...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

Cikkek száma

152550

Lapozás

1234...22

Bemutatótermünk április 21-én zárva tart.

 

Kedves Ügyfeleink!
 
Bemutatótermünk április 21-én zárva tart.
 
Ajánlatkéréseikre legkorábban április 23-án tudunk válaszolni.
 
A Wagner Solar Hungária Kft. csapata

A Wagner Solar Hungária Kft. várja a megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldások iránt érdeklődőket április 11-15. között Magyarország legnagyobb építőipari szakkiállításán.

 

Szakértői segítséget nyújtunk napelemes, hőszivattyús, elektromos fűtési és egyéb gépészeti rendszerek megvalósításában. 

Akik ellátogatnak standunkra, többek között megismerhetik a legújabb napelemes technológiát és a SolarEdge inverter előnyeit. Építkezők és felújítók egyaránt választ kaphatnak kérdéseikre, hiszen komplett energetikai tanácsadást tudunk adni, sőt államilag támogatott hitelfinanszírozásban akár teljes körű ügyintézést is nyújtunk!

Keresse a Wagner Solar Hungária Kft. standját a Hungexpo "A" pavilonjában (201B2) és érdeklődjön speciális, csak a kiállítás idejére szóló kedvezményeinkről!

Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

Időpont: 2018. április 11-15.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

 


A húsvéti ünnepek alatt zárva tartunk.

Kedves Ügyfeleink!
 
Bemutatótermünk március 30. és április 2. között zárva tart.
 
Ajánlatkéréseikre legkorábban április 3-án tudunk válaszolni.
 
Kellemes pihenést kívánunk!
A Wagner Solar Hungária Kft. csapata

Nagyon fontosnak tartjuk ügyfeleink véleményét, így az előző évekhez hasonlóan most is kíváncsiak voltunk arra, hogy mit gondolnak a szolgáltatásunkról, a kivitelezésekkel kapcsolatos tevékenységünkről, összességben rólunk.

Pájer-T. K.: Megbízható, pontos, korrekt cég. A pályázatból megvalósult napelemes rendszernél mindenre odafigyeltek és a segítségemre voltak, a pályázathoz szükséges dokumentáción keresztül egészen a kivitelezés befejezéséig. A gyári hibás inverter kicserélését illetve kártérítést is intéztek a gyártónál számomra, tehát ha hiba van, megtalálhatóak, segítőkészek.

Szabó Gy.: „Első pillanattól az utolsóig maximálisan elégedett voltam mindennel. A Nyílt naptól a kiépítésig több kollégával találkoztam, levelet váltottam, telefonáltam. Mindig mindenki segítőkész volt. A helyszíni felmérés során az ingatlanba bejövő kábel rossz mérete nem lett észrevéve, de szerencsére ez a telepítéskor kiderült és rugalmasan megoldást találtunk rá.”

Simon I.: „A mai Magyarországon kevés a megbízható, tisztességes vállalkozás.”

Szendrei Z.: „Az irodában minden munkatársuk kedves, segítőkész egyszóval mindent megtesznek az ügyfélért. A kivitelezés során profi, gyors, kulturált munkát végeztek. Jó lenne mindenütt ilyen hozzáállást tapasztalni.”

Benkő P.: „Az ajánlattétel illetve a felmérés folyamata meggyőzően alapos volt: minden felmerülő kérdésemre, kérésemre reagáltak. A szerződésbe foglalt határidőket pontosan tartották, a teljesítménybővítés miatt alakult ki egy kis csúszás, de az az én hibámból adódott. A rendszer kivitelezése precíz és tiszta munka volt: szerelésnél még az esztétikai igényeinkre (inverter, szerelvények, vezetékcsatorna elhelyezése) is tekintettel voltak. Több ilyen vállalkozásra lenne szükség Magyarországon!”

Hojsza I.: „Köszönettel tartozom önöknek, a türelmükért és a rugalmasságukért, a pontos precíz gyors munkájukért. Jól és hibamentesen dolgozik a rendszer, az ígéreteknek megfelelően! Köszönöm. Napfényes üdvözlettel!”

Monori Sz.: „A Wagner Solart csak ajánlani tudom minden olyan személynek aki napelemes rendszer telepítésében gondolkozik. A cég dolgozói felkészültek, kedvesek és nagyon türelmesek. Minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolnak. Nálam napelemben első a Wagner Solar!”

Nádudvari G: „Ezt nem lehet 3 szóban leírni. :) A folyamatok az ajánlat adástól a kivitelezésik nyomon követettek, mindenről készül írásos anyag, minőségi kivitelezés, majd tisztességes elszámolás, és hosszútávú garancia, aminek megvan a reális ára is. Itt nem úgy működik, hogy a kőműves-pista, meg a sógorkoma már látott képen szakmunkást, és akkor két sörért összetákol valamit.”

Balogh J.: „Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!”

Faragó J.: „Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.”

Mészár A.: Olimpia Splendid hőszivattyúk jó minőségű, megfelelő árú termékek. Hibátlanul működik, az üzembe helyezés akadálytalanul megtörtént. A tervezés és a komplett gépészeti kivitelezés fázisában teljesen magára hagyják az ügyfelet.

 

Köszönjük minden ügyfelünknek az egész éves együttműködést! Ebben az évben is arra törekszünk, hogy munkánkat folyamatosan magas színvonalon végezzük és növeljünk ügyfeleink elégedettségét.

 

Ha meggyőzőnek találta ügyfeleink véleményét és igénybe venné szolgáltatásunkat, akkor várjuk jelentkezését az info@wagnersolar.hu e-mail címen vagy +36 27 548 440-es telefonszámon!


Március 26-tól a tavaszi-nyári nyitva tartásunk szerint várjuk Önöket Bemutatótermünkben.

 

Lassan beköszönt a jó idő, így mi is alkalmazkodunk. Március 26-ától a tavaszi-nyári nyitva tartás szerint látogatható bemutatótermünk.

Kollégáinkat hétfőtől csütörtökig 8:00 és 17:00 óra között, pénteken 8:00 és 14:30 óra közötti időpontban érhetik el személyesen, telefonon és e-mailben. Az árukiadás pedig hétfőtől-csütörtökig 8:00-16:30-ig, pénteken 8:00-14:00-ig üzemel.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen.


A projektekben az energiahatékonyságot javító, és a megújulóenergia-felhasználás növelését segítő tevékenységek támogathatók.

AKTÍV!

 

Lehetőség van kis- és középvállalkozásoknak az épületek hőtechnikai adottságainak javítására, hőveszteségének csökkentésére, az épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítésére, a meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítására.

Támogatható továbbá napelemes rendszer telepítése, napkollektoros rendszer telepítése, brikett, faapríték, faelgázosító kazánrendszer kiépítése, illetve hőszivattyús rendszerek alkalmazása fűtésre, hűtésre, használati melegvíz-termelésre, fűtésrásegítésre.

A Felhívás kódszáma: GINOP-4.1.2-18

Támogatás összege: 1,5 millió Ft és 100 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatás

A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 50%-a lehet.

Rendelkezésre álló forrás: A felhívás meghirdetésekor a támogatási programra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 52,5 milliárd Ft.

Támogatható tevékenységek:

Csak energiahatékonyság fokozását, valamely megújuló energiaforrás felhasználásával kombináló projektjavaslatot lehet benyújtani. A Felhívás keretében önállóan támogatható tevékenység nincs, tekintettel arra, hogy komplex beruházásokra kerül sor.

Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek:

I. Az épületek hőtechnikai adottságainak javítása, hőveszteségének csökkentése

II. Épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítése

 • Fűtési- és/vagy használati melegvíz-rendszerek korszerűsítése
 • Központi szellőző-, hűtési rendszerek energiatakarékos korszerűsítése, kialakítása:
 • Meglévő hőelosztó rendszerek korszerűsítése, veszteségeinek csökkentése

III. Meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása

IV. Megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységek:

 • Napkollektoros rendszer telepítése a fejlesztésben érintett épület HMV igényének részbeni, vagy teljes kielégítése céljából, és/vagy fűtésrásegítésre
 • Brikett, pellet, faapríték, faelgázosító kazánrendszer kiépítése a fejlesztésben érintett épület fűtési és HMV igényének részbeni vagy teljes kielégítése céljából
 • Napelemes rendszer telepítése hálózati, vagy autonóm (hálózatra nem kapcsolódó) villamosenergiatermelés céljából, kizárólag a fejlesztésben érintett épület villamosenergia-ellátásához
 • Hőszivattyús rendszerek alkalmazása fűtésre és/vagy hűtésre és/vagy használati melegvíz-termelésre és/vagy fűtésrásegítésre

Pályázat benyújtási határideje:

Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtása 2018. március 14. 12.00 órától 2018. június 28. 12.00 óráig lehetséges.

Ezen időszak alatt a támogatási kérelmek értékelése folyamatosan történik.

A pályázatról bővebben: https://www.palyazat.gov.hu/ginop-412-18-megjul-energia-hasznlatval-megvalsul-pletenergetikai-fejlesztsek-tmogatsa

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen.


Bemutatótermünk március 15-én és 16-án zárva tart.

 
Kedves Ügyfeleink!
 
Bemutatótermünk március 15-én és 16-án zárva tart.
 
Ajánlatkéréseikre legkorábban március 19-én tudunk válaszolni.
 
Kellemes pihenést kívánunk!
A Wagner Solar Hungária Kft. csapata

A BMW Wallbox elektromos autók töltőinek hivatalos telepítését és beüzemelését a Wagner Solar Hungária Kft. végzi.

Egy újabb elismerés számunkra, hogy a BMW magyarországi képviselete bennünket kért fel arra, hogy az elektromos autóikhoz tartozó töltőket telepítsük a vásárlók otthonaiban. A feladat profilba vág, hiszen már több mint 15 éve foglalkozunk megújuló energiaforrásokkal és a megnövekedett napelemes telepítéseink mellett azt tapasztaljuk, hogy egyre több család dönt úgy, hogy elektromos autót is vásárol a napelemes rendszer mellé. Ilyen esetekben a rendszer méretét úgy optimalizáljuk, hogy az elektromos áram termelés elengedő legyen az autó töltéséhez is.

 

Amennyiben már megvan az autó és a hozzá tartozó töltő berendezés, akár egyszerre tudjuk telepíteni a napelemes rendszert és az elektromos töltőt, így a munkálatok egy nap alatt elvégezhetőek.

 

Ha már megvásárolta elektromos BMW gépjárművét és a Wallbox töltőt is, a telepítéssel kapcsolatosan, kérjük, keressen minket az ibmw@wagnersolar.hu e-mail címen vagy a +36 27 548 440-es telefonszámon és küldünk Önnek egy részletes tájékoztatót a telepítés és beüzemelés menetéről, illetve annak díjáról.

 


A SolarEdge gyártó egyedüli magyarországi partnereként, idén is több képzést szervezünk. Az elmúlt 3 évben több mint 300 fő vett részt oktatásainkon.

Idén első alkalommal, február végén szervezzük meg nagy sikerű SolarEdge képzésünket, amely angol nyelven zajlik majd, magyar tolmácsolással.

SolarEdge alap-és szervizképzés

 

Alapképzés időpont: 2018. február 26.

9-16 óra


Az alapképzésre azokat a cégeket várjuk, akik most ismerkednek ezzel a technológiával vagy már szereltek SolarEdge invertert, de kérdéseik vannak vagy problémákba ütköztek. 


Aki még nem találkozott ezzel a technológiával, az nézze meg az alábbi videót!Helyszín: Aquaworld Resort Budapest (1044 Budapest, Íves út 16.)

Megközelíthetőség: http://www.aquaworldresort.hu/hu/aquaworld/jo_tudni/megkozelithetoseg


Részvétel díja: bruttó 15.000 Ft/fő. A részvételi díj befizetése előre utalással történik, melyet a 10401103-11010962-00000000 bankszámlaszámra várunk. A megjegyzésbe kérem, írja be, hogy „SolarEdge képzés”. Fizetési határidő: 2018. február 20. 16 óra.

A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni.

 

Az alapképzés témakörei: 

 

 • Solar Edge rövid bemutatkozása
 • Solar Edge technológia bemutatása
 • Inverterek és modulok
 • Kiegészítő termékek
 • Példák kis-, közepes-, és nagyobb méretű rendszerekhez
 • Távfelügyeleti rendszer megismerése
 • Biztonsági megoldások
 • Telepítés és beüzemelés
 • Szerviz lehetőségek és tanácsok
 • Kérdések és válaszok

 

Ellátás: Ebéd, kávé/tea és üdítő/víz

 

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött! Jelentkezési határidő 2018. február 18. 16 óra


Kérem minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal együtt a partner@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön. 


Szervizképzés időpont: 2017. február 27. 

9-16 óra


A szervizképzésen való részvétel feltétele az alapképzés elvégzése. Erre a napra azokat a jelentkezőket várjuk, akik már több SolarEdge invertert telepítettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek. 


Helyszín:  Aquaworld Resort Budapest (1044 Budapest, Íves út 16.)

Megközelíthetőség: http://www.aquaworldresort.hu/hu/aquaworld/jo_tudni/megkozelithetoseg


Részvétel díja: bruttó 30.000 Ft/fő, melyből 15.000 Ft levásárolható 2018. június 15-ig. (Minimális vásárlási érték: bruttó 300.000 Ft, SolarEdge termékek vásárlása esetén) 

 

A részvételi díj befizetése előre utalással történik, melyet a 10401103-11010962-00000000 bankszámlaszámra várunk. A megjegyzésbe kérem, írja be, hogy „SolarEdge képzés”. Fizetési határidő február 20. 16 óra. A határidő elmulasztása esetén a részvételt nem tudjuk garantálni.A programon való részvétel regisztrációhoz kötött! Jelentkezési határidő 2018. február 18. 16 óraKérem minél hamarabb jelezze részvételi szándékát létszámmal együtt a partner@wagnersolar.hu címen, hogy garantáltan részt tudjon venni képzésünkön. 

 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 


Néhány évre kivonult ugyan az Európai piacról a Hyundai napelemek gyártója, de most ismételten elérhető a dél-koreai cég által gyártott napelem! A jó hír, hogy ár-érték arányban kiemelkedő ez a napelem és készletről több típus is elérhető.

Magyarországon a forgalmazási jogot a Wagner Solar Hungária Kft. kapta meg.

A Hyundai napelemek nem a sztenderd megoldásokat képviselik, így különböző teljesítményű és dizájnú megoldások közül választhatnak ügyfeleink!

Termékkínálatunk:

 

A Hyundai monokristályos napelemek 280-350 Wp-ig érhetők el nálunk és raktárról azonnal szállíthatók!

 • Full fekete monokristályos napelem - 280 Wp

Ennek a Hyundai napelemnek a különlegessége, hogy teljesen fekete, még a kerete is. Ha Ön éppen most építkezik és szeretné, hogy a napelemek ne legyenek nagyon feltűnőek a tetőn, kiváló választás ez a napelem, fekete cserepekkel kombinálva.  Így a full fekete Hyundai napelemek beleolvadnak a tetőbe és olyan lesz, mintha ott se lenne.

 • Monokristályos napelem - 335 Wp és 360 Wp teljesítményhatárok közötti kivitelben

A Hyundai 72 cellás napelemeivel jobb tetőfelület kihasználást érhetünk el és mindezt úgy, hogy kevesebb tartószerkezetre van szükség a napelemek felszereléséhez és kevesebb optimalizálóra lesz szükség. Az eredmény, magasabb hozam, kedvezőbb ár, alacsonyabb fajlagos költség, gyorsabb megtérülés.

 • Monokristályos napelem, fekete kerettel – 280 Wp és 290 Wp kivitelben

A Hyundai napelemek között ár/érték arányban a legkedvezőbb megoldás, a magas teljesítményhez képest versenyképes az ára, 17% fölötti modul teljesítménnyel, +3% teljesítmény toleranciával. A piacon elérhető napelem választékban az egyik legjobb megoldást garantálja.

hyundai monokristályos napelem

Hyundai napelemek előnyei:

 

 • tág teljesítmény tartomány
 • monokristályos szerkezet
 • antireflexiós üvegborítás (PERL technológia)
 • Koreában gyártott napelem, nem kínai termék, így kínai dömping vám mentes
 • versenyképes ár
 • akár 72 cellás napelem is választható
 • full fekete napelem, akinek fontos a kiemelkedő dizájn

 

Tapasztalat

Ez elmúlt 15 évben sok gyártó termékét kipróbáltuk, leteszteltük. Fontos ez számunkra, hiszen így tudjuk garantálni ügyfeleink számára a minőséget és a megfelelő szolgáltatást. Hyundai napelemet 2010-ben telepítettünk elsőként Magyarországon. A tapasztalatok nagyon pozitívak voltak és azóta még tovább fejlődött a technológia. Örülünk, hogy a Koreai gyártó újból nyit az európai piac felé és megtisztelő számunkra, hogy bennünket választott partnerének, így még szélesebb kínálatot biztosíthatunk ügyfeleink számára.

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az  info@wagnersolar.hu  e-mail címre. 


A Wagner Solar Hungária Kft. csapata nevében Békés Karácsonyt és napfényes Boldog Új Évet kívánunk!

Kollégáinkkal egy közös ebéddel zártuk le az idei évet, amely igen különleges volt számunkra, hiszen 15. születésnapját ünnepelte a cég. Rengeteg munka, sok-sok telepített rendszer van a hátunk mögött, és nagy örömünkre csupa elégedett ügyféllel gazdagodtunk. 2018-ban újult erővel vágunk neki az évnek. 

Ezúton is köszönjük munkatársaink kitartó munkáját. Köszönjük ügyfeleinknek, hogy bennünket választottak és partnereinknek, hogy kitartanak mellettünk és együtt dolgozhatunk.

A két ünnep között zárva tartunk. Mindenkinek jó pihenést és Boldog Karácsonyt kívánunk!

 

karacsony_wagner_csapat_2017

 

Ünnepi nyitva tartásunk:

2017.12.22-2018.01.01-ig zárva tartunk!

Az e-maileket és ajánlatkéréseket január 2-től kezdjük feldolgozni, addig is kérjük érdeklődőink szíves türelmét.

 


Újabb pályázat, mely megújuló energiával biztosít lehetőséget kisebb térségi vállalkozásfejlesztésre, többek között napelemre is!

A hely felhívás kódszáma VP6-19.2.1-40-1-17

VP6-19.2.1-40-1-17

 

Többek között napelemre is pályázhatnak a vállalkozások!

Pályázható területek:

 • Ebes
 • Hajdúböszörmény (külterület)
 • Hajdúdorog
 • Hajdúnánás (külterület)
 • Hajdúszoboszló (külterület)
 • Hajdúszovát
 • Nagyhegyes

A vissza nem térítendő támogatás összege minimum 1 millió - maximum 8 millió forint

A támogatás mértéke 60%

Pályázók várható száma 12-20 db vállalkozás.

A kérelmet a pályázóknak 2017 december 31-től 2019 január 31-ig van lehetőségük beadni.

Bővebb információ a pályázatról, illetve a teljes kiírás


Újranyílt a Kombinált hiteltermékkel - GINOP-4.1.1-8.4.4-16 megújulós pályázat KKV-k részére

 

Átdolgozták és újranyitották a "Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel" (GINOP-4.1.1-8.4.4-16) című pályázatot, melyre november 8-tól január 8-ig lehet pályázni.

 

Főbb változások:

 • 1,5-1,5 millió forint az egy projekt keretében legalább igényelhető hitel, és a vissza nem térítendő támogatás összege, továbbá támogatási előleg is kérhető a megítélt összegek 50-50%-ára.
 • több projektnek van esélye a támogatásra, 1700-3200 darab pályázattal számolnak a kiírók
 • a kölcsönt kötelező igénybe venni költségtételenként egyidejűleg a vissza nem térítendő támogatással
 • az energiahatékonyság fokozására irányuló aránynak 30%-ot kell alátámasztani a projekt összes elszámolható költségén belül.
 • Az ingatlannak 2013. december 31. napjáig kiadott építési engedéllyel kell rendelkeznie.
 • A támogatás kézhezvételéig nem szabad a fejlesztésnek befejeződnie, lezárulnia, hiába utófinanszírozású.

 

A pályázathoz tartozik egy másik felhívás, mely a VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 kódszámú, a "Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel"

Ennek a pályázatnak még valószínűleg tart az átdolgozása, annak véglegesítése későbbre várható.

 

Jövőre újabb pályázatra számíthatunk

 

Január 15-én nyílik meg a csak vissza nem térítendő támogatást tartalmazó "Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása" című (GINOP-4.1.2-17 kódszámú) felhívás.

 • Alapvetően kis-és középvállalkozások tudnak pályázni, ha fejlesztésükben az általuk kibocsátott üvegházhatást okozó gázok csökkentését szeretnék elérni.
 • A kiíró hőtechnikai adottság javítását, hűtés, fűtés, használati meleg víz, és a világítási rendszerek korszerűsítését szeretné eléri a pályázat keretein belül
 • Várhatóan 800-1750 db kérelem vehetné igénybe a kiírást, mely 52,5 milliárt Ft-os keretösszegével igen nagynak számít
 • A nyert projektek 1,5-100 millió Ft vissza nem térítendő támogatást kaphatnak

 

Részletes információk a pályázatról és a módosításokról

További információk a pályázatról

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! Vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre.


November 11-én volt szerencsénk részt venni a 3 napos Passzív Ház Nyílt Napjának egyik állomásán, Gödöllőn. A résztvevők megismerhettek egy szívszorító történetet és annak pozitív végkimenetelét.

2016 májusában egy villámcsapás következtében sajnálatos módon leégett egy családi ház Gödöllőn. Mivel a tűzoltók 42 perc alatt értek csak ki, a tulaj végig nézte amint otthona porig égett. Az eset sokakat megérintett, így egy helyi társadalmi összefogásnak köszönhetően egy új passzív házat építettek fel a régi helyére. A tulajdonos sok segítséget kapott az újjáépítésben, volt aki díjmentesen adta a munkáját, mások kedvezményes áron adták termékeiket, ezzel segítve a projekt megvalósulását. A Wagner Solar Hungária Kft. a napelemeket adta nagy kedvezménnyel, hogy a passzív ház a tervek szerint megépülhessen.

Az ingatlan építése során nagy hangsúlyt fektettek a tervezők a szigetelésre. Az itong falakra 30 cm vastag hőszigetelés, míg a tetőtérbe 60 cm és az aljzatba 25 cm került. A három rétegű jó minőségű ablakok és a zsalúzia is azt a célt szolgálja, hogy az épület 0 energiás legyen. Természetesen a hővisszanyerő szellőztetőgép se maradhatott ki az ingatlanból, így garantált a friss és egészséges levegő. Az épület hővesztesége ezáltal 1,03 kW. Vagyis a leghidegebb időben is elegendő lesz egy elektromos panel az ingatlan megfelelő hőmérsékletének szinten tartásához.

passziv_haz

A felszerelt 5 kW-os napelemes rendszer fedezi majd az elektromos panelhez szükséges energiamennyiséget, illetve a melegvízkészítést és az egyéb elektronikai eszközök működtetését.

Köszönjük, hogy részt vehettünk ebben a projektben és bízunk benne, hogy a nagy megrázkódtatás után a tulajdonos megelégedéssel használja majd új passzív házát! Az összefogásért külön gratulálunk Benécs József úrnak, aki kezdeményezte és levezényelte a projektet.  

passziv_haz_2


Levelezőrendszerünk akadozik, szíves türelmüket kérjük!

 

A mai napon (2017.11.13.) levelezési problémák léptek föl rendszerünkben a webhelyszolgáltató szerverhibája miatt. Bizonyos leveleket nem kapnak meg kollégáink és nem minden elküldött e-mail ér célba. 

 

Minden kedves ügyfelünk és érdeklődőnk szíves türelmét kérjük!

 

Amennyiben a hétvégén küldtek nekünk e-mailt (2017.11.11-12.) és egy héten belül nem kapnak választ, kérjük hívjanak minket a központi, vagy kollégáink közvetlen telefonszámán.

 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

Cikkek száma

152550

Lapozás

1234...22

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

1500+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás