...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Villanyszerelés
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

Villanyszerelés


Egy jól működő rendszer feltétele a megfelelő gondoskodás

Villanyszerelőnek lenni nagyon sokféle munkavégzést jelent. A szakemberek tudják, de talán mi, laikusok is tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindegy, hogy kihez fordulunk, ha egy családi ház villanyszerelési munkáit bízzuk valakire, vagy egy készülék villamos bekötését, esetleg egy telekommunikációs kábelt, egy magasfeszültségű szerelést, vagy napelemes szerelést várunk el tőle.


Igen, ez a szakma is legalább olyan árnyalt lett, mint egy mérnök sokirányú képesítése. Szakmájukon belül kicsit mindenhez értenek a villanyszerelők, de nem sok embernek van napelemes rendszerek szerelésében, bekötésében, nem beszélve az engedélyeztetés és az egyéb csatolási feladatok jogosultságainak ügyintézésében gyakorlatuk.


Hívhatjuk őket elektrotechnikusnak, villanyszerelőnek, erősáramú vagy gyenge áramú villamossági szakembernek, mindannyian az elején általános szaktudással rendelkeztek.  Mára a több mint ezer napelemes rendszer telepítésével olyan szaktudásra és szakmai presztízsre tettek szert, hogy méltán hívhatjuk őket a napelem szerelés szakértőinek.
Munkatársaink nagyon komolyan veszik az ügyfeleinket, elkötelezettek a kiváló minőség, kifogástalan szolgáltatás mellett. Szolgáltatásaink, a kivitelezés felvállalása első perctől működik, ezért már jelentős gyakorlattal, tapasztalattal rendelkeznek kollégáink.


Szakembereinkkel szemben magas elvárásaink vannak, kollégáink, akik nálunk dolgoznak, más-más erősségekkel rendelkeznek.Villanyszerelőink nem csupán a napelemes rendszerek területén szakértők, de képzett villanyszerelőként más villanyszerelési munkálatokat is elvégeznek.


Amennyiben igénybe venné szolgáltatásunkat, kérem, írjon az info@wagnersolar.hu címre!


És álljon itt néhány vélemény az ügyfelektől:  • Szekeres István: Megbízható, pontos, precíz. Jó volt nézni a munkájukat és jó volt hallgatni a munka közbeni "szövegelésüket".
  • Kovács János: "Korrekt, pontos munkát végző cég."
  • Molnár Attila: "Nem olcsó, de megbízható korrekt, pontos"
  • Dr. Elség Attila: "Egy cég, mely összetett problémák megoldásában gyorsan, rugalmasan és segítőkészen dolgozik."

 

Szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

...

Molnár Tibor

villanyszerelő kolléga

tibor.molnar@wagnersolar.hu
...

Frank Béla

villanyszerelő kolléga

bela.frank@wagnersolar.hu

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás