelőt, illetve 

- a REG analóg időjáráskövető fűtésszabályzót is. 


A fenti összeg NEM tartalmazza a tároló költségét, ugyanis a szükséges tároló méretét, térfogatát a helyszíni felmérést és az egyedi igények megismerését követően tudjuk meghatározni.

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás