fbpx
 
Ajánlatkérés

Napelem cégeknek

3-5 év megtérülési idővel

MEGOLDÁS AZ EGYRE NÖVEKVŐ PROBLÉMÁRA

Napjainkra egy olyan szituáció alakult ki, amely nehéz, kiszolgáltatott helyzetbe hozza a cégeket: az energiaárak drasztikusan emelkednek, ami egy egyetemes és visszafordíthatatlan jelenség. Ráadásul nem is lehet csökkenésre számítani, csupán a növekedési ütem lassulására.

Egyre nehezebb zöld jövőben gondolkodni, ráadásul a gyorsan emelkedő gázárak miatt most még nagyobb szükség van a villamosenergiára.

Azonban létezik egy megoldás, amely segítségével a cégek leküzdhetik a folyamatosan növekvő költségek akadályát, ami nem más, mint a naperőmű-beruházás! Egy zöld megoldással, a 3-5 éven belül megtérülő, majd folyamatosan a cég számára termelő rendszer segítségével az Ön cége is elérheti az energiafüggetlenséget, és elmondhatja, hogy sikeresen leküzdötte az energiaárak kihívását!

NAPELEM PANEL ÁRAINAK ALAKULÁSA MAGYARORSZÁGON (FT/WATT)

ELEKTROMOS ÁRAM ÁRÁNAK ALAKULÁSA EURÓPÁBAN (EUR/MWH)

A villamosenergia árak és a solarpanel árai látható, hogy 2002-től szinte ugyanolyan mértékben változtak – azonban nem ugyanabba az irányba! Míg az energiaárak növekedtek, a fejlődő technológiának köszönhetően a napelem árak csökkentek.


Ráadásul a rugalmas finanszírozásnak köszönhetően szinte bárkinek elérhetővé válik a napelemek beszerzése!

MEGÚJULÓ ENERGIA, A MEGTÉRÜLŐ MEGOLDÁS

A visszatáplálás segítségével értékesítheti a napelem által termelt többlet, avagy az Ön által fel nem használt energiát oly módon, hogy azt betáplálja az áramszolgáltató hálózatába!

Ez belterületen 150 kW, külterületen pedig 50 kW teljesítményig van lehetőség azon cégek számára, amelyek megfelelnek a szolgáltató műszaki feltételeinek. A visszatáplált energiára az áramszolgáltatótól vagy az energia kereskedőtől kaphat egy átvételi árat.

Cége nem alkalmas a visszatáplálásra? Nem gond!

A visszwatt védelemmel ellátott erőmű építésére ugyanúgy van lehetősége. Ebben a helyzetben az inverter szabályozásával a napelem rendszer kizárólag annyi energiát termel, amennyire Önnek szüksége van!

A benyújtott igénybejelentésre válaszul a visszwatt védelmet az áramszolgáltató írja elő. Két esetben szinte mindig előírják:

AZ ELÉRHETŐ MEGOLDÁS: RUGALMAS FINANSZÍROZÁS

A lízing konstrukciónk segítségével egy 3-5 éven belül megtérülő, hosszú távú biztonsághoz juthat hozzá a drasztikusan megemelkedett energia árakkal szemben, melyhez csupán 10-20% önerőre van szükség!

A fedezet nélküli beruházást akár 60, vagy 72 hónapos havi villanyszámlájának megfelelő törlesztőrészlettel is megvalósíthatja, majd +1 havidíj ellenében a cége tulajdonába kerül a napelem (avagy a futamidő alatt nincs kötelezettsége, mivel nincs a tulajdonában a rendszer).

Adja meg adatait és kollégánk keresni fogja Önt a részletekkel kapcsolatban:

Gyors ajánlatkérés

Név(Kötelező)

KÉRJEN IDŐPONTOT INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

A napelem beruházás sosem volt ilyen egyszerű.

Ingyenes konzultációnk keretén belül felmérjük igényeit, segítünk a megfelelő méret meghatározásában, illetve egy szimuláció segítségével bemutatjuk a várható termelést és megtakarítást!

Éljen ezzel a páratlan lehetőséggel, és tegyen a fenntarthatóságért, jusson versenyelőnyhöz, és csökkentse az energiafelhasználásra fordított összeget!

NAPERŐMŰ BERUHÁZÁS VÁRHATÓ EREDMÉNYEI EGY KALKULÁCIÓN KERESZTÜL

A példa nem minősül ajánlatnak.

Egy nagyságrendileg 55 – 65 millió Ft + Áfa bekerülési költségű, 150 kW inverter teljesítménnyel rendelkező, 200 kWp napelemes rendszer évente legalább 165 MWh energiát energiát termel.
Amennyiben 70 Ft/kWh díjjal számoljuk a villamosenergiát, az erőmű évente legalább 11,55 millió Ft értékben termel energiát saját felhasználásra.

Ebben az esetben a megtérülési idő körülbelül 5 év, míg a várható működési időtartam legalább 30 év.

A jelenlegi energiaárakkal számolva ez a naperőmű 30 év alatt közel 1 milliárd Ft értékű villamosenergiát termel.

A rendszer fizikai kivitelezése körülbelül 2-3 hetet vesz igénybe, míg az engedélyeztetési folyamat akár több hónapot is igénybe vehet.

TUDJON MEG TÖBBET …

AJÁNLATKÉRÉS CÉGEKNEK

Kérjük, adja meg a napelemes rendszer méretezéséhez szükséges adatokat, hogy dedikált kapcsolattartójával átbeszélhessék a jelenlegi lehetőségeket és, hogy miként térülhet meg napelemes rendszere akár 3-5 év alatt.

Többet szeretne tudni a  megújuló energiáról? Töltse le útmutatónkat:

A FOLYAMAT, AMIN VÉGIG MEGYÜNK

Ajánlatkérés