...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

Cikkek száma

152550

Lapozás

1234...20

Most ázsiai napelem árából német napelemet is vásárolhat!

Friss hírek, első kézből! A Német SolarWatt gyártó ezen a héten és jövő héten gyártja 270-275 Wp-os polikristályos napelemeit!

Vásároljon kihagyhatatlan áron minőségi napelemet

 

Ezeket a napelemeket a gyártást követően azonnal indítják is Magyarországra, tehát néhány héten belül megkapjuk a napelemeket, amelyeket most szuper áron kínálunk.

Ez a mi születésnapi ajándékunk Önnek, hiszen most vagyunk 15 évesek. Az alacsony ár a készlet erejéig tart!

A megrendelt több 100 napelem fele már elkelt, így nem érdemes késlekedni, a készlet néhány héten belül elkel.

Miben más a SolarWatt napelem, mint más napelemek?

Különlegességei:

 • 12 év termékgarancia
 • 5 év biztosítás a teljes rendszerre
 • Németországban gyártott
 • Prémium cellákból gyártott

Minden napelemes rendszer más, így ha kíváncsi, hogy Önnek mennyibe kerülne egy kulcsrakész okos napelem rendszer, kérje árajánlatunkat!

Még ennél is többre vágyik? Akkor válassza a napelemes rendszerek csúcsát. Felár ellenében ugyanettől a gyártótól elérhetőek a prémium minőségű üveg-üveg napelemek, 30 év garanciával!

 

Kérdése van? Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon!


Július 12-én hőszivattyú képzést tartunk partnereinknek! A jelentkezés megkezdődött!

Végeztük egy előzetes felmérést, a tervezett hőszivattyú képzésünkkel kapcsolatosan. Az érdeklődés akkora volt, hogy külső helyszínen kell megszervezzük az oktatást.


Helyszín: egyeztetés alatt (Budapest vagy Fót)

Időpont: 2017.július 12 (9 órától 17 óráig)

Fizetendő összeg: bruttó 12.000 Ft

Az összeg tartalmazza az ebédet, kávét és üdítőt.

Amiről szó lesz:

 •     Hőnyerő közegek és a hőszivattyúk működése
 •     Hőszivattyúk típusai, különbségek egyes gépek között
 •     Helyszíni felmérés és tervezési segédlet
 •     Buktatók, leggyakoribb hibák, tapasztalatok
 •     Beüzemelés és telepítés menete
 •     Műszaki megoldások
 •     Kész termékek, hova mit miért

Jelentkezni az orsolya.beleznai@wagnersolar.hu címen lehet, név, cégnév, e-mailcím, létszám megadásával. A regisztrációt követően díjbekérőt küldünk ki, amely kifizetése után véglegesítjük a jelentkezést.

Regisztráció 2017.06.30-ig lehet!

Kérdése van? Írjon nekünk az orsolya.beleznai@wagnersolar.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon!


Az olasz Olimpia Spelndid Unico klímaberendezés különlegessége abban rejlik, hogy nem szükséges telepíteni hozzá kültéri egységet. Remek megoldást biztosít azokban az esetekben, amikor nem engedélyezett a kültéri egység, például műemlékvédelmi, vagy egyéb építési előírásokból adódóan.

 

Kültéri egység nélküli klímaberendezés az Olimpia Splendidtől

 

Olyan falfelülethez helyezhetőek a kültéri egység nélküli berendezések, melyek kültérrel határosak. Az UNICO klímák 2 db 15 cm-es szellőzőnyílással rendelkeznek, amely ízléses ráccsal takart és hangszigetelt. Csak a hűtésre alkalmas berendezésnél, porlasztásos technikával megoldódik a cseppvíz elvezetés, így erre külön nem kell gondolni. Infra távvezérlővel irányítható. Inverteres modellek a hűtést -10°C-os, míg a fűtést -15°C-os kinti hőmérsékletig tudják végezni.

 

Olimpia UNICO klíma 

Főbb jellemzők:

 

 • Inverteres és on/off gépek.
 • Hűtős és hőszivattyús modellek.
 • 3 ventilátor fokozat.
 • Infra távvezérlő.
 • Légszűrő telítettség kijelző.

A sorozat tagjai:

 

 • Unico Inverter - oldalfalra és parapetre szerelhető
 • Unico Smart (on/off) - oldalfalra és parapetre szerelhető
 • Unico Easy (on/off) – parapetre szerelhető földön álló kivitel

 

További információk:

UNICO Easy Klíma adatlap

UNICO Klíma adatlap

 

Kérdése van? Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon!

17 JÚN
07

Európa legnagyobb napelemes kiállítására, az Intersolarra látogatott ki a Wagner Solar egy kis csapata idén június elején. A 3 napos rendezvényen rengeteg újdonságot láttunk, információkat gyűjtöttünk és tárgyaltunk külföldi gyártóinkkal.

Intersolar 2017

Az alábbi képes beszámolóval azok is betekintést nyerhetnek a legkorszerűbb napelemes technológia világába, akik nem voltak jelen a kiállításon. Az Intersolar kifejezetten a napelemes témakörre fókuszál. 7 pavilonba tematizálva a gyártók bemutatták különböző napelemeiket, invertereiket, tartószerkezeteiket, akkumulátoraikat. Ezen felül sok egyedi és különleges megoldással is találkozhattunk, mint például a napelem tisztítására alkalmas eszközök, mérőműszerek és napelemes kandeláberek.

Wagner csapat intersolar 2017

Utunkat az egyik legfontosabb német partnerünknél kezdtük, a SolarWattnál. Meghallgattunk egy előadást a tetőbe integrálható napelemeikről, amely az elmúlt időszakban nagymértékű fejlesztésen ment keresztül. A tárgyalást követően megnéztük legújabb fejlesztésű akkumulátorukat, a MyReserve rendszert, amely modulárisan bővíthető és idén ismételten elnyerték vele az Intersolar díjat.

Solarwatt napemegyártó standja                       SolarWatt Myreserve

A kiállításon központi szerepet játszottak az energiatárolók, amelyek a napelemes rendszer által megtermelt energia tárolására alkalmasak. Németországban a visszavásárolt energiamennyiség korlátozása miatt majdnemhogy elengedhetetlen, hogy a napelemes rendszer mellé egy ilyen eszközt is elhelyezzenek a lakosok. Egyesek technológiában fejlesztenek, mások inkább a dizájnra fókuszálnak.

Az akkumulátorok mellett több elektromos autót is közelebbről megnézhettünk. Az alábbi képen például a Tesla legújabb modellje látható. Érdekessége, hogy a motorháztetőt felemelve egy csomagtartót találunk. 

wagnersolar_intersolar_energiatároló                   Tesla autó

A napelemek terén is nagy változásokat tapasztaltunk. Ma már nem csak azzal tűnnek ki a cégek, hogy egyre nagyobb Wattos napelemeket gyártanak, hanem a színekkel és a formákkal is előszeretettel játszanak. Persze ez árban igencsak megdobja a beruházás költségeit, így csak különleges igények esetén ajánljuk ezeket a megoldásokat. Az átlátszó napelemekkel már majdnem az összes cég előrukkolt, de ez már számunkra se újdonság, hiszen bemutatótermünkbe is megtekinthető élőben.

Íme néhány példa az egyedi formákra és színekre:

hajlított napelem 2

háromszögű napelem

színes napelem                    fa mintázatú napelem

És persze az invertereket se hagyhatjuk említés nélkül. Ami nagy változás a korábbiakhoz képest, hogy több gyártó is a SolarEdge technológiáját próbálja másolni. számtalan standon találkoztunk optimalizálókkal, ami azt bizonyítja, hogy a napelemes piac már egyértelműen a napelemenkénti optimalizálás irányába mozdult el. Ezek viszont mindig másolatok maradnak, árban lehet, hogy olcsóbbak, de minőségben ne várjunk tőlük túl sokat.

A SolarEdge technológia évtizedekkel előtte jár az ázsiai koppintásoknak. Idén is több újdonsággal álltak elő. Elkészült például a 100 kW-os inverter. De terveztek egy egyszerűsített invertert is kisebb rendszerekhez, így ár-érték arányban ez egy kiváló megoldásnak ígérkezik.

SolarEdge inverter intersolar

SolarEdge stand intersolar

Megmutatjuk, hogy milyen is a már Magyarországon is engedélyes listán lévő HD Wave inverter belső része:

HD wave inverter belseje                     SolarEdge 100 kW inverter

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a kiállítás főtámogatói között a Wagner Solar Hungária Kft. 2 gyártója is (SolarEdge és SolarWatt) szerepet vállalt, ezzel is megerősítve bennünk, hogy megfelelő és piacvezető termékeket képviselünk a magyar piacon.

Intersolar 2017

Bízunk benne, hogy sikerült egy átfogó képet adnunk az Intersolarról. Nekünk mindenképpen hasznosnak bizonyult.

Résztvevők: Csanád, H. Ádám, P. Ádám és Orsi


Az idei év különleges számunkra, hiszen 15 éve álmodta meg új vállalkozását Beleznai Nándor. Tizenöt éve tölti mindennapjait töretlenül a cég fejlesztésével és az egyszemélyes kis vállalkozás egy több mint 20 főt foglalkoztató, jól prosperáló vállalattá nőtte ki magát.

 

Wagner Solar Hungária Kft. története

 

Korábban már írtunk arról, hogyan is született ez a cég, amely az elsők között kezdett foglalkozni Magyarországon a megújuló energiaforrásokkal. A cég története 2002-ben kezdődött, amikor Beleznai Nándor új kihívásokat keresett magának. Kutatta az üzleti lehetőséget, családját és külföldi kapcsolatait is bevonva a tájékozódásba, mert olyan piaci rést keresett, amiben szakmailag is otthon van, és egyedi igényeket is kielégíthet.

Németországban felkutatta és megtanulta a megújuló energiaforrások hasznosításának műszaki hátterét, ez az értékrend és szemlélet a mai napig átszövi mindennapi tevékenységünket. Saját tőkéből elindított egy vállalkozást, amelynek célja az volt, hogy energiatakarékos és alternatív fűtési-hűtési-áramteremlési megoldásokat biztosítson a magyarországi családoknak.

Kezdetben egyedül, egy pince lakásból kialakított irodában építgette a legtöbb embernek még  ismeretlen technológiát alkalmazó, megújuló energiaforrásokkal foglalkozó vállalkozást. Nagyon lassú számítógéppel, telefonnal, fax-szal, és ősrégi nyomtatóval  felszerelve modern, dinamikus vállalkozónak számított. Szórólapok személyes kézbesítésével és a helyi újságban megjelenő hirdetésekkel, a marketing tevékenység is elindult. Nagy öröm volt számára, ha beérkezett néhány ajánlatkérés és eladott majd felszereltek 1-1 napkollektoros rendszert. Sikere titka mégis másban rejlett. Mégpedig abban, hogy minden terméket, amit behozott az országba, előbb maga próbált ki. Első napkollektoros rendszerét saját házára szerelte fel, utána hónapokon keresztül tanulmányozta, módosítgatta, állítgatta, mindaddig, amíg tökéletesen működött. Ugyanezt tette a többi termékkel is, így a családi házukban az évek során folyamatosan megújult a fűtési rendszer, a meleg víz ellátás, az áram ellátás, stb, míg végül a gáz szolgáltatás is fölöslegessé vált, és az áramszolgáltató az éves elszámolás után még nekik fizet a megtermelt áramtöbbletért.

Ezek voltak a kezdetek, a családja mindig támogatta a munkájában, kisiskolás gyerekei minden nap az irodába érkeztek haza, hogy egymással megosszák az aznapi élményeiket. Így nőtt bele a jövő generációja a céges ügyekbe, a fejlődés ritmusába, és a mindennapi nehézségek és sikerek csatájába.

család - wagner solar

Röpültek az évek és az alternatív megoldások egyre inkább kezdtek elterjedni Magyarországon. A modern technológia köztudatban való elterjesztésében Nándor, mint a Wagner Solar Hungária kft vezetője is nagy szerepet vállalt. Magazinokban, újságokban cikkeket jelentetett meg, kiállításokon vett részt és előadásokat tartott. Ennek elismeréseként több díjat és elismerést kapott a cég, amiből csak néhányat említek. A Telecom "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában 2013-ban odaítélte a cégnek a Delfin-Díj-at. 2014-ben az Üzleti Etikai Díjat is elnyertük, ezzel is elismerve odaadó munkánkat.

Delfin-díj wagner solar

Az évek során a családi házak korszerűsítése mellett egyre több cég és intézmény is belevágott az alternatív energiák felhasználásába. A cég rohamos fejlődésnek indult és még a válság se akadályozta meg ebben. A titok a folyamatos megújulásban rejlik, a legmodernebb technológiák felkutatásában, a rendszerek tesztelésében és a csapat odaadó munkájában. Bár a csapat változik, a magja, a család mindig megmarad.

2009-ben a cég új székhelyre költözött, ahol méltó környezetet alakítottunk ki az ügyfél fogadásra és a munkatársaknak. A forgalmazott termékeket nem csak tervezzük és telepítjük ügyfeleinknek, hanem használjuk is 300 négyzetméteres dunakeszi bemutatótermünkben. Az ingatlan gázfogyasztás nélkül üzemel, fűtését, hűtését, áramellátását hőszivattyúval, pellet tüzelésű kazánnal és kandallóval, illetve napelemes rendszerrel üzemeltetjük.

wagner solar bemutatóterem

A régen egy személyes vállalkozásként működő cég ma már több család  megélhetését biztosítja. Munkatársaink között voltak és vannak érett, sokat megért veteránok, és vannak pályakezdők, akikben látjuk a jövőt.  Mindig nagy körültekintéssel választottuk új kollégáinkat, mert mind egy –egy egyéniség, akit a családba kellett fogadnunk. 

Ez a nagyszerű csapat több mint 1500 család számára tette elérhetővé a környezetbarát, alternatív megoldásokat.

Néhány megvalósult projektünk, amelyekre büszkék vagyunk:

áruház napelemes rendszere

földre telepített napelemes rendszer

Tatai gimnázium napelemes rendszere

Telekom napelemes rendszer

üveg-üveg napelem

Büszkén állíthatjuk, hogy a piac egyik meghatározó szereplőivé váltunk. És amire igazán büszkék vagyunk az, hogy mint igazi családi vállalkozás ma már a család minden tagja a céget erősíti tudásával és odaadásával. Mindannyian azon dolgozunk, hogy egy élhetőbb és környezetbarát világot teremtsünk a jövő generációja számára.

Ebben vagyunk mi különlegesek, családi vállalkozásként együtt dolgozunk, és hosszú távon gondolkozunk. 15 évvel ezelőtti ügyfeleink most is megtalálnak és hosszú évek múlva is hozzánk fordulhatnak majd vásárlóink.

 


Júniusban tartjuk az első hivatalos magyar nyelvű Fronius szerviz képzést!

 

Fronius szerviz képzés Magyarországon!Az oktatás 2 napos lesz, amelyet a gyártó szakemberei tartanak. A létszám korlátozott, így egy cégtől csak egy résztvevőt tudunk fogadni!

Időpont: Június 14-15 (9 órától 17 óráig)
Helyszín: Wagner Solar irodaháza, 2120 Dunakeszi, Fóti út 92.

A képzés díja: 70.000 Ft + Áfa, amely tartalmazza a Fronius tiszteletdíját és az étkezést.

A képzés elvégzése után, amennyiben szerviz szerződést kötsz a Fronius-al az alábbiakat biztosítja a gyártó:

 • 45.000 Ft jóváírás, Fronius inverter vásárlása esetén. Az összeg a Wagner Solar Hungária Kft.-nél írható jóvá, 2017.december 31-ig.
 • hozzáférés a SOS.fronius.com oldalhoz (support)
 • hozzáférés és kedvezmény a cserealkatrészek árából
 • a fronius.com weboldalon feltüntetnek, mint hivatalos szerviz partner

A szerződés aláírása nem kötelező!

Az oktatáson való részvétel regisztrációhoz kötött és azt a részvételi díj kifizetése után rögzítjük.

Jelentkezési és fizetési határidő 2017 június 9. 12 óra, maximum a létszám erejéig.  A regisztrációt követően díjbekérőt küldünk.


A regisztrációkat a partner@wagnersolar.hu címre várjuk! 


Az elmúlt 15 évben, több mint 1000 napelemes rendszert megvalósítottunk, mindeközben különböző dőlésszögű, tájolású, fedésű tetőkkel találkoztunk. Minden ingatlan egyedi, így fontos, hogy megtaláljuk a tökéletes megoldást, amely a legmagasabb hozamot hozza az ügyfél számára és mindezt megfizethető áron. Nálunk az ügyfél, a minőség és a garancia elsődleges, éppen ezért egy napelemes tervező programot is használunk, amely segíti munkánkat és ügyfeleinknek pedig megkönnyíti a döntését.

 

Napelemes rendszerek összehasonlítása

 

Sok esetben tökéletes a tető tájolása, dőlésszöge és teljesen árnyékmentes, de sajnos gyakran találkozunk olyan ingatlanokkal is, ahol egy kémény, kábel, fa vagy egyéb külső tényező részben beárnyékolja a tetőfelületet. Ez sajnos hatással lesz a napelemes rendszer működésére is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megfelelő eszközöket válasszunk ki a projekt megvalósításához, amelyekkel minimalizálhatjuk a termeléskiesést és maximalizálhatjuk a hozamot. A jó hír, hogy míg néhány évvel ezelőtt árnyékos tetőfelületekre nem ajánlhattuk a napelemes rendszer kivitelezését, addig napjainkban már megvan a tökéletes megoldás.

 

Példaként most bemutatunk egy ingatlant, amelynek tetőszerkezetét egy fa beárnyékolja. Ugyanazon ingatlan, ugyanolyan paramétereit figyelembe véve két szimulációt készítettünk, különböző terméktípusokkal. Az első esetben egy hagyományos rendszer adatait láthatjuk, míg a másodiknál egy okos napelemes rendszert. Lássuk a különbségeket!

Sharp napelem Fronius inverterrel            REC napelem SolarEdge inverterrel

 

 A számítás szimuláción alapul, amelyet egy független napelemes tervező programmal készítettünk!

Paraméterek

Hagyományos napelem rendszer 

Okos napelem rendszer

Tető

Dél 180 fok, 33°

Dél 180 fok, 33°

Teljesítmény

4.2 kWp

4.3 kWp

Napelem típusa

Japán napelem (260W)

REC TP2 Twinpeak 285W

Napelem mennyisége

16 db

15 db

Inverter típusa

Kínai 1 fázisú inverter

SolarEdge 1 fázisú inverter

Hálózatba való táplálás / év

3471 kWh

4200 kWh

 

A hagyományos és az okos napelem rendszer között 0,1 kWp teljesítménykülönbség van, ennek oka a napelemek teljesítménybeli különbsége. Amennyiben összevetjük a két rendszer hozamát, az okos napelem rendszerrel éves szinten hozzávetőlegesen 700 kWh többlettermelést érhetünk el. Ez 10 évre levetítve, ami körülbelül a megtérülési idő, 7000 kWh. 40 év alatt pedig 28.000 kWh többlet. A szimuláció nem számol az amortizációval egyik rendszer esetében sem.

 

A számok jól tükrözik, hogy mekkora különbség van napelem és napelem között, illetve az inverterek között. Ekkora beruházásnál mi azt javasoljuk, hogy inkább a jobb minőséget válassza az ügyfél, hiszen várhatóan 35-40 évre telepíti a rendszert. Persze ez mindenkinek a saját döntése, de az biztos, hogy hosszú távon megéri átgondolni, hogy mibe is fektetjük pénzünket.

 

További információk az okos napelemes rendszerről és alkotóelemeiről:

Okos napelemes rendszer

SolarEdge inverter

REC napelem

 

Kérje árajánlatunkat most és segítünk megvalósítani álmai rendszerét! 

A tervezőprogrammal készült pontos számítás bárki számára megtekinthető nyomtatott formátumban, Dunakeszi bemutatótermünkben. Előzetes időpont egyeztetés javasolt. (+36 70 314 1527)

 


Fontosak számunkra ügyfeleink és célunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számukra. Éppen ezért minden évben kikérjük ügyfeleink véleményét és válaszaik alapján értékeljük munkánkat. Ennek célja az, hogy a vélemények alapján tovább javítsuk termékeink és szolgáltatásunk színvonalát.

A felmérést a 2016 évre is elkészítettük.

A visszajelzések tükrében

 

A válaszadók a feltett kérdésekre egy 1-6-os skálán osztályozhattak bennünket, amelyen az 1-el az elégedetlenségüket, míg a 6-al a kiemelt pozitív véleményüket fejezhették ki. Ahogy az a táblázatban is jól látható, 5 fölötti átlagot értünk el minden kérdésnél. Ügyfeleink osztályozták a teljes folyamatot egészen a kapcsolatfelvételtől a kivitelezésig, vagyis a telepített rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, sőt még munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét is értékelték.

 Ügyfeleink értékelése 2016

Az átlagot tekintve 5,5-ös értéket értünk el, amire büszkék vagyunk. A válaszok alapján célunk, hogy jövőre még magasabb eredményt érjünk el. Az eredményt azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik még gondolkoznak, hogy milyen rendszert válasszanak és kivel is valósítsák azt meg.

Ezekkel a szavakkal jellemeznek bennünket ügyfeleink

 

A leggyakrabban használt kifejezések a következők voltak:

Megbízható, korrekt, pontos, minőség, rugalmas, gyors, segítőkész.

 Ügyfeleink jellemzése egy szóban

Néhány idézet, hogy miért minket választottak és hogyan is vélekednek rólunk

 

 • J.: Komplett ajánlatot adtak, klímaszereléssel együtt. Nagyon jó minőséget kínáltak, kompetensek voltak a kiállításon.
 • G.: Magas szintű szakmai hozzáértés, jó minőségű rendszerek, ügyfélközpontú gondolkodás.
 • L.: Személyes megkeresésünk során minden olyan problémánkat nyíltan megbeszélhettük, ami a megvalósítást korábban akadályozta. Nagyon konstruktív beszélgetés volt, ami megalapozta a céggel kapcsolatos bizalmunkat. Ezt követően minden olyan dolog (engedélyezés, kivitelezés, beüzemelés stb.) amiben megállapodtunk pontosan megvalósult. Azóta is mindenkinek csak ajánlom a céget. Meggyőződésem, hogy más feladat megoldását is a későbbiekben szívesen bíznám az Önök cégére.
 • Z.: Az ajánlott rendszer képessége számomra a legkedvezőbb volt.
 • Á.: Több ajánlat áttekintése után a személyes konzultáció alkalmával Önöknél éreztem leginkább, hogy fontos - a még oly kicsi - ügyfél is. Az első felmérésnél már pontos, részletes tervet ismertettek a megvalósitás-, és egy esetleges későbbi fejlesztés lehetőségéről. Nem a legolcsóbb ajánlat volt az Önöké, de a mai napig úgy érzem, hogy jól választottam.
 • G.: Én vásárolni akartam, Önök eladni. A kiállításon jó volt a demonstráció, a kollégájuk jó válaszokat adott a kérdéseimre. Az ajánlat műszaki tartalma, kialakítása igényes céget mutatott.

 

A kérdőívből az is kiderült, hogy ügyfeleink 92%-a jó szívvel ajánlja cégünket rokonainak, barátainak.

Köszönjük válaszaikat és bízunk benne, hogy az idei évben még jobb eredményt fogunk elérni.

Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548-440-es telefonszámán!

 


2017. május 18.-án áramszünet miatt a Dunakeszi bemutató termünk zárva tart. Sajnos ezen a napon a hívásokat és ügyfeleinket nem tudjuk fogadni, az árufelvétel és az árukiadás pedig szünetel.

Május 18.-án ZÁRVA

 

2017. május 18-án, csütörtökön az egész napos zárvatartás miatt érdeklődőink, ügyfeleink és partnereink türelmét kérjük! Pénteken megválaszoljuk majd a leveleket és személyesen is elérhetőek leszünk Dunakeszi bemutatótermünkben. 


Családi vállalkozásként nálunk mindig az ügyfél az első, célunk, hogy a legjobb terméket és szolgáltatást adjuk számukra. Éppen ezért fontosnak tartjuk a személyes találkozásokat és a közvetlen, jó kapcsolatot. Idén első alakalommal meghívást kaptunk a K&H megújulás éjszakájára, amire örömmel igent mondtunk. Várjuk szeretettel az érdeklődőket május 19-én.

K&H megújulás éjszakája

 

A rendhagyó eseményen a K&H csoport vár minden családot sok szeretettel. A rendezvényen hazai, családi tulajdonban lévő vállalkozások mutatkoznak be - egy kicsit másként, köztük a Wagner Solar Hungária Kft. is.

Időpont: 2017. május 19 (péntek) 17:30-22:00 óráig

Helyszín: K&H Csoport székháza

A rendezvényre látogatók megismerhetik és kipróbálhatják a kiállító cégek szolgáltatásait, érdekes történeteket, háttér-információkat és „kulisszatitkokat” is megtudhatnak, akár közvetlenül a tulajdonosoktól! Ezen kívül ajándékokkal, játékokkal, nyereményekkel is készülnek a cégek.

Amivel mi készülünk:

 

 • bevezetjük Önt az okos napelem rendszer rejtelmeibe
 • tesztelünk a helyszínen 2 napelemet és megmutatjuk a különböző technológiák különbségeit
 • a helyszínen azonnali energetikai tanácsadást nyújtunk
 • megosztjuk 15 éves tapasztalatunkat és érdekes történeteinket

Ízelítő a további programokból:

 

 • Próbálja ki! Elektromos skateboard, e-roller, e-monowheel
 • Nissan elektromos autó és új modellek tesztvezetés. A tesztvezetésre a helyszínen a Nissan standjánál lehet jelentkezni.
 • Drón-simogató
 • családi piknik-hangulat a Duna parton
 • játékok kicsiknek és nagyoknak

 

Regisztrálni ide kattintva tud.  

Kiállítók listája itt található.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen.  


Kiírták a családi házak és társasházak energetikai korszerűsítésére és a megújuló energiaforrások alkalmazására a régóta várt 0% kamatozású hitelprogramot!
Számíthat ránk és 15 éves tapasztalatunkra, legyen szó napelemről, napkollektorról, hőszivattyúról vagy pellet fűtésről!

Megjelent! Lakóépületek energetikai korszerűsítése kamatmentes hitelből

 

A hitel keretein belül magánszemélyek, társasházak és lakószövetkezetek pályázhatnak. A program lakóépületek energiahatékonyságát és megújuló energia felhasználásának növeléséhez biztosít forrást.

A pályázás feltételei változtak, a hitellel megkönnyítik a beruházást mivel hasonlóan bírálják el, mint a már ismert beruházási hiteleket. Könnyítésként beszámítják például a lakástakarékot önrésznek, valamint a hitel garanciájaként az adott ingatlan is szolgálhat.

Keretösszeg: 115 milliárd forint

Várható nyertes pályázatok mennyisége: 24 ezer lakóépület

Igényelhető összeg:

 • családi házak esetén maximum 10 millió forint
 • társasházaknál lakásonként maximum 7 millió forint igényelhető

Futamidő: akár húsz évre is felvehető

A két lakossági hitelprogram:

 

GINOP-8.4.1/A-16 (Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program)

 • Közép-Magyarország régión kívüli, vidéki régióban megvalósuló projektek támogathatóak.
 • 105,2 milliárdos keret

VEKOP-5.2.1-16 (Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program)

A Közép-Magyarország régióban megvalósuló projektek támogathatóak

 • 9,41 milliárdos keret

Mindkét hitelprogramra vonatkozó információk röviden:

 

Kölcsönt igényelhet:

 • természetes személy, (Családi ház, lakóház, szabadon álló ház, sorház, ikerház, hétvégi ház és üdülőház korszerűsítése): Kölcsön összege: minimum 500.000 forint, maximum 10 millió forint.
 • társasház Kölcsön összege: lakásonként minimum 500.000 forint, maximum 7 millió forint.
 • lakásszövetkezet Kölcsön összege: lakásonként minimum 500.000 forint, maximum 7 millió forint.

Hitel igényelhető:

 • családi ház, lakóház, szabadon álló ház, sorház, ikerház, hétvégi ház, üdülőház, illetve társasházi vagy lakásszövetkezeti lakás korszerűsítésére.

Kölcsön összege:

 • természetes személy esetén 500 ezer forinttól 10 millió forintig, míg társasház és lakásszövetkezet esetén lakásonként 500 ezertől 7 millió forintig terjedhet.

Támogatható tevékenységek mindkét hitelprogramnál

 

Energiahatékonyság javításra vonatkozó tevékenységek esetén

 • hőszigetelés
 • ajtó és ablak cseréje / energiamegtakarítást eredményező korszerűsítése
 • árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek beépítése
 • fűtési és/vagy használatimelegvíz-rendszerek korszerűsítése
 • hővisszanyerő berendezés korszerűsítése
 • meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása

Megújuló energiafelhasználásra vonatkozó tevékenységek esetén

 • napkollektoros rendszer telepítése
 • brikett, pellet, faapríték, faelgázosító kazánrendszer kiépítése
 • napelemes rendszer telepítése hálózati, vagy szigetüzemű (hálózatra nem kapcsolódó) villamosenergia-termelés céljából
 • földhő-víz, víz-víz, levegő-víz hőszivattyú rendszerek alkalmazása fűtésre és/vagy hűtésre és/vagy használati melegvíz-termelésre és/vagy fűtésrásegítésre

Részletek:

 

 • A kamat 0%/év.
 • Hitelkérelem benyújtása 2017. április 24. napjától lehet.
 • A törlesztés esedékessége minden hónap 10. napja.
 • Önerő: minimum a beruházás 10%-a.
 • Futamidő: legfeljebb 20 év.
 • Projekt fizikai befejezésének határideje: szerződéskötéstől számított 12 hónap.

Hitelkérelem leadása

Csak az MFB Zrt.-vel szerződéses kapcsolatban álló, megfelelő jogosítvánnyal rendelkező közvetítőhöz nyújtható be, jelenleg 442 MFB ponton várják a kérelmeket.

Biztosíték

Természetes személy kölcsönfelvevő esetén 2 millió forint kölcsönösszegig biztosíték adása nem szükséges. 2 millió forint kölcsönösszeget elérő, vagy azt meghaladó kölcsön esetén a tőkekitettség legalább 70%-a az elvárt fedezettség mértéke.

Tőkekitettség

Társasház és lakásszövetkezet kölcsönfelvevő esetén a tőkekitettség legalább 20%-a az elvárt fedezettség mértéke.

Életkor

Amennyiben a hitelfelvevő a futamidő lejártakor betölti vagy már betöltötte a 75. életévét, adóstárs bevonása kötelező. Az ilyen adóstárs a futamidő lejáratakor a 75. életévét nem töltheti be.

Dokumentáció

A kölcsönt kizárólag a hitelkérelmi nyomtatvány kitöltésével és a kötelezően előírt mellékletek csatolásával lehet igényelni.

Megkezdett projekt

A hitelkérelem benyújtásának napját megelőzően megkezdett projekt is finanszírozható, de ebben az esetben a projektelőkészítési tevékenységekkel kapcsolatban a hitelkérelem benyújtásánál legfeljebb 180 nappal korábban kiállított számla fogadható el.

Projekt költségvetés

A Projekt Költségvetésében azok a költségek számolhatók el, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a Projekt végrehajtásához.

Energetikai korszerűsítést támogató uniós pályázatok elérhetőek a vállalkozások és az önkormányzatok számára is! Részletekről érdeklődjön az info@wagnersolar.hu e-mail címen.

Kérje árajánlatunkat most és segítünk megvalósítani álmai rendszerét!

 


 

További információt és a hitellel pályázattal kapcsolatos minden információt megtalál az alábbi linkeken.

GINOP-8.4.1/A-16


VEKOP-5.2.1-16


A SolarEdge gyártó egyedüli magyarországi partnereként, idén is több képzést szervezünk. Az elmúlt 2 évben több mint 200 fő vett részt oktatásainkon.

Idén második alkalommal, április végén szervezzük meg nagy sikerű SolarEdge képzésünket, amely angol nyelven zajlik majd, magyar tolmácsolással.

SolarEdge alap-és szervizképzés

 

Alapképzés időpont: 2017. április 25. 9-16 óraAz alapképzésre azokat a cégeket várjuk, akik most ismerkednek ezzel a technológiával vagy már szereltek SolarEdge invertert, de kérdéseik vannak vagy problémákba ütköztek. 


Aki még nem találkozott ezzel a technológiával, az nézze meg az alábbi videót!
https://www.youtube.com/watch?v=ClhL2YPtpio 


Helyszín: Budapest – Bijo Rendezvényközpont (1135 Budapest, Róbert Károly Körút 96-100.)

Megközelíthetőség: http://www.bijoenergia.hu/megkozelithetoseg 


Részvétel díja: bruttó 15.000 Ft/fő.  A részvételi díj befizetése előre utalással történik, melyet a 10401103-11010962-00000000 bankszámlaszámra várunk. A megjegyzésbe kérem írja be, hogy SolarEdge képzés. Fizetési határidő április 21. 17 óra. A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni.

 

Az alapképzés témakörei: 

 

 • Solar Edge rövid bemutatkozása
 • Solar Edge technológia bemutatása
 • Inverterek és modulok
 • Kiegészítő termékek
 • Példák kis-, közepes-, és nagyobb méretű rendszerekhez
 • Távfelügyeleti rendszer megismerése
 • Biztonsági megoldások
 • Telepítés és beüzemelés
 • Szerviz lehetőségek és tanácsok
 • Kérdések és válaszok

 

Ellátás: Ebéd, kávé/tea és üdítő/víz

 

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött! Jelentkezési határidő április 20.


Kérem minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal együtt a partner@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön. Szervizképzés időpont: 2017. április 26. 9-16 óra


A szervizképzésen való részvétel feltétele az alapképzés elvégzése. Erre a napra azokat a jelentkezőket várjuk, akik már több SolarEdge invertert telepítettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek. 


Helyszín: Budapest - Bijo Rendezvényközpont (1135 Budapest, Róbert Károly Körút 96-100.)

Megközelíthetőség: http://www.bijoenergia.hu/megkozelithetoseg


Részvétel díja: bruttó 30.000 Ft/fő, melyből 15.000 Ft levásárolható 2017 június 15-ig. (Minimális vásárlási érték: bruttó 300.000 Ft, SolarEdge termékek vásárlása esetén) 

 

A részvételi díj befizetése előre utalással történik, melyet a 10401103-11010962-00000000 bankszámlaszámra várunk. A megjegyzésbe kérem írja be, hogy SolarEdge képzés. Fizetési határidő április 21. 17 óra. A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni.A programon való részvétel regisztrációhoz kötött! Jelentkezési határidő április 20.Kérem minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal együtt a partner@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön. 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!


Április 22-én szombaton 15 órától előadást tartunk Érden, a Napelemes rendszerekről. A rendezvény az „Érdi Nyitnikék” tavaszi kiállítás és vásár keretein belül szervezzük meg. Az egy órás előadás során a hallgatók megismerkedhetnek a napelem rendszer működésének minden apró részletével, a megvalósítás és a kivitelezés folyamatával.

Napelemes rendszer tervezéstől a kivitelezésig

 

Helyszín: ÉRD Aréna (Érd, Velencei út 39-41) 

Időpont: 2017. április 22-én szombaton 15 órától

 

Amiről szó lesz:

 

 • Tévhitek a napelemes rendszerekről.
 • Kinek érdemes napelemes rendszert telepíteni?
 • Mire kell odafigyelni a napelemes rendszer telepítésénél?
 • Mi az okos napelemes rendszer?
 • Hogyan zajlik az áramszolgáltatói ügyintézés menete?

 

 Az előadás interaktív, bárki felteheti felmerülő kérdéseit.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 

Részvételi szándékát az orsolya.beleznai@wagnersolar.hu címen jelezze (név, telefonszám, email cím és létszám megadásával) vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

További információk az Érdi Nyitnikékről: http://wagnersolar.hu/megujulo_hirek/erdi_nyitnikek_2017

 


Idén a Wagner Solar Hungária Kft. is részt vesz az Érdi Nyitnikéken. Az arénában lévő standunkon várjuk azokat, akik megismerkednének az okos napelemes technológia rejtelmeivel. Kollégáink egész nap válaszolnak a felmerülő kérdésekre és a finanszírozási lehetőségekről is tájékoztatást adunk.

Érdi Nyitnikék 2017

 

Mire számíthatnak azok, akik ellátogatnak a rendezvényre

 

 • zenés, táncos szórakoztató produkciók,
 • Ezüst Golyó Kupa,
 • sportbemutatók,
 • vetélkedők,
 • kézműves foglalkozás,
 • fórumok,
 • előadások
 • nyereménysorsolás

 

 

A belépés díjtalan!

Napközben több ajándékot is kisorsolnak a szervezők.

 

Időpont: 2017 április 21-23

 • Pénteken 12-20-ig
 • Szombaton 10-18-ig
 • Vasárnap 10-18-ig

 

Cím: Érd, Velencei út 39-41

 

Részletes program:

 

 Érdi nyitnikék 2017

 

Érdi Nyitnikék 2017 program

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Kérdése van? Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon!      

 

17 ÁPR
11

Nagy sikert aratott a múlt heti Construma kiállítás. Több ezer ember látogatott el Magyarország legnagyobb építőipari szakkiállítására. Az öt napos rendezvényen látogatók százai fordultak mag a Wagner Solar standján is az A pavilonban.

Construma 2017

 

Akik ellátogattak standunkra, megismerhették a legújabb napelemes technológiát és a SolarEdge inverter rejtelmeit. Építkezők és felújítók egyaránt választ kaptak kérdéseikre, hiszen komplett energetikai tanácsadást adtunk.

 

Idén is, mint a korábbi években a napelem volt a központi téma, de sokan érdeklődtek a napkollektor, a hőszivattyú iránt is. Sajnálattal tapasztalatuk, hogy az építkezők többsége még mindig nincs tudatában annak, hogy milyen fontossággal bír egy hővisszanyerő szellőztetőgép telepítése egy újépítésű ingatlan esetén.

 

Bízunk benne, hogy hasznos információkkal távozott mindenki a standunkról.

 

De beszéljenek helyettünk a képek

 

Construma 2017

 

Construma 2017

 

Construma2017

Cikkek száma

152550

Lapozás

1234...20

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

1000+

telepített rendszer (db)

15 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás