...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


A 2014-es évet is sikeresen zártuk és ügyfeleink segítségével kiértékeltük. Fontos számunkra ügyfeleink véleménye, így decemberben megkértük Őket, hogy egy online kérdőív segítségével véleményezzék az általunk nyújtott szolgáltatást és a termékeinket.

Mi lett az eredmény?

 

A kitöltött kérdőívek alapján minden évben fény derül cégünk erősségeire és gyengeségeire. A pozitív megerősítést mindig nagy örömmel fogadjuk, míg hibáinkból tanulunk és javítjuk azokat. Akik most állnak a választás előtt talán hasznos lehet ez az írás, hiszen mi nem árulunk zsákbamacskát. Tiszta lapokkal játszunk.

 

Nézzük a tényeket…

 

Az első 10 kérdés minden évben ugyanaz, így eredményeinket évről évre monitorozni tudjuk. Az elégedettségi felmérésben ügyfeleink egy 1-től 6-ig tartó skálán osztályozhatták a telepített rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, de arról is véleményt formálhattak, hogy miként értékelik munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét.

 

Ügyfeleink értékelése alapján idén is 5 fölötti pontszámot értünk el, így elmondhatjuk, hogy a 13 év alatt több száz elégedett ügyféllel állunk kapcsolatban. 2014-ben sikerült elérnünk az 5,4-es átlagot, ami a 2013-as 5,2-es eredményhez képest már javulásnak könyvelhető el. Eredményes tehát munkatársaink kitartó munkája és az ügyfelekkel ápolt kapcsolat.

 

Ügyfélelégedettség 2014A felmérés második részében néhány kifejtős kérdést tettünk fel ügyfeleinknek, akik választ adtak nekünk olyan kérdésekre, mint pl. „Ön szerint milyen területen kellene fejlődnünk?”, „Ön milyen szempontok alapján választotta cégünket?” vagy „Hogyan mutatná be cégünket ismerősének, szomszédjának?”. 

 

Miért választottak minket ügyfeleink?

 

Összegyűjtöttük a kulcsszavakat, melyek a legtöbb alkalommal ismétlődtek: jó ár-érték arány, korrekt, sok referencia, szakértelem, minőség és megbízhatóság.

 

Megbízható 2014

Így gondolnak ránk meglévő ügyfeleink:

 

„Kivalo termek, szakertelem,jo dolgozok,hatarido betartas”

„Segítőkész, pontos, türelmes felkészült munkatársak”

„Fiatal, hozzáértő csapat, akik minőségi munkát végeznek.”

 „A cégük kifogástalan és megbizható partnerként ismertemmeg. Munkájukat pontos időben és kiválóan végezték.”

„Jó minőség megbízhatóság.”

„Megbízható, jó terméket szerelő, szépen dolgozó cég. Ügyintézésben gyakorlott, közműcéggel szót ért. Garanciában korrekt ígéret, majd meglátjuk...(remélem nem lesz rá szükség)”

 „Korrekt, megbízható, minőséget szem előtt tartó, jó ár-értl arányú.”

 „Nagyon segítőkészek. A beüzemelést végző szakembert még a helyszínről távozás után is hívhattuk telefonon, és készségesen válaszónt kérdéseinkre. Nagyon meg vagyunk elégedve velük.”

„Korrekt, gyors, pontos.”

„Megbízható, korrekt ügyintézés, megfelelő ár”

„Szakmai hozzáértés párosul a korrektséggel”

„Problena mentes”

„Gyorsak, pontossak, megbizhatóak”

 

A válaszokból az is kiderült, hogy 10-ből átlagosan 9,4 pontot adtak válaszul arra a kérdésre, hogy mennyire ajánlanák cégünket ismerősüknek, szomszédjuknak!

 

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink elégedettek és célunk, hogy ezt a minőséget illetve kiváló szolgáltatást garantáljuk ügyfeleinknek a következő évtizedekben is.Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548-440-es telefonszámán! 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás