...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


Mint minden évben, 2015 év végén is megkértük ügyfeleinket, hogy értékeljék munkánkat. Az online kérdőívet azoknak küldtük ki, akik az adott évben vásároltak. Ennek célja, hogy a vélemények alapján tovább javítsuk termékeink és szolgáltatásunk színvonalát.

A visszajelzések tükrében

 

A válaszadók a kérdésekre egy 1-6-os skálán osztályozhattak bennünket, melyen az 1-el az elégedetlenségüket, míg a 6-al a kiemelt pozitív véleményüket fejezhették ki. Mint az a táblázatban is jól látható, 5 fölötti átlagot értünk el minden kérdésnél. Ügyfeleink osztályozták a teljes folyamatot a kapcsolatfelvételtől a kivitelezésig, vagyis a telepített rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, sőt értékelték munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét.

 

 Ügyfeleink értékelése 2015

 

Összességében az átlagunk 5,5 lett, vagyis a tavalyi 5,4-es átlaghoz képest javítottunk egy tizedet. Ezt az eredményt azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik még gondolkoznak, hogy milyen rendszert válasszanak és kivel is valósítsák azt meg.

 

 

Miért választottak bennünket az ügyfeleink?

 

A leggyakrabban használt kifejezések a következők voltak: korrekt, megbízható, minőségi, pontos, szakmai, gyors, rugalmas, referencia

 

Ügyfeleink véleménye 2015

 

Néhány idézet, hogy miért minket választottak ügyfeleink és hogyan is vélekednek rólunk

 

 

  • G. R. - "Gyors reagálás: azonnali helyszíni felmérés, szakmai tanácsadás és részletes árajánlat."
  • Sz. E. - "Öt árajánlat közül az Önöké volt a 2. legdrágább (a munkadíj húzta fel, amit viszont egyáltalán nem bántam, sőt!),de egyben a legkorszerűbb, a SolárEdge technológia miatt. A "napfényes üdvözlés"-t is szimpatikusnak találtam."
  • Sz. I.: "Megbízható, pontos, precíz. Jó volt nézni a munkájukat és jó volt hallgatni a munka közbeni "szövegelésüket"."
  • Sz. Dr. L. B.: "Korrekt vállalkozás. Ilyen cégekre szolgáltatókra lenne szükség minden területen."
  • G. R.: "Megbízható, szakmailag hozzáértő profi csapat. Kiváló referenciákkal és publikációval rendelkezik. A napelemes rendszer a piacon elérhető legjobb minőséget képviseli, ár-érték aránya is megfelelő."
  • K. G.: "Szakirányban a vezető cég Magyarországon."
  • L.R.:"Nagyon köszönöm a hozzáértő tanácsadást és a korrekt, gyors, pontos, tiszta kivitelezést!"
  • Dr. E. A.: "Rugalmas hozzáállásukkal, szerteágazó tudásukkal és felkészültségükkel komplex megoldást tudnak nyújtani akár több lépésben is. Köszönöm eddigi munkájukat."

 

 

A kérdőívből az is kiderült, hogy ügyfeleink 90%-a jó szívvel ajánlja cégünket rokonainak, barátainak.

 

Köszönjük a válaszokat és bízunk benne, hogy az idei évben még jobb eredményt fogunk elérni.

 

Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548-440-es telefonszámán!

 

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás