...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Rólunk Díjak és tanusítványok
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

Díjak és tanúsítványok


2002-es megalapulásunk óta már több díjjal is elismerték munkánkat. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk folyamatos fejlődésen megy keresztül és munkánkat nem csupán ügyfeleink, de a szakma is elismeréssel értékeli.

Mind a cég vezetősége, mind munkatársaink számára fontos a környezettudatos élet, a fenntarthatóság illik cégünk alaptevékenységéhez – ráadásul szívügyünk is.

Célunk, hogy a jövőben is jó példával járjunk elöl, és korrekt, megbízható, felelősségteljes és lelkiismeretes munkavégzésünkkel hozzájáruljunk a társadalom tudatos energiafelhasználásra való neveléshez, és biztosítsuk valamennyi érintett elégedettségét.

Amire büszkék vagyunk:


Csatlakozzon a Wagner Solar Hungária Kft. csapatához épületgépész értékesítő munkakörbe!

Cégünk megújuló energiaforrást hasznosító termékeket forgalmaz és szerel, az ügyfeleket teljes körűen kiszolgálja, a termék kiválasztástól a beüzemelésig. Hosszú távon stabil, fiatalos, kihívásokkal teli munkakört, tanulási, továbbképzési lehetőséget, jutalékos rendszerű és fix bért kínálunk.

Feladatok:

• Épületgépészeti termékek értékesítése
• Megújuló energiát hasznosító termékek értékesítése 
• Hőszivattyú, napkollektor, kazán kiajánlása hőigény szerint
• Ajánlatok készítése és kapcsolattartás az ügyfelekkel
• Tervrajz olvasás, értelmezés
• Egyszerű hőtechnikai számítások végzése
• Közreműködés felmérések, műszaki bejárásokban
• Kivitelezési dokumentáció kezelése 

Elvárások:

• Épületgépész technikus/kereskedelmi végzettség
• B kategóriás jogosítvány
• Önálló, precíz munkavégzés
• Felelősségtudatosság, hatékonyság
• Terhelhetőség, rugalmasság
• Jó problémamegoldó készség,
• Ügyfél-orientált magatartás, megbízhatóság

Előny:

• Hőszivattyú típusok ismerete
• Épületgépészeti kivitelezésben tapasztalat

Amit kínálunk:

• Nyolc órás, bejelentett munka
• Versenyképes bér
• Hosszú távú munkalehetőség
• Azonnali munkakezdési lehetőség
• Fiatalos munkahelyi légkör
• Továbbképzési lehetőség
• Biztonságos és jó munkakörülmények
• Külföldi továbbképzésen való részvételi lehetőség
• Mobil telefon és céges autó a munkavégzéshez

Munkavégzés helye: Dunakeszi, Fóti út 92.


Várjuk jelentkezését az info@wagnersolar.hu e-mail címre! 


A Wagner Solar Hungária szakmai támogatást nyújtott a Verebélyi László Szakgimnázium és Szakközépiskola tehetséges diákjainak.

 

A Verebélyi László Szakgimnázium és Szakközépiskola évente megrendezi saját szakmai versenyét, a „Tehetségnap”-ot.

A Wagner Solar Hungária fontosnak tartja a tehetséggondozást, így azzal szerettük volna támogatni a fiatalok képzését, hogy szakértő kollégánk tartott szakmai előadást a megújuló energia alkalmazásáról az erősáramú elektrotechnikus és villanyszerelő tagozat diákjainak.

Kollégánk részletesen bemutatta a napelemes rendszerek, valamint a napelem és az inverter működését.

A Wagner Solar Hungária számára nagy megtiszteltetést jelent a „Tehetségnap”-ra szóló felkérés, hiszen, ahogy a megújuló energia a jövő energiaforrása, úgy vállalatunk is szívesen fektet a jövő szakembereinek képzésébe.

 

A Verebélyi László Szakgimnázium szakmai napján – szakmai felügyeletünk mellett – a diákok invertereket építettek, szorgalmukat és tehetségüket a Wagner Solar Hungária kisebb ajándékkal hálálta meg.

 

Az eseményről az iskola szakmai tanárát, Dr. Magyar László urat kérdeztük:

 

- Milyen céllal szervezték meg a szakmai napot az iskolában?

Hagyomány, hogy évente egy alkalommal "Tehetségnapot" szervezünk, melyen tanulóink megmutathatják tanáraiknak, diák társaiknak, hogy mennyire sajátították el a tanultakat, s miként lehet a tanultakat alkotó módon felhasználni a mindennapi életben. Iskolánk a tehetség gondozásban élen jár, az elmúlt évben elnyertük a Kiválóság Nagykövete címet. A tehetségnap minden alkalommal a szakmaiság jegyében zajlik - iskolánk az erősáramú technikus képzés országosan elismert és híres intézménye. Emellett új profilként rendészeti, közszolgálati ügyintéző képzés is folyik nálunk. A szakmai nap a "Fenntartható fejlődés" gondolatköre mellé volt csoportosítva, olyan technikákat, technológiákat akartunk bemutatni, ami környezetkímélő módon szolgálja a társadalmi-gazdasági igényeket.

 

- A szakmai napon milyen programok voltak, és a diákok mivel készültek?

 • Korszerű fényforrások életciklusa - külső előadók világítástechnika
 • Arduino - diákok építettek egyszerű számítógép vezérelt elektromos áramköröket
 • Inverterek - diákok építettek egyszerű invertert, bemutatták az egyen és váltóáram felhasználását, a fotovoltaikus rendszer lelkét, az invertert mutatták be (ez volt a kapcsolódás az Önök cégéhez)
 • Szakmai versenyekről tájékoztató
 • Sztatikai kísérletek (elektromos tér látványos bemutatása)
 • Katasztrófavédelem előadása
 • Természettudományos Kiselőadások
 • Tornász bemutató
 • Dél-Afrika élővilága
 • FINDER épületvillamossági relék (külső cég villanyszerelési anyagokat mutatott be)

 

- Miért a Wagner Solarra esett a választásuk? 

Nem volt véletlen a választás. Olyan céget kerestem, amely elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett, jelentős szerepet vállal a megújuló energiák elterjesztésében. A választás egyik fontos szempontja volt, hogy a cég ne legyen túlságosan nagyméretű, ahol döntési struktúrák útvesztőjében elveszhet a személyes kapcsolat, vagy túlságosan hosszú és bürokratikus a kapcsolat felvétele. Ugyanakkor olyan céget kerestem, aki jelentős szakmai tapasztalattal és múlttal rendelkezik ahhoz,hogy megalapozott szakmai tudást kaphassanak tőle a diákok. Mindezek a szempontok azt mutatták, hogy az Önök cége nyújthatja a legtöbbet diákjainknak.

  

- Miben tudott segíteni a Wagner Solar Hungária a szakmai nap során?

Valóságos, működő, forgalmazott eszközöket mutattak be, olyan módon tárták elénk a fotovoltaikus rendszer sajátosságait, amely mentes volt az igérgetésektől, a reális valóságot mutatta be minden előnyével, korlátaival, használható modellt kínált a felhasználóknak.

 

- Ha a jövőben is terveznek szakmai napot, akkor milyen témakörben gondolkodnak? Hasonlóképpen számítanának szakmai támogatásra cégektől?

Szeretném tovább vinni a fotovoltaikus rendszerek bemutatását, a hőszivattyúk bemutatását, az napkollektorok bemutatását, elemezném a kombinált rendszerek működését, és nem utolsó sorban a felhasználó oldaláról a lehetséges finanszírozási és megtérülési kérdéseket.

A telepítő részéről a konkrét műszaki követelményeket, szakmai fogásokat, szakmai elvárásokat szeretném bemutatni.

Nem titkolt célom, hogy diákjaink részletes ismeretekkel rendelkezzenek erről a villamosipari területről, hiszen egyre fogunk találkozni a fotovoltaikus rendszerekkel, elektromos autók töltésével, töltők otthoni telepítésével és azok áramellátási megoldásaival. De gyakori lesz a társasházak, intézmények és magánlakások fotovoltaikus rendszere, amire fel szeretném készíteni a villanyszerelő, a villamos készülék és berendezés szerelő, az erősáramú technikus hallgatókat.

 


Az idei év különleges számunkra, hiszen 15 éve álmodta meg új vállalkozását Beleznai Nándor. Tizenöt éve tölti mindennapjait töretlenül a cég fejlesztésével és az egyszemélyes kis vállalkozás egy több mint 20 főt foglalkoztató, jól prosperáló vállalattá nőtte ki magát.

 

Wagner Solar Hungária Kft. története

 

Korábban már írtunk arról, hogyan is született ez a cég, amely az elsők között kezdett foglalkozni Magyarországon a megújuló energiaforrásokkal. A cég története 2002-ben kezdődött, amikor Beleznai Nándor új kihívásokat keresett magának. Kutatta az üzleti lehetőséget, családját és külföldi kapcsolatait is bevonva a tájékozódásba, mert olyan piaci rést keresett, amiben szakmailag is otthon van, és egyedi igényeket is kielégíthet.

Németországban felkutatta és megtanulta a megújuló energiaforrások hasznosításának műszaki hátterét, ez az értékrend és szemlélet a mai napig átszövi mindennapi tevékenységünket. Saját tőkéből elindított egy vállalkozást, amelynek célja az volt, hogy energiatakarékos és alternatív fűtési-hűtési-áramteremlési megoldásokat biztosítson a magyarországi családoknak.

Kezdetben egyedül, egy pince lakásból kialakított irodában építgette a legtöbb embernek még  ismeretlen technológiát alkalmazó, megújuló energiaforrásokkal foglalkozó vállalkozást. Nagyon lassú számítógéppel, telefonnal, fax-szal, és ősrégi nyomtatóval  felszerelve modern, dinamikus vállalkozónak számított. Szórólapok személyes kézbesítésével és a helyi újságban megjelenő hirdetésekkel, a marketing tevékenység is elindult. Nagy öröm volt számára, ha beérkezett néhány ajánlatkérés és eladott majd felszereltek 1-1 napkollektoros rendszert. Sikere titka mégis másban rejlett. Mégpedig abban, hogy minden terméket, amit behozott az országba, előbb maga próbált ki. Első napkollektoros rendszerét saját házára szerelte fel, utána hónapokon keresztül tanulmányozta, módosítgatta, állítgatta, mindaddig, amíg tökéletesen működött. Ugyanezt tette a többi termékkel is, így a családi házukban az évek során folyamatosan megújult a fűtési rendszer, a meleg víz ellátás, az áram ellátás, stb, míg végül a gáz szolgáltatás is fölöslegessé vált, és az áramszolgáltató az éves elszámolás után még nekik fizet a megtermelt áramtöbbletért.

Ezek voltak a kezdetek, a családja mindig támogatta a munkájában, kisiskolás gyerekei minden nap az irodába érkeztek haza, hogy egymással megosszák az aznapi élményeiket. Így nőtt bele a jövő generációja a céges ügyekbe, a fejlődés ritmusába, és a mindennapi nehézségek és sikerek csatájába.

család - wagner solar

Röpültek az évek és az alternatív megoldások egyre inkább kezdtek elterjedni Magyarországon. A modern technológia köztudatban való elterjesztésében Nándor, mint a Wagner Solar Hungária kft vezetője is nagy szerepet vállalt. Magazinokban, újságokban cikkeket jelentetett meg, kiállításokon vett részt és előadásokat tartott. Ennek elismeréseként több díjat és elismerést kapott a cég, amiből csak néhányat említek. A Telecom "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában 2013-ban odaítélte a cégnek a Delfin-Díj-at. 2014-ben az Üzleti Etikai Díjat is elnyertük, ezzel is elismerve odaadó munkánkat.

Delfin-díj wagner solar

Az évek során a családi házak korszerűsítése mellett egyre több cég és intézmény is belevágott az alternatív energiák felhasználásába. A cég rohamos fejlődésnek indult és még a válság se akadályozta meg ebben. A titok a folyamatos megújulásban rejlik, a legmodernebb technológiák felkutatásában, a rendszerek tesztelésében és a csapat odaadó munkájában. Bár a csapat változik, a magja, a család mindig megmarad.

2009-ben a cég új székhelyre költözött, ahol méltó környezetet alakítottunk ki az ügyfél fogadásra és a munkatársaknak. A forgalmazott termékeket nem csak tervezzük és telepítjük ügyfeleinknek, hanem használjuk is 300 négyzetméteres dunakeszi bemutatótermünkben. Az ingatlan gázfogyasztás nélkül üzemel, fűtését, hűtését, áramellátását hőszivattyúval, pellet tüzelésű kazánnal és kandallóval, illetve napelemes rendszerrel üzemeltetjük.

wagner solar bemutatóterem

A régen egy személyes vállalkozásként működő cég ma már több család  megélhetését biztosítja. Munkatársaink között voltak és vannak érett, sokat megért veteránok, és vannak pályakezdők, akikben látjuk a jövőt.  Mindig nagy körültekintéssel választottuk új kollégáinkat, mert mind egy –egy egyéniség, akit a családba kellett fogadnunk. 

Ez a nagyszerű csapat több mint 1500 család számára tette elérhetővé a környezetbarát, alternatív megoldásokat.

Néhány megvalósult projektünk, amelyekre büszkék vagyunk:

áruház napelemes rendszere

földre telepített napelemes rendszer

Tatai gimnázium napelemes rendszere

Telekom napelemes rendszer

üveg-üveg napelem

Büszkén állíthatjuk, hogy a piac egyik meghatározó szereplőivé váltunk. És amire igazán büszkék vagyunk az, hogy mint igazi családi vállalkozás ma már a család minden tagja a céget erősíti tudásával és odaadásával. Mindannyian azon dolgozunk, hogy egy élhetőbb és környezetbarát világot teremtsünk a jövő generációja számára.

Ebben vagyunk mi különlegesek, családi vállalkozásként együtt dolgozunk, és hosszú távon gondolkozunk. 15 évvel ezelőtti ügyfeleink most is megtalálnak és hosszú évek múlva is hozzánk fordulhatnak majd vásárlóink.

 


Nagy örömünkre szolgál, hogy a tegnapi napon átvehettük a Korrekt Partner Díjat, mellyel ismételten elismerték a Wagner Solar Hungária Kft. munkáját. A kitüntetés a kereskedelemben/szolgáltatásban végzett tisztességes kereskedői/szolgáltatói magatartás elismeréseként vehettük át.

Korrekt Partner Díj

A pályázatot a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara minden évben kétszer hirdeti meg, melyre idén ősszel cégünk is pályázott. A Díjat szeptember 20.-án vettük át, a Törökbálinti Ősz kiállítás keretein belül. Ezúton is köszönjük az elismerést, mely ismételten megerősít bennünket abban, hogy továbbra is folytassuk lelkiismeretes és kitartó munkánkat.

 

 

Korrekt Partner Díj


Idén is, hasonlóképpen, mint az elmúlt 13 évben, szem előtt tartjuk a fenntartható fejlődést. Célunk, hogy munkánk során minimalizáljuk a környezeti hatásokat és környezetbarát munkahelyet biztosítsunk munkatársainknak.

Működési irányelveink

 

- Munkánk során szem előtt tartjuk a környezet védelmét és a környezetre gyakorolt hatásunkat

 

- Cégen belül és kívül is terjesztjük a környezettudatos szemléletet

 

- Újrahasznosítással és újrafelhasználással csökkentjük a cégünk munkája során keletkezett hulladékot

 

- Arra törekszünk, hogy az anyag és erőforrás felhasználásunkat minimalizáljuk (víz, áram, stb.)

 

- A veszélyes anyagok felhasználásával szemben a természetes anyagokat helyezzük előtérbe

 

- Elkötelezetten küzdünk a fenntartható fejlődésért és bátorítjuk munkatársainkat, partnereinket és a társadalmat, hogy ők is hasonlóképpen cselekedjenek

 

- A környezetre gyakorolt káros anyag kibocsátásunkat folyamatosan próbáljuk csökkenteni, ennek érdekében évről-évre újításokat vezetünk be. 

 

A Wagner solar Hungária Kft., mint környezetfelelős cég, a GreenWill irányelveit követve folytatja munkáját.

Mik a zöld irányelvek?

 

Olvassa el részletesen, hogy milyen irányvonal mentén végezzük mindennapi munkánkat: 2015-ös Zöld irányelvek.

 

Csatlakozzon Ön is a GreenWill kezdeményezéshez!

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

 

 

 


A Piac & Profit magazin decemberi számában az Üzleti Etikai Díjról is szó esett. Az elismerésben cégünk is részesült a tavalyi évben. Tudjon meg többet Ön is az etikus cégek működéséről!

Az üzleti életben az etikus magatartás a jövő!

 

"Idén tizenötödik alkalommal osztották ki az Üzleti Etikai Díjat. A korábbiakhoz képest dupla annyi kiváló pályázat érkezett a felhívásra, ezért az alapítók úgy döntöttek, négy kategóriában összesen nyolc cég kapja meg az etikus cégek rangos elismerését. Olyan vállaltok, amelyek gazdasági tevékenysége nem káros az egyénre, a társadalomra, sem a természeti környezetre. Tehát mindhárom területen a jól-lét növekedéséhez járulnak hozzá. " Olvashatjuk a Piac & Profit decemberi számában. 

A cikkben többek között szó esik arról, hogy mitől válik egy cég etikussá, milyen céllal alapították meg a díjat 2000-ben és magukról a díjazottakról is olvashatunk.

Cégünkről az alábbi sorokat írta a cikk szerzője:

 

"Kisvállalat: Wagner Solar Hungária Kft.

 

A családi vállalkozás főtevékenységeként megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezéseket forgalmaz és kivitelez. A cég legfontosabb alapértékei: energiatudatos, etikus, elérhető, emberközpontú, innovatív, lokális, minőségi, szakértő és zöld. A fenntarthatóság illik a cég alaptevékenységéhez, ráadásul szívügyük is a tulajdonosoknak, akik célja, hogy jó példával járjanak elöl, és korrekt, megbízható, felelősségteljes és lelkiismeretes munkavégzésükkel hozzájáruljanak a társadalom tudatos energiafelhasználásra való neveléshez. kiemelten figyelnek munkavállalóikra, köztük a hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő kollégáikra, a pályakezdőkre és a határon túlról áttelepültek beilleszkedésére. A vezetőségnek fontos a pénzügyi stabilitás és a likviditás megőrzése is, mert ez garantálja a vállalat hitelességét, a partnere, az ügyfelek és a munkavállalók bizalmát. A beszállító partnerek felé nincs lejárt tartozásuk. Irodaházukba megújuló energiaforrásokat hasznosító termékeket, berendezéseket telepítettek. Olyan mérhető adatokat tesznek hozzáférhetővé az érdeklődők számára, amelyek hozzájárulnak a klímaváltozás megfékezéséhez szükséges szemléletváltáshoz. A megújulókat lakossági fórumokon is népszerűsítik.

 

Alapítva: 2002

 

Foglalkoztatottak száma: 14 fő

 

Beleznai Nándor ügyvezető igazgató: „Küldetésünknek tekintjük, hogy elsősorban Pest megyében, de az egész országban is népszerűsítsük a megújuló energiaforrások hasznosítását” "

 

A teljes cikket megtalálja a Piac&Profit magazinban

 
Az etikusság a kiút
 
 
Az etikusság a kiút cikk 2.
 
 
Forrás: Piac & Profit XIX. évfolyam 2014/12. december - 2015/1. január 34-36 oldal
 
 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Nagy megtiszteltetés ért bennünket. 12 éves kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységünk és az ügyfelek iránti lojalitásunk elismeréseként, november 19-én átadták cégünknek az Üzleti Etikai Díjat. A László Ervin akadémikus és Demcsák Mária főszerkesztő által alapított díjat, a zsűri az üzleti életben etikusan működő vállalatoknak ítéli oda minden évben.

Kitartó és kemény munkánkat mi sem bizonyítja jobban, mint egy ilyen előkelő díj elnyerése. Az elismerést a Wagner Solar Hungária Kft. kisvállalat kategóriában nyerte el.

Üzleti Etikai Díj-al ismerték el munkánkat

 

Az Üzleti Etikai Díjat 15. alkalommal osztotta ki a zsűri. A díjakért 4 kategóriában indult a 60 pályázó: kisvállalat, középvállalat, nagyvállalat és multinacionális vállalat. Összesen 8 cég kapta meg a 2014-es évben az elismerést, köztük cégünk is. A díjat ügyvezetőnk, Beleznai Nándor vette át, aki köszönetet mondott a munkatársaknak, akik nap, mint nap szervesen részt vesznek a cég mindennapjaiban, és akik nélkül nem jöhetett volna létre egy ilyen jól működő, a fenntartható fejlődést szem előtt tartó, már etikailag is elismert cég.

 

Üzleti Etikai Díj - díjátadó ünnepség

 

Az ünnepélyes díjátadón cégünk munkatársai is részt vettek, így együtt ünnepelhettünk a neves eseményen. A rendezvény és az elismerés megerősített minket abban, hogy jó úton járunk. Kicsik vagyunk, mégis nagy hatással vagyunk környezetünkre és a társadalomra, melyért felelősséggel tartozunk. Célunk, hogy a jövőben tovább haladjunk az etikus magatartás útján és partnereinket, üzletfeleinket is támogatni fogjuk ebben.

 

Üzleti Etikai Díj - díjátadó ünnepség Wager csapata

 

A díj szempontrendszerei az alábbiak voltak:

 

1. A cég etikai magatartása alkalmazottaival szemben
2. A cég tulajdonosainak etikai magatartása tulajdonosi jogosítványaik gyakorlása közben
3. Az ügyfelekkel, üzleti partnerekkel szembeni etikus üzleti magatartás
4. Társadalmi felelősségvállalás
5. A környezettel szembeni felelős magatartás

 

Az elmúlt években már több elismerésben is részesültünk, például 2004-ben elnyertünk egy napenergia díjat, tavaly pedig a Delfin-díjjal büszkélkedhettünk, melyet a  "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában ítéltek nekünk oda.

 

Gratulálunk a további díjazott cégeknek és arra bíztatunk minden hazai vállalkozást, hogy jövőre induljon az Üzleti Etikai Díj pályázatán, méretesse meg cégét és bővítsük együtt Magyarország etikus vállalkozásainak létszámát.

 

További részletek az Üzleti Etikai Díjról és az ünnepségről.

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 


2014 októberétől a Wagner Solar Hungária Kft. is csatlakozott a Greenwill kezdeményezéshez, melynek célja a környezettudatos beállítottság elterjesztése a világ minden szervezeténél és közösségénél.

A regisztrációval mi is megkaptuk a” Zöld irányelveket”, melyek betartásával újabb lépéseket teszünk a fenntartható fejlődés felé.

Környezettudatossági Felelősök lettünk!

 

Kattintson a képre és olvassa el a „Zöld irányelveket”!

Környezettudatossági Felelősők lettünk!
 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


A Magyar Telekom DELFIN-Díját követően idén másodjára ismerték el munkánkat.

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) "Üzleti Élet a Környezetért" pályázatán megosztott harmadik helyezést értünk el.

HBLF Üzleti Élet a Környezetért Díj

 

A Károly walesi herceg által 1992-ben alapított Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) 2000-ben megalapította az "Üzleti Élet a Környezetért" környezetvédelmi díjat. A Díj odaítélésével az Alapító a környezetvédelem fontosságának hangsúlyozását, a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését, a környezettudatos vállalatirányítás elterjedését, valamint ezzel összefüggésben az éghajlatváltozás elleni fellépést kívánja elősegíteni.

A díjazottak a környezetvédelem érdekében konkrét projektet valósítottak meg a tavalyi és az idei évben. A megvalósított projekt egy hosszú távú folyamat részegysége is lehetett, amennyiben elkülönített eredménye kimutatható volt.

"A pályázaton 17 vállalat 19 projektje egyértelműen jelzi, hogy a vállalatok mindennapi gyakorlatává vált a környezetvédelem, a felelős vállalatvezetés" - hangsúlyozta Bonifertné Szigeti Márta a zsűrizés lezárásakor.

A díjátadó ünnepségen a zsűri tagja, Dr. Bándi Gyula, a következőképpen indokolta a zsűri döntését:
"Harmadik helyezést ért el a Budafilter 94 Kft  és a Wagner Solar Hungária Kft. A Budafilter 94 Kft. hazai innovációs megoldása a PET palackok zsugorításon alapuló visszagyűjtésére és újrahasznosítására létrehozott GREENPET rendszere, együttműködésben a Magyar Postával; a Wagner Solar Hungária Kft. az összetett  – megújuló energiákra, így a környezeti terhelés csökkentésére irányuló – szerkezet- és szemléletváltása adta az alapját a két harmadik helyezésnek."  

HBLF Üzleti Élet a Környezetért Díj A nyertes pályázatok közül kerülnek kiválasztásra azok a projektek – több más környezetvédelmi díj nyerteseivel együtt –, melyek az Európai Unió Környezetvédelmi Bizottságának kétévente megrendezett díjáért (European Business Awards for the Environment) versenyeznek 2014-ben.

Forrás: HBLF.hu 

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Budapest Bank „Üzleti siker honlappal” pályázatán weboldalunk bekerült a legjobb 10 közé! Kérjük támogassa honlapunkat, hogy elnyerhessük a közönségdíjat!

Előre is köszönjük megtisztelő segítségét.

 

Szavazzon weboldalunkra!

 

Az "Üzleti siker honlappal" pályázat célja, hogy elismerje a weboldalakat, amelyek felhasználóbarát módon, logikus felépítéssel, extra funkciókkal és tartalmakkal segítik a felhasználókat. A zsűri - melynek többek között Geszti Péter is tagja volt - 10 honlapot bocsátott közönségszavasára. A közönségdíjat a legtöbb voksot kapó oldal tulajdonosa nyeri. Az elismerés mellett a nyertes egy táblagépet is kap. 


Szavazni október 21. (hétfő) és november 10. (vasárnap) között lehet. A díjátadóra 2013. december 5-én a Világgazdaság konferenciáján kerül sor, akkor „rántják le a leplet”, hogy mely cég lett a díjazott.

Kérjük, szavazzon weboldalunkra az alábbi linkre kattintva!

Nagyon köszönjük támogatását!


(A szavazáshoz nem kell regisztrálni, egyetlen kattintás az egész! A rendszer számítógépenként egy szavazatot engedélyez.)

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

 


A "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában cégünk ma elnyerte a Magyar Telekom Csoport által alapított DELFIN-Díjat.

Ezzel olyan vállalkozásokat ismernek el, melyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

Fenntarthatósági díjjal ismerték el munkánkat"A Magyar Telekom Csoport "XIV.Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetése" keretében osztották ki az idei DELFIN-Díjakat (DELFIN - Díj egy Elkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért). A nyertesek a Budapest Music Centerben megtartott díjátadón rövid prezentáció formájában is bemutathatták pályázatukat.


A díjakat a zsűri tagjai adták át:

 • Dr. Pataki György, a Budapesti Corvinus Egyetem docense
 • Simon Ernő, gazdasági újságíró
 • Bodó Péter, a Tudatos Vásárlók Egyesületének munkatársa
 • György Bence, a TV2 hírigazgatója
 • Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom vállalati fenntarthatósági központjának vezetője 

Az ünnepélyes díjátadó rendezvény házigazdája Novák Péter volt. 

 

11 éve megújulunk


Az elismerést nemcsak a pályázati anyagban bemutatott 2012-es év, de cégünk megalakulása óta eltelt 11 esztendő során végzett szemléletformáló munkánk elismerésének is tekinthetjük. A díj még több lendületet adhat a megújuló energiaforrások további népszerűsítéséhez. A díjat a Wagner Solar Hungária Kft. ügyvezetője, Beleznai Nándor (a képen középen) vette át.


Tovább

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szeptember 10-11.-én az ausztriai Wels városában Iski Gergely és Lukács László kollégánk sikeresen elvégezte a Fronius inverter gyártó szervizpartneri képzését.

Ezzel cégünk hivatalosan is az osztrák vállalat szervizpartnerévé vált.

Fronius szervizpartnerek lettünk

 

A Fronius a világ egyik legismertebb inverter gyártója, mely 20 éve aktív szereplője a napelemes piacnak. Világszerte több mint 3200 munkatárs dolgozik azon, hogy még jobb termékeket állíthassanak elő. Az elmúlt két évtizedben 7 inverter-generációt fejlesztettek ki és ismertettek meg a világgal, melyek ugyanúgy profin kezelik a háztartási méretű rendszerek és a több megawattos naperőművek kihívásait is.

 

A tréningen szerzett elméleti és gyakorlati információk birtokában ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy továbbra is a legoptimálisabb beállításokkal helyezzük üzembe a megvásárolt napelemes rendszereket. Kérdéseikre gyors és szakszerű választ kaphatnak munkatársainktól, illetve az esetlegesen  felmerülő hibajelenségek beazonosításával és elhárításával kapcsolatban is bizalommal fordulhatnak hozzánk.

 

Szolgáltatásunkat nem csak azoknak kínáljuk, akik tőlünk vásárolták meg Fronius inverterüket. Amennyiben a napelemes rendszerét telepítő cég bármilyen okból nem képes vállalni a termék szervizelését, cégünk - Fronius partnerként - megoldást kínál.

 

Akkor is várjuk megkeresését, ha leendő napelemes rendszer tulajdonosként szeretne teljes körű tájékoztatást kapni a Fronius inverterek működéséről.

 

Fronius szervizpartneri azonosítónk: 02-1969

A képzés elvégzését igazoló bizonyítvány innen letölthető!

 


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 


Büszkék vagyunk rá, hogy az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesülete kérésünkre igazolta, hogy a Wagner Solar Hungária Kft. jogosult az ÉFE Panaszmentességi igazolás birtoklására.

Az igazolással rendelkező vállalkozásként, az ÉFE pártoló tagjaként cégünk tevékenysége során kiemelten kezeli a fogyasztóvédelmi szempontokat és aktív szerepet vállal a társadalmi felelősségvállalásban.

Panaszmentes vállalkozás


Az ÉFE Panaszmentességi Információs Rendszer elősegíti a fogyasztói jogok és gazdasági érdekek hatékonyabb érvényesítését, védelmét az építőiparban, illetve hozzájárul az építkezők széles körét érintő súlyos jogsértések megelőzéséhez. 


Ma már a hazai vállalkozásoknak is fel kell ismerniük, hogy a fogyasztóvédelmi jog számukra nem feltétlenül szükséges rossz, hanem a gazdasági versenyben az előnyszerzés alapvető eszköze. Az ÉFE Panaszmentességi Információs Rendszer megteremti a biztonság feltételeit. A megváltozott piaci viszonyok között az a vállalkozás tud talpon maradni, aki képes alkalmazkodni, megújulni, felelősséget vállalni és cselekedni.


Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

12 MÁRC
13

Pest megye meghatározó megújuló energiával foglalkozó vállalataként fontosnak tartjuk, hogy részt vegyünk a szakmai közösségek munkájában, hiszen ezzel is hozzájárulhatunk a környezettudatos élet népszerűsítéséhez. Érdekességként összegyűjtöttük, hogy cégünk milyen szakmai szervezeteknek a tagja. A "Részletek" gombra kattintva megtekintheti a szervezetek listáját.

Szakmai szervezetek

 

A Wagner Solar Hungária Kft. az alábbi szervezetek tagja: 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! 

 

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 


Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás