...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


Fontosak számunkra ügyfeleink és célunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számukra. Éppen ezért minden évben kikérjük ügyfeleink véleményét és válaszaik alapján értékeljük munkánkat. Ennek célja az, hogy a vélemények alapján tovább javítsuk termékeink és szolgáltatásunk színvonalát.

A felmérést a 2016 évre is elkészítettük.

A visszajelzések tükrében

 

A válaszadók a feltett kérdésekre egy 1-6-os skálán osztályozhattak bennünket, amelyen az 1-el az elégedetlenségüket, míg a 6-al a kiemelt pozitív véleményüket fejezhették ki. Ahogy az a táblázatban is jól látható, 5 fölötti átlagot értünk el minden kérdésnél. Ügyfeleink osztályozták a teljes folyamatot egészen a kapcsolatfelvételtől a kivitelezésig, vagyis a telepített rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, sőt még munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét is értékelték.

 Ügyfeleink értékelése 2016

Az átlagot tekintve 5,5-ös értéket értünk el, amire büszkék vagyunk. A válaszok alapján célunk, hogy jövőre még magasabb eredményt érjünk el. Az eredményt azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik még gondolkoznak, hogy milyen rendszert válasszanak és kivel is valósítsák azt meg.

Ezekkel a szavakkal jellemeznek bennünket ügyfeleink

 

A leggyakrabban használt kifejezések a következők voltak:

Megbízható, korrekt, pontos, minőség, rugalmas, gyors, segítőkész.

 Ügyfeleink jellemzése egy szóban

Néhány idézet, hogy miért minket választottak és hogyan is vélekednek rólunk

 

  • J.: Komplett ajánlatot adtak, klímaszereléssel együtt. Nagyon jó minőséget kínáltak, kompetensek voltak a kiállításon.
  • G.: Magas szintű szakmai hozzáértés, jó minőségű rendszerek, ügyfélközpontú gondolkodás.
  • L.: Személyes megkeresésünk során minden olyan problémánkat nyíltan megbeszélhettük, ami a megvalósítást korábban akadályozta. Nagyon konstruktív beszélgetés volt, ami megalapozta a céggel kapcsolatos bizalmunkat. Ezt követően minden olyan dolog (engedélyezés, kivitelezés, beüzemelés stb.) amiben megállapodtunk pontosan megvalósult. Azóta is mindenkinek csak ajánlom a céget. Meggyőződésem, hogy más feladat megoldását is a későbbiekben szívesen bíznám az Önök cégére.
  • Z.: Az ajánlott rendszer képessége számomra a legkedvezőbb volt.
  • Á.: Több ajánlat áttekintése után a személyes konzultáció alkalmával Önöknél éreztem leginkább, hogy fontos - a még oly kicsi - ügyfél is. Az első felmérésnél már pontos, részletes tervet ismertettek a megvalósitás-, és egy esetleges későbbi fejlesztés lehetőségéről. Nem a legolcsóbb ajánlat volt az Önöké, de a mai napig úgy érzem, hogy jól választottam.
  • G.: Én vásárolni akartam, Önök eladni. A kiállításon jó volt a demonstráció, a kollégájuk jó válaszokat adott a kérdéseimre. Az ajánlat műszaki tartalma, kialakítása igényes céget mutatott.

 

A kérdőívből az is kiderült, hogy ügyfeleink 92%-a jó szívvel ajánlja cégünket rokonainak, barátainak.

Köszönjük válaszaikat és bízunk benne, hogy az idei évben még jobb eredményt fogunk elérni.

Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548-440-es telefonszámán!

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás