...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

17 SZEP
08

Idén először rendezzük meg nyílt napunkat, melyen az érdeklődők megismerkedhetnek a megújuló energiaforrással működő rendszerekkel.

 

Idén szeptember végén tartjuk első nyílt napunkat!

A rengeteg kiállítás és a temérdek munka miatt idén tavasszal sajnos nem tudtuk megtartani nyílt napunkat, de ezt most pótoljuk!

Ahogy minden évben, idén is várunk mindenkit, aki felújít vagy építkezik. Legyen szó fűtésről, napelemes áramtermelésről vagy szellőzéstechnikáról, mi megtaláljuk a legjobb megoldást!

Időpont:

Szeptember 29 (péntek) és szeptember 30 (szombat)

Pénteken 9 – 16 óráig várjuk az érdeklődőket

Szombaton 9 – 14 óráig várjuk az érdeklődőket

 wagner solar bemutatoterem

Helyszín: Wagner Solar Hungária Kft. irodaháza (2120, Dunakeszi, Fóti út 92.), ahol működésközben megtekinthetők a különböző technológiák.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! (regisztrálni az orsolya.beleznai@wagnersolar.hu e-mail címen lehet) Írja meg nekünk nevét, telefonszámát, az időpontot, hogy mikor jönne és hány fővel.

 

Ilyen volt tavalyi nyílt napunk

 

Fűtés

Ezen a napon mindenki megismerkedhet a hőszivattyúk, pellet kazánok és kandallók, faelgázosító kazánok és az elektromos fűtés rejtelmeivel, előnyeivel és hátrányaival.

 

Áramtermelés

A SolarEdge inverterek gyártójának egyedüli hivatalos magyarországi partnereként első kézből informáljuk Önt az okos napelemes rendszer rejtelmeiről. Célunk, hogy ne csak a szakembereknek tartsunk képzéseket, hanem bárki megismerhesse ezt a különleges technológiát. Legyen Ön is szakértő!

 

Ismerje meg és nézze meg saját szemével!

Mindkét napon a regisztrált érdeklődőknek lehetőségük van ellátogatni egy olyan új-építésű lakóingatlanba, melynek hűtése, fűtése, melegvíz előállítása hőszivattyúval történik. A szükséges árammennyiséget egy okos napelemes rendszer állítja elő. Az ingatlan friss levegőjéről pedig egy hővisszanyerő szellőztetőgép gondoskodik.

 

A helyszínen a lakók beszámolnak mindennapi tapasztalataikról, sőt működés közben megtekinthetők a készülékek.

Az ingatlant egyszerre maximum 4 fő látogathatja.

 

Kedvezmény a résztvevőknek

Ha mindez még nem lenne elég, egy születésnapi kedvezményekkel is készülünk. A különleges akcióban azok részesülnek, akik ellátogatnak hozzánk a 2 napos nyílt hétvége valamelyikén.

 

Regisztráljon és kérjen időpontot az orsolya.beleznai@wagnersolar.hu e-mail címen vagy a +36 27 548 440-es telefonszámon és kerülje el a sorban állást!

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

1500+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás